84

Анонимен

преди 1 месец

''Да бе мирно седяло , то не би чудо видяло ''. /Бг-поговорка / .

83

Анонимен

преди 1 месец

За Украйна , нито държава , нито НАТО !НАТО се закрива , а държавата е продадена отдавна !

82

Анонимен

преди 1 месец

Какво НАТО, какви 5 лева бе? Че нали именно затова започнаха руснаците войната, за да спрат предстоящото влизане на Хохландия там и поисканото от Зелката разполагане на ядрени оръжия. Да не са иди0ти да допуснат ракети на 3 минути полет от Москва? На който не му е ясно това, няма как да му е ясно и кога и как ще свърши войната. Русия не би приела нищо освен пълно разоръжаване на останалото от У-а (т.е. без Одеса и Харков). И не е като да губи и като да може да изгуби с 6000 ядрени бойни глави.

81

Анонимен

преди 1 месец

Късно е чадо, мандалото лопна. Няма втори дубъл.

80

Реалист

преди 1 месец

До Анонимен Москаляку на гиляку , нечеловеци, превземане на Москва за една седмица ,паради на Красного площада, след един месец във Владивосток ? Късно е либе за китка ! Хеле пък за НАТО .

79

Анонимен

преди 1 месец

Украйна нищо не може да реши сама. Колективния Запад изгуби войната с Русия и сега се опитва да прехвърли уж свободното решение на украйна. Украйна може да влезне само в границите на РФ и никога в НАТО.

78

Анонимен

преди 1 месец

Връщане на териториите?? А питаха ли жителите на тези територии, които се отделиха от Украйна още през 2014г., което реално си беше началото на войната? Този конфликт ще се върти в кръг до безкрайност, ако никой не се вслушва в гласовете на населението в тези оспорвани райони. Нека питат и на място жителите на Крим искат ли да са част от Украйна? Ясно, че на НАТО не им пука за мнението на хората, но очевидно и на Путин не му пука за мнението на НАТО. И докога така?

77

Анонимен

преди 1 месец

Тази война не започна ли заради евентуалното членство на Украйна в НАТО? Как вече трета година от ЕС не могат да схванат, че мир и Украйна в НАТО са двете противоположности, водещи до смърт и разруха? Нарочно ли говорят такса? От месец на месец Украйна все смалява и като територия, и като население. Колко хора трябва да умрат, за се разбере, че този инат не води до никъде?

76

анонимен64264

преди 1 месец

отивате у мерудията бе нагли укропи,само мачкане на вас нищо друго,*** долни

75

Гост

преди 1 месец

Толкова са нагли тия украинки, че не може и да бъде повече. Смятат, че ние българите сме им слуги и сме им длъжни за всичко! Айде да си ги взимат в западна Европа и там да си дъндуркат!

74

путин

преди 1 месец

е УБИЕЦ

73

Мир ли!

преди 1 месец

Мир в Украйна ще настъпи, едва когато догодина през есента Крепостна рус бъде сразена. Всичко друго са мокри сънища на русо.робите. А по това време у нас, някои измислени евро-атлантици ще трябва да се укриват...

72

Анонимен

преди 1 месец

Закривайте тази измислена държава, стига са гинали невинни хора и от двете страни! И курортистите - марш откъдето са дошли, стига са паразитствали!

71

Българин

преди 1 месец

Има два варианта за край на конфликта. Вариант 1 - Русия поема пълен контрол над пълните си територии и Украйна се отказва от членство в НАТО. Вариант 2 - Украйна не се отказва от членство в НАТО, което означава Русия да стигне до Киев, за да неутрализира тази анти-руска нацистка групировка.

70

Анонимен

преди 1 месец

Мир и НАТО в Украйна няма как да има по едно и също време!

69

Анонимен

преди 1 месец

Какъв мир? Вие чувате ли се? Мир ще има само ако Русия реши, а не когато Украйна и уплашената гАнглия решат. Те започнаха война, която не могат да завършат, а сега си мислят, че могат да натиснат спирачка за да не изгубят всичко. Ха ха не става така! След като излъгаха веднъж, че сатаНАТО няма да се разширява на изток и после втори път с Минските споразумения на които страни от запада бяха гарант, а ги използваха за да се подготвят за война си въобразяват, че ще могат да спрат за да пробват пак?

68

Анонимен

преди 1 месец

Войната в Украйна е само претекст! Гледайте Северния път и топенето на ледовете. Русия и Китай винаги ще бъдат на едно мнение! Целта е да се забави икономиката на Русия! А украинците са инструмент само!

67

КоКо

преди 1 месец

Украйна е черна дупка за пари и оръжие което получава даром от всеки един в ЕС. Отиваме към тотален икономически срив само от забрани и мерки срещу Русия. В момента всички евтини руски енергоизточници ги купуваме с комисионна от трети страни . Инфлацията в ЕС е и от това освен от спекулата която не може да се овладее.

66

анм

преди 1 месец

64 - "Отстъпки и мир срещу НАТО" - ЕС подкрепя до победа в тази отбранителна война!

65

яви

преди 1 месец

заяви днес говорител на Европейската комисия в отговор на въпрос, свързан с възможността за бъдещи преговори за прекратяване на войната. ..............АНОНИМЕН ГОВОРИТЕЛ, НАЛИ.