185

Анонимен

преди 1 месец

ВРЕМЕ И БЕШЕ НА ФОН ЛАЙНОН!!! 9 НА 0 СРЕЩУ АДАМИНА!!!...

184

класика

преди 1 месец

Тази е типично зависима, корумпирана американска марионетка. САЩ я държат с информация, затова е толкова яростна русофобка. Пак пари.

183

Велики са!

преди 1 месец

До 184. Гнyсна.германска пaчuя, но пък истински дялан камък. . . . Имат разработени танкове за бременни по нейно време! Кой има такива разработки? Немската техническа мисъл е гениална! Надявам се разбираш . . . !

182

Гнyсна

преди 1 месец

германска пaчuя, но пък истински дялан камък. Дет' да го туриш, 'се пасва. "Фон дер Лайен е държавен министър в периода 2003 2005 година, министър на семейните въпроси и младежта (2005 2009), министър на труда и социалните въпроси (2009 2013) и министър на отбраната на Германия (2013 2019)". Интересно ми е какви точно са военните в Швабистан, щом тая им е била министър. Жалка история.

181

Анонимен

преди 1 месец

Те се каниха да доят хората безконечно. Нали затова сътвориха уж научното (от корумпираните учени) твърдение - втора доза, бустер за "усилване на ефекта". Няма нищо такова. Набързо скалъпен бъркоч, който служи за заграбването на хорските пари. На всичкото отдоле, изключително опасен за здравето.

180

Анонимен

преди 1 месец

Всичко е цирк и зрелище за пролетариата. Целта на разследването е само да и изчистят името. Нали ще управлява още един мандат.

179

Анонимен

преди 1 месец

Няма нищо да и направят на Урсулката ,но това е знак да не се кандидатира пак за длъжност в ЕС. Пък кой знай, може пък и да им трябва жертвен козел, но определено няма да пипнат фармацефтичните компании и СЗО. Нали Бил Гейтс е вложил в тях.

178

Анонимен

преди 1 месец

Сложили са графен,за да контролират хората със сателитите ,да ги следят(включително и кралското семейство) и да си правят The Great Reset, но не са отчели,че графена ще е антена за слънчева(въобще всякаква) радиация.Празноглавци...това си е престъпление срещу човечеството.

177

Анонимен

преди 1 месец

Трябва да ги разследват за това,че са знаели,че има негативни странични ефекти този буломач,но нарочно не са го казали,защото са искали да "съкратят" свръхнасението.При кралското семейство са очевадни последиците от ваксината.Всъщност това се дължи на графена в тях.От слънчевата радиация буквално се пържат отвътре и така това води до рак и/или тромбоза.Като си пуснат микровълновата също я "чувстват".Ако оживеят от кръвосъсиреците и не получат рак им се уврежда сърцето и/или мозъка.

176

Анонимен

преди 1 месец

Nurnberg 2.0 ИДВА ПРЕСТЪПНИЦИ!

175

Име

преди 1 месец

Интересно дали Съдът на Ню Йорк няма да започне дело за измама и подвеждане на потребителите срещу компанията?

174

РУСКИ КИБОРГ

преди 1 месец

ЧЕРНИТЕ/***.ите в САЩ--ВЕЧЕ СА 56 МИЛИОНА , ОТ 336 МИЛИОНА = ОБЩОТО ЦЯЛО НАСЕЛЕНИЕ НА САЩ 2023 година.....И ДО 20 ГОДИНИ ЩЕ ЗАДМИНАТ ВСИЧКИТЕ БЕЛИ И БЕЛИ ЕВРОПЕЙСКИ НАСЛЕДНЦИ НА БЕЛЧОВЦИТЕ, ДОШЛИ ОТ ЕВРОПА в периода 1492 - 2020 години !!!

173

Анонимен

преди 1 месец

Долу ръцете от урсулите! Има си българи за тая работа!

172

Анонимен

преди 1 месец

е как какво - не виждаш ли - ще ни обяснят за това как сме контролирани от гущерите и да си носим алуминиевите шапки, докато ни пръскат със самолети и Бил Гейтс се опитва да ни вземе мозъка - макар че за какво по ягодите ще му трябва на чичо Бил ограничения мозък на антиваксъри злобили

171

Анонимен

преди 1 месец

Почти всички в коментарите злорадстват. Напразно. Урсула е на такава височина над вас, че дори не ви вижда. Пък вие си злобейте и й желайте злото. Седем деца да родиш в днешния свят и това само заслужава да й се свали шапка. Не само, че управлява ЕС, но и изглежда добре. Интересно вие какво бихте правили на нейно място. О, забравих, че не знаете чужди езици.

170

Анонимен

преди 1 месец

.... и онези с пръскачките и алуминиевите шапки ;)

169

Анонимен

преди 1 месец

e как кой??? - ГУЩЕРИТЕ

168

Анонимен

преди 1 месец

Урсула е марионетка. Точно като Байдън. Интересно е кой им дърпа конците.

167

Анонимен

преди 1 месец

Когато става въпрос за корупция за няколко хиляди ще изгниеш в затвора, а когато става въпрос за корупционна схема за милиарди евра даже няма повдигнати обвинения.

166

Анонимен

преди 1 месец

Баба Урсула е съвсем изтрещела...докато ЕвроАтлантическият свят се управлява от сенилни изк$фели бабишк$ери, в които няма нищо човешко ще е така. Европа замира, САЩ въпреки краденето чрез войни и марионетни режими и той умира. Всеки месец неро/латиносите изяждат без да работят по 1 трилион долара! БабатаУрсула краде за световна и унищожава Европа!