14

Илия

преди 1 месец

До ЧендовЕ не си прав г-н Чендов. Аз мисля че поколения млади българчета са възпитани в чалга простотия. Не им се учи, не им се труди, чакат на мама и тати и това е разликата. Тренират ги същите безхаберници, имащи 50-60 думи в речника си, но пък корумпирани / разбирай че тати плаща детето да играе /. Президентите на отборите са от едно котило на бивши мутри и далавераджий. Айде със здраве. Имам още мнооого примери но няма нерви и място да ти пиша. Последно...не ги ли виждаш по улиците....

13

Чендов

преди 1 месец

Футболът в България ще тръгне в положителна посока,когато комунистически-помазаните отборчета Левски и ЦСКА(Литекс) престанат да съществуват или поне да не са в елитната ни лига.Та в тази насока,днес беше добър ден за булгарският футбол!

12

Анонимен

преди 1 месец

Става,става!

11

в ушите!

преди 1 месец

Локо ги такова в ушите! Въпреки че съдията им отмени чист гол. Доказателство че съдията сам не може да ти реши мача.

10

ТОП НОВИНА

преди 1 месец

Свиневоз се обърна в центъра на София

9

Веселинъ 7112136860

преди 1 месец

Като вече бивш фен на ЦСКА ще кажа,че ми е абсолютно все тая от тоя гнусен отбор африкански на п..о..м..а..К..а.. Гриша Ганчев. Фенове на тоя скапан мафиотски отбор търсете в Танзания по-скоро. В България вече няма такива.

8

Анонимен

преди 1 месец

Локо Пловдив днес натупа Литекс.Стига с това цесека.Една лъжа повторена 100 пъти не става истина.

7

джони-5

преди 1 месец

много неможещи футболисти на цска ,каранга фаетон и още трима четирима нищо не играха ,мисля,че зада си футболист на цска,трябва да можеш да играеш футбол и да си заслужиш възнаграждението .както тези футболисти така и тренера са аматьори не трябва да са в цска . това е така от доста години ,но явно такива са ни възможностите .САМО ЦСКА .дано успеем да се класираме за евротурнирите .

6

Анонимен

преди 1 месец

Кое ЦСКА??

5

Анонимен

преди 1 месец

Явно че още първият полусезон са се разбрали да врътнат едно тото - ЦСКА да ги размаже на Лаута, а Локото да ги разбият на Армията. ЦСКА в защита днес бяха все едно играят разни пapaолимпийци.

4

Анонимен

преди 1 месец

До 2 защо бе прасчо-оранжаво,ще плащат,като сте куци коне.

3

фен

преди 1 месец

Кой ли ще е виновен сега?

2

Анонимен

преди 1 месец

Лудогорието и гуведата са платили добри пари.

1

Луди полицаи убиват

преди 1 месец

Луди полицаи в Бобов дол тропат по вратите и убиват бавно жертвите си! Къде е сега Министър Калин Стоянов, ГДБОП, ГДНП, СОБТ, ДАР, ДАНС, ПРОКУРАТУРАТА!? Къде сте!? Мирослав Германов