66

Ft

преди 1 месец

Този пак почна,а по ваше време колко се източиха от неплащане осигуровки и данъци, трилиона сигурно.Никой не плаща

65

Анонимен

преди 1 месец

Какви глупости какви лъжи пишете драскачи лъжете лъжете лъжете кой ли ви вярва кога ще разберете ДПС е системна партия от много години ГЕРБ е системна партия от години а шарлатаните без ала бала мадуровките божковите са никой драскачи лъжливи

64

Анонимен

преди 1 месец

Добрев бълва нелепица след нелепица. Досега приписа на съгражданина си Асен Василев кражби за поне 120 милиарда лева, колкото е бюджета на цялата държава.

63

Анонимен

преди 1 месец

Когато Кака Елена Йончева му показа кирливите ризи че цялата Община Асково е превзета от клана Добрев той започна да вие като вдовица.Било с него свършено като политик и колко жалко че един световен капацитет ще слезе от политиката не оценен.Но той има за пример шефа си на който каквито и факти за какво ли не щеш да покажеш е пълен гионсурат.Та и Делянчо последва господаря си и в момента ръси наляво и на дясно каквото са му казали да говори иначе на трудовата борса.Интереса клати феса.

62

Ах мамин,

преди 1 месец

Делянчо. Не си познал. ДП управлява държавата и е хванал за чекмеджето и топките, вашият едноличен собственик ББ. Така че, ГЕРП е ДП.

61

Гост

преди 1 месец

Тези защо си мислят, че някой нормално мислещщ им вярва? Само те си вярват. Който не им ял попарата, само той не знае, че са по-зле и от ЦК на БКП.

60

всички

преди 1 месец

сте за разстрел.ПП , герб, дпс, прокуратура, мвр...Който и да посочиш не е човек.

59

хахаха

преди 1 месец

Те от ГЕРБ даже не познават Пеевски. Кой беше тоя?

58

Анонимен

преди 1 месец

И ти ли Бруте? До вчера му седяхте в скута, днес стана най-голямото зло?

57

Анонимен

преди 1 месец

Този нагло лъже, разчитайки на късата памет на българите. Кой управляваше през последните 20 години с ДПС? ППДБ ли или Герб, а преди това НДСВ и БСП, +ДПС в тройна коалиция при Станишев. Справка в уикипедия показва картина на правителствата на БГ от 1990 г. Когато дойдоха ПП в управлението, Кирил Петков казал ядосано на Карадайъ: Аз вас (ДПС), ще ви изхвърля! и онзи вдигна шум до небето, все едно иска да го убива...Никой освен Петков не намери кураж да каже това в очите на ДПС!

56

Възраждане!

преди 1 месец

Иначе ще пишете смси на жените от 404!

55

Въпрос?

преди 1 месец

Шиши държи данс, помните ли като исщаха да го правят шеф преди 11 години и българсщата общественост се взриви?

54

Странно

преди 1 месец

Когато тръгна ПП-ДБ тръгна да прави реформа в прокуратурата, тя се направи донякаде. Когато акад. Денков поиска да смени ръководството на ДАНС, защото теоритично и на хартия е под негово ръководство, но президентът, който формално назначава директор, отказа. Тогава Бойко Борисов каза: Нека да не пипаме тази служба. Какво значи това?! КОЙ няма интерес ДАНС да се реформира?!

53

Реалист

преди 1 месец

ГЕРБ са готови да взривят всичко, за да продължат да държат служби, власт, информация! Информацията е Сила!

52

Истината!!!

преди 1 месец

Делян Кумгейта прямпа глупост след глупост, лъжи след лъжи, клевети след клевети и после с нашите народни пари, които даваме за данъци и после се разпределят за партийни субсисии, ГЕРБ му плащат за адвокати, за да го защитават от делата, които наклеветените политици завеждат срещу него!

51

Анонимен

преди 1 месец

На Делянчо майка му ням нищо общо с един незаконен строеж близо до с. Равногор. Не плачи Делянчо, *** е невинна!

50

Анонимен

преди 1 месец

В коментарите преобладават платените гейбъристки т Ролове.

49

Йордан

преди 1 месец

Не съм вярвал, че ще се случи, но на мен Делян Пеевски ми харесва. Даже се замислям, след всички лумепни (нарочно сгрешена дума) в Парламента, дали пък да не гласувам за ДПС?

48

номер 3

преди 1 месец

На този (чрез фирмата за пелети на баща му) наистина спряха да обсъждат далаверите с ТЕЦ-Марица. Голяма далаверка за личния джоб, или чекмедже. Чекмеджан номер 3, след ББ и Горанов.

47

Анонимен

преди 1 месец

Този е от отбора на "Изпраните".