26

Анонимен

преди 1 месец

Престанете с дразгите вече, аман! На изборите нека се реши кой да управлява!

25

Анонимен

преди 1 месец

Разликата в общото с Дилян Пеевски е около 15-20 години в полза на ГЕРБ в сравнение с ПП.Заедно раснаха в политиката Борисов и Пеевски.

24

Баце

преди 1 месец

Всички са навързани като свински черва.Какво открих в Чехия !!! Премиерът на България, Г-н Бойко Борисов е лежал в затвора Панкрац в Чешката република през 1990 г. Прекарал е в този пандиз 8 месеца по обвинение, че е участвал в организирана престъпна група за кражби на автомобили! Борисов е бил съпроцесник с Иво Карамански и още 6 лица от шайката му автоджамбази. След като търкал 8 месеца наровете в затвора в Панкрац, Борисов с цялата банда е екстрадиран със самолет в България, за да бъде съден у нас. В България случаят е покрит по заповед на генерал Гоцев от Държавна сигурност, който изпълн

23

И аз да кажа

преди 1 месец

България ще се оправи когато се изхващат всички руски кавали от Царя до Падаря Пълна ДЕКАВАЛИЗАЦИЯ Нито един руски кавал да не остане на държавна служба

22

riho

преди 1 месец

Изглежда сериозен, а такова чувство за хумор

21

Да

преди 1 месец

Пак лъже този....

20

Анонимен

преди 1 месец

Създателите на ДПС всички са от Държавна Сигурност. ДС управлява България. Те не са нито Българи ,нито Турци ,а мафиотска структура. Русия се управлява по подобен начин от хора от КГБ. Те нямат чувство за състрадание( емпатия) . Това са психопати. Даже в уикипедия може да проверите кои са агентите на Държавна Сигурност. Освен от ДПС има Хора от ВМРО, президенти и.т.н... Домкога ще вярвате на мафията, която лъже без да им трепне окото. Имат си медиите и всичкомв тазо дъжрава. Правят си всичко..

19

Анонимен

преди 1 месец

Постоянно ли ще ни натрапвате някакви гербаджийски псевдоинтелектуалци. Та той дори Вождът им е прочел само една книжка, при това детска и не докрай.

18

Анонимен

преди 1 месец

Още 5-6 месеца без коледни бонуси за тигрите на бойко и ще увяхнат магнолиите. Търпение. Бойковите, а и депесарските схеми без пари стават доста изнервени. Щяло да им се срути държавата.. ами, че то точно от срутване на държавата им се нуждаем. Кво, гражданска война ли ще прайм? щото някой вече не може да гепи от бюджета? Да видим, да видим..

17

Анонимен

преди 1 месец

Целият този пореден цирк на Борисов е и смешен и жалък. Както са жалки и клакьорите и говорещите глави. Не случайно на времето дори и корумпирания руски лалугер Станишев им се подигра на ГЕРБ и им каза в лицето, че са циркаджия! Правителството е договорено! И то от доста време, още преди изборите! Сега остава да си изиграе Мутрата пиеската как кани всички заедно да управлявали.. Но никой от договорилите се - Борисов, Доган и Пеевски и Корнелия и шайките им не смее още са го обяви!!!

16

Анонимен

преди 1 месец

Няма никаква разлика между ГЕРБ и ДПС. А Пеевски се опитва със себе си да злепостави ПП.и ДБ. Това само в България може да го видите. А това пионче Добрев от снимката явно е доста зависимо, защото такива лъби ръси,че не бях виждал човек да лъже повече от него. Даже Пеевски и Бойко лъжат по-малко. Явно доста е загазил, за да се излага толкова много.

15

Анонимен

преди 1 месец

ДПС е видимата управленска част от пирамидата на Паралелната Власт, в която ГЕРБ е основен инструмент. Там е и цялата друга мър ша, представлявана в Парламента под формата на партии и патерици. България ще започне да става нормална държава само тогава, когато изчезне паралелната власт, създадена от ДС. Лансирането на Пеевски още от ученик за Цар на България, означава, че зад него стои най-силната фигура за влияние в Паралелната власт.

14

Анонимен

преди 1 месец

България никога няма да се оправи докато Бойкко Борисое, Пеевскки и Доган са на свобода. А пак всички от Възраждане и ИТН трябяа д аим се отнеме гражданството заради продавничество на Русия и опит за примяна на пътя в която България търгна.Това е пътя в ЕС. Не ми се мисли какво щеше да се случи ако не бяхме в ЕС. Сигурни щяхме да сме най-бедната държава в света. При толкова милярди евра наляти от ЕС ние все още сме на ниво Македония и Сърбия.

13

Анонимен

преди 1 месец

Дельо Фактурата само плямпа

12

Анонимен

преди 1 месец

На всеки с малко в главата му е ясно какво става в държавата. Има ДПС и ГЕРБ, които козируват на Доган.Те си имат хора на всяко ниво, от прокуратура,съд , ДАНС и полиция до всяко едно друго ниво в държавата. Владеят регулаторите и така регулират цените в държавата. С две думи мафия. Имат си и псеводпартии като ИТН инВъзраждане и слаба "опозиция" БСП. Медиите са тяхни и като заключение. Ние сме по-зле от Русия, защото живеем на гърба на ЕС. Русия поне е честна.Ние плюем ЕС, а харчим тяхните пари

11

Соня Ериксон

преди 1 месец

Така е ,Делянчо мамин - ГЕРБ имат точно толкова общо с Делян Пеевски , колкото твоята рода с община Аскюу !

10

Анонимен

преди 1 месец

Не мога да разбера, че все още има хора които да вярват на ГЕРБ. Доган си има няколко партии в България. Една от тях е ГЕРБ.

9

България е на края

преди 1 месец

На пропастта. Спасението е да смело да направим крачка напред!

8

Гербер

преди 1 месец

До 6, 9 и други подобни. Мнението на променливи олигоффрени не ни интересува. Вие сте ясни.

7

Анонимен

преди 1 месец

Това недоносче с още немутирало гласче да ги разправя тия на старата ми шапка,или на асковските си фенове,които още му се връзват на лакърдиите.