7

Елена

преди 1 месец

След като ми премахнаха нервите на зъбите с пулпит ми взеха доста пари,но разбрах от стоматолога, след като му разказах за д-р Саид Алзахер, че е имало и други негови клиенти по същия начин, като мен потърпевши от този стоматолог. Моят съвет е да не ходите при него, макар че визима малко пари за пломби, после това ще ви струва скъпо. Аз нямам и 30 години а всече имам умъртвени и 5 зъба. Всяка година ходя на стоматолог.Не заслужавах такова зверство към себе си. Само заради парите!

6

Елена

преди 1 месец

От много стоматолози не съм доволна последният при когото ходих ед-р Саид Алзахер(гр Варна) работеше на улица Баба Тонка, нарочно не ми чистеше изцяло кариологичната маса и ги пломбираше, накрая го разбрах, защото получавах солидно главоболие и виене на свят,ходих в Стоматологията град Варна след като по случайност ми се отчупи един горен зъб.Те ми направиха обща снимка на цялата устна кухина, така и разбрах, че той ми е пломбирал около 4 зъба по този начин и имам пулпити.Всички ги умъртвиха.

5

Анонимен

преди 1 месец

Повечето русофоби да не забравят, че майките и бащите им, както и дядовците и бабите им, са били комунисти ;)А че устите им миришат всички знаем. Дори без да ги отварят.

4

До 3:

преди 1 месец

Стига писа щуротии! По този начин ще си повредиш венците.

3

do1

преди 1 месец

Плаката на евроатлантизма броди из Европа. Пригответе си разтвора

2

Анонимен

преди 1 месец

Смесвате сол и хлебна сода. И, с четката за зъби яко търкате с тази смес зъбите си....ха ха

1

Анонимен

преди 1 месец

След 30 г. сичко почва да пада зуби коса и тн. Бесмислено е