12

Има зестрогонци

преди 1 месец

Познавам една двойка, която не стигна до брак заради отделни реплики, случайно казани от мъжа, които обаче говорят много. Веднъж я беше попитал "А кой ще работи?" И това в момент, в който са в еуфория, обсъждайки евентуалния си бъдещ брачен живот. Оказа се, че според него, ако единият от брачните партньори има достатъчно високи доходи, другият може и да не работи. При конкретната двойка, семейството на момичето има ценни недвижими имоти, които носят добри наеми и нямат други деца освен нея.

11

Анонимен

преди 1 месец

По ноктите и по телесния аромат съдят и за вашата лична хигиена. Не само мъжете, жените също обръщат внимание на тези неща.

10

Анонимен

преди 1 месец

Ако е тепегьоз, не го е грижа дали си щастлива.

9

Анонимен

преди 1 месец

Будалите не се сещат за финансовото ви състояние. Хитреците се интересуват от характера ви с оглед на това дали ще могат да ви манипулират.

8

Анонимен

преди 1 месец

Специфичният телесен аромат на който и да е човек може да бъде афродизиак, но може да бъде и отблъскващ. Интересно е това, че ароматът на един и същи човек понякога бива възприеман различно от евентулните му партньорки и обратното. Говорим за естествения аромат, а не онзи, който се дължи на степента на личната хигиена. Значи все пак е вярно това, че привличането е следствие от някаква химическа реакция, която възниква между нас и някой друг човек.

7

Анонимен

преди 1 месец

Потресаваща неграмотност.......

6

Трифон

преди 1 месец

Все пак статията е за малките неща които забелязваме. За мен например характера е без значение, мога да дърпя доста ужасна дъска. Направо не подозирах за тези мой душевни сили.

5

анонимна

преди 1 месец

Като ви чета коментарите, се чудя на възмущението ви, че сме търсели богаташи, ама много нагли сте....

4

анонимен

преди 1 месец

Интересума ни само външността ви, не се заблуждавайте. Затова не ви упреквам, че търсите богати.

3

Трифон

преди 1 месец

Освен големите неща, възраст, ръст, стойка тегло, кожа и коса което се преценява за около 0.75 сек единственото важно за мен от малките неща е дали се вмества в 300 лв джобни на месец.

2

Ето ги

преди 1 месец

Дупето, ци ците, краката, ръцете и да не говори много.

1

Това е страшно

преди 1 месец

Някой е дал власт на полицаите в Бобов дол да убиват по своя преценка без основание, дали са власт на неграмотни полицаи!