Снимка: Istock

Често жените мислят в посока как да привлекат вниманието на човека, когото харесват. И ако са успели, как да го задържат. Има много начини и безспорно химията между двама души е водещият фактор.

Но има и няколко дребни неща, които мъжете забелязват, без да го кажат, а тези детайли имат значение. Ето 5 от тях:

Характерът ви

Колкото и секси да е една жена, ако нравът ѝ е неприятен, ако поведението ѝ е досадно, мрънкащо и подобно на клюкарка, никой нормален мъж няма да го хареса. Така че, не мислете, че мъжете обръщат внимание само на външността.

Ноктите ви

За нас, жените, маникюрът е специална тема и обичаме да го разнообразяваме спрямо сезона, дрехите и настроението. Оказва се обаче, че и мъжете обръщат внимание на този детайл. Ако ноктите са счупени, с израснал лак или пък олющен, не мислете, че няма да го забележат. Може да не го коментират, но ще им направи впечатление, бъдете сигурни.

Финансовото ви състояние

Жените забелязват какво е материалното състояние на човека, с когото се срещат. Същото важи и за господата. И на тях им прави впечатление с какви средства разполага дамата, с която излизат. Така могат да си направят някаква сметка за бъдещето и общия бюджет, макар и да не ви го кажат директно.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase