118

Банков

преди 1 месец

Тази женица е първата политическа магистралка с безупречна репутация!

117

Анонимен

преди 1 месец

Има някаква малка възможност, Кирчо да е с чисто сърце... Ама сред хората с които се е обградил не са им добри намеренията и го подвеждат и него да прави золуми без да иска... А има възможност да греша, и наистина да е въплъщение на дявола...

116

Анонимен

преди 1 месец

тя е там за да подпомага рзпространението на наркотиците в България, който и да отиде на този пост ще трябва да го продължи делото

115

До ПърДенкоф

преди 1 месец

Е как ?!? Шиши е вашия верен коалиционно сглобков партньор, как гласувахте, как работихте с него ! Ако направите коалиция може даже и премиер да го поставите свинчо, той.е ваш мафия-партньор ! Не може така неблагодарно да говорите за грухи ....В една ко-ч-и-нк-а бяхте, от една копанка грухтяхте !!!

114

Анонимен

преди 1 месец

Безупречна "репутация" митничарска. Ахахахаха! Вече е "известна" на "органите" на "реда".

113

ХА ХА ХА

преди 1 месец

Ха Ха Ха

112

Дигитализейшън

преди 1 месец

Те ПП още като бяха любимите министри на президента Радев беха хвърлили око на митниците. С месеци стояха там с щайга чушки в ръка и клеветяха държавата пред ЕС ,че имало корупция и нямало контрол- без никакви доказателства...

111

Чужденеца

преди 1 месец

Академика си е в негов си собствен утопичен свят , докато Киро и Коко са на гости и изнасасят покъщнината на домакина докато ги няма ...

110

Ганди

преди 1 месец

Абе чехлю ти откъде знаеш да не и живееш в къщата бе пед Ал кю

109

popa ot razgrad

преди 1 месец

не съм чувал за митничар с безупречна репутация...

108

Анонимен

преди 1 месец

четете в афера за всичките свински черва. а този соросоитен запъртък тръгнал да се изхожда. а тези мишоци дето цъкат минуси по долу да погледнат кочинката в която живеем - корупция, разруха, бехаберие. останаха ли дава камъка един връз друг в тази забравена от бога държава където всеки се спасява поединично?

107

български избирател

преди 1 месец

ХА-ха-ха...Ники няма да пътува !!!

106

Анонимен

преди 1 месец

има едно момче дето организира протести постоянно и е работил в данс. питайте го ще ви каже всичко. за незаконните рафинерии крадящи от данъците ви, за газта, за АЕЦ, за всичките им кражби на всички. всеки в българия е подслуван включително свинчо шиши, порко подрисов, кирчо белото, асан широкото отверсие и т.н. ако се реши за 3 часа държавата може да бъде рестартирана. ама не се решава. сорос и американското посолство не дават. дано русия ни бомбардира и освободи от соросоитното робство.

105

Анонимен

преди 1 месец

Рейгън-е, поговорката е Проверката е висша форма на доверие. Като цяло е едно и също, на как само звучи оригиналът. :) Като височайша форма на благоволение. Което могат си го могат, особено във фабриката им за мотивация.

104

Ясно

преди 1 месец

И той е бръкнал в кацата с меда. Малко по малко всички ще се издадат сами. Няма нищо порочно да се разследва някой, а да се обвинява или оневинява без доказателства. Затова си има разследващи органи.

103

Анонимен

преди 1 месец

До Парадокс БгРазбила ,глупости.За разлика от вас ,трафикантите са умни.Пуснали са им гювеч 170кг ,а са прекарали тонове.

102

хаха

преди 1 месец

Докат управляваше имаше опака народ зад него да го "подкрепят" сега иска малко да смени и той да а зад нчкой и да "подкепя". Европейски ценности ей.

101

Анонимен

преди 1 месец

Техните приятели трафиканти на дрога им подаряват 100-200 кила дрога за пиар акции на шефовете на митницата, за да имат успехи за деклариране.

100

Въпрос?

преди 1 месец

Коя партия държи Бургас?

99

Смешници!

преди 1 месец

И сега измислиха някаква постановка с фасове, в която я вкараха без да знае, за да й съсипят живота!