75

Анонимен

преди 1 месец

Малко бременна няма!

74

Анонимен

преди 1 месец

Недей се оправдава , че и ти ще влезеш в списъка на Магнита...Много сте за там!

73

Анонимен

преди 1 месец

Тази хубавица, бивша министърка, е свидетел на подкуп на висш държавен служител, в особено големи размери. Би трябвало да сигнализира за това, но не го е направила, което я прави съучастник.

72

Хахаха

преди 1 месец

На задната седалка заедно. Хахаахахаххахахахахх Хахахахаххах

71

тома неверни

преди 1 месец

Имаше един филм-"Напълно непознати".....В момента ПП му правят продължение

70

Печенегов

преди 1 месец

А Денков защо се обажда като черна станция? Откога да познаваш някой е престъпление. Кунчето ще се вижда с който си иска, и за каквото си иска. Ако молеца има некви доказателства за незаконни сделки, да ги извади, ако не да мълчи. тия от пепедебе са големи *** - искат да се издигнат чрез компромати, а не чрез реално свършена работа.

69

Николинка А.

преди 1 месец

Премията на Доктор Е! е доста стабилна. Как да си направя операция на клюнчето без да има алъш-вериш? Това да не е мандра тука?

68

Анонимен

преди 1 месец

Ха, ха на общата ви снимка изглежда, че сте много, ама много близки. Няма да се отървеш и ти. Живко Коцев явно се е спазарил с Киро да му осигури депутатско място, а пък той ще го защити от затвор, ама на дали. С ПП-ДБ е СВЪРШЕНО!

67

Анонимен

преди 1 месец

Ееех, начи, коронния номер на Пи Ар Севи Бойко не мина с магическите думи "не го познавам", сега искат да минат само с "абе може да го познавам отнякъде ама само малко". Бг народа е доволно *** обаче, не може да схване, че всички до 1 са едни и същи. Копейкин е коз на Бойко който може би ще бъде изхабен още сега

66

Еврогей натовец

преди 1 месец

*** ривът ,а ние праим милки иси живеем живота в чужбина!!

65

Лъки

преди 1 месец

Познавам го от скоро,просто го надуших с дългият си нос!Пич е!Колкото до снимките,аз съм с нова визия,предимно лицеви корекции!Да снимат!

64

Анонимен

преди 1 месец

Видяхте ли Бойко Рашков как развлича баща и син Димитрови, а Живко е върха, ЦЪФТИ ОТ ЩАСТИЕ - малий туй сий мафия и като си помисля как дедко разправяше за едни чували с 60 000 000 изтеглени от някакъв *** от банката-....какъв ни пробутаха, кой ни ги пробута тия около юмрука ли, ама нали протестираха срещу моделът герб па то ко ДОЙДЕ- МАЙКО МИЛА

63

Иван Анисий

преди 1 месец

Айдееее, и дългоносия Рапунцел изкараха от криптата :) Схемите,баце,далаверите...

62

Анонимен

преди 1 месец

Дамаджан рече- Димитров баща дойде в кабинета ми да пее против Борисов- за това арестувах Борисов, а сега ко стана- Димитров подарява на главен секретар на МВР часовник за 50 бона, на гости при дамаджан- пак гласувайте за Дедомафията дамаджанова.

61

Анонимен

преди 1 месец

Саудитските инвестиционни фондове трябвало да бъдат подсигурени отвсякъде!

60

Анонимен

преди 1 месец

Три дена яли, пили, после се маскарили, след това не се познавали, като видели снимките се сетили, молецът вика натискат го, после вика и тя беше там- а всички разбрахме...че те тия ни писнаха, ама мнохо и Живко да си държи часовника и да се пръждосва от МВР че се оа..л- ОПИТ ДА НИ НАПРАВИТЕ НА МАЙМУНИ- АМА НЕ УСПЯХТЕ!

59

Анонимен

преди 1 месец

Всички обяснения за Коцев! А за другия на снимката? Аз съм канарче!

58

Анонимен

преди 1 месец

Нали сте наясно, че няма такова нещо като бивша диктатура. Това са е завинаги. Държавата е увредена и осакатена. Инвалид е вече

57

Мдааа

преди 1 месец

Изстина й хубавото, тихо и платено място.

56

.

преди 1 месец

Таз конска тиква скоро не я бяха показвали...