15

Анонимен

преди 1 месец

Като си нямат работа дъвчат закона за движение, триста смени от м ало умно по зле. Скоро ще измислят с каски да караме. То не са глоби то не са ограничения хранилки. А пътища никакви.

14

Едно мъж от Банкя

преди 1 месец

А пък аз искам да пердашим с 200-ста

13

Анонимен

преди 1 месец

Въх, ни думай! 17 годишния ще прибира 18 годишния си приятел от чалготеката и двамата пияни на мотика.То понеже малко катастрофи станаха с 18/19 годишни със стари коли, че сега и 17 годишните да могат да вилнеят по пътищата.За сведение убиец на Милен Цветков всеки уикенд си е вкъщи и хич не изглежда да му е зле. Кани си приятели момчето, правят си купони...Та вие дайте шанс на още такива любители на чая да карат. Браво!

12

Ееее

преди 1 месец

13-годишното гадже на 17- годишния драйвер брои ли се за придружител?

11

Хахаха

преди 1 месец

Вервайте си ...

10

as

преди 1 месец

Като не се спазват законите, и няма кой да следи за тяхното спазване, и глобите са смешни и кука дда сложите за придружител - все тая!

9

поредна глупост

преди 1 месец

17 годишните не са готови да поемат отговорност, че да бъдат шофьори. Било то и с придружител. И като знаем как се спазват законите и как не са корумпирани полицаите, ще стане анархия пак. Не трябва да се приема това. Може 18 годишните да са с придружител. Поне могат да носят наказателна отговорност за деянията си. И най-вероятно придружителя ще му е приятел на същия акъл, но с 1-2 години по-голям. Абсурд.

8

anon

преди 1 месец

Сигурно по статистика катастрофите са причинени от 17 годишни, а не от 50 годишни пияни манаfи отиващи за цигари по време на запой.

7

Анонимен

преди 1 месец

Когато 17 г., изпотрепи хората, кой тогава ще носи ОТГОВОРНОСТ? Или след това ще носят от 9 дерета вода, за да обясняват как 17 г., пикльо не е виновен. Явно много малко измират по българските пътища и искаме още... Трагедии без край.

6

Ивза

преди 1 месец

Ли,,га,,вщи,,ни,дайте да разрешим и на 12 годишните да раждат.Хора,накъде вървим,ще се унищожим сами.На времето сме чували кога се взема книжка.Отговорността липсва,възпитанието,семейството. Но,карай да върви, в България всичко може ,особено ако трябва да печелим електорат.

5

лудият Макс

преди 1 месец

И къд е сигуността за придружителя, ако шофьора е неуверен и неопитен?

4

Поредната

преди 1 месец

Простотия. Има можещи и неможещи. Един 15 годишен може да разбива кодове, а няма да може да управлява сам автомобила. Проблемът ни и трагедията, че не се изпълняват законите. Всеки трябва да носи отговорността си, щом по закон е пълнолетен. Проблемът и спънката е, че големци и богаташчета не желаят да се приложи съвременна техника за контрол в автомобила-задължително видеокамери и то унифицирани и пломбирани.Но...как ли ще зацвърчат адвокатчетата им.Контролът с техниката ще даде възможност за сп

3

MaйMyнaтa

преди 1 месец

А 13-се годишните ще шофират с двама предружителе

2

Мхмм...

преди 1 месец

17 годишен шофира с 20 годишния си придружител = взривоопасна комбинация.

1

Анонимен

преди 1 месец

Щом 17-годишни ще шофират, значи не е трудно шофирането, така ли да разбирам. Аз нямам шофьорска книжка