68

Анонимен

преди 1 месец

Мафията си пази откраднатото. Мафията си има държава.

67

Анонимен

преди 1 месец

На това се казва нагли мутри, евала на кмета, само така. Такива нагли *** са за затвора.

66

Анонимен

преди 1 месец

Коко и аз това казвам - в тази държава няма кой да мисли, за това сме на това дередже. Вземат колите на пияните шофьори, а скъпа нова и хубава сграда ще съборят ей така напук.

65

Коко

преди 1 месец

И защо не го удържавят, узаконят след това и дарят на някой старчески дом, деца сираци, социални домове и пр. ами трябва нещо да се бута, което ново, красиво и с функционалност.Байганьовска работа....

64

Много преди мен

преди 1 месец

казваха, че България е разградена територия, но сега се оказва, че само законите на мафията важат! Избирайте отново ПП ДП, ГЕРП, ДПС БСП и всички такива! След като на българина му харесва да го клатят, ще го клатят още дълго и в Шенген и с еврото! От дълги години не съм в България и считам, че нищо не се е променило от бай Тошо само името, но всичко друго е останало, даже и улиците са по лоши станали!

63

Русия пак ще спаси

преди 1 месец

Там забременяват!

62

Пъдар

преди 1 месец

Тия кошути в хотела ли раждат

61

Анонимен

преди 1 месец

А нямаше ли да е по-разумно вместо да харчим 2,4 млн да го разрушим да го присвоим и да спечелим пари от него (хотел, офиси, болница, търг) или не се сетихте всичките умници в София?

60

Анонимен

преди 1 месец

Аха, тоз Румен е бил с Ивайла Бакалова. Има ли някой, който да не я е минал? Тази жена ще се окаже като Кралицата на мафията

59

Анонимен

преди 1 месец

Не живея в Бг от години и не зная кой е тоз Гайтански, но къде спаха докато ги строяха? В Англия за да си построя стая над гаража строителя ми искаше разрешение от кметството и 200 формалности и не почват докато няма такива. Явно в България всичко се случва по други правила

58

до 46

преди 1 месец

Вълка е много преди да има Герб!Още през 2009таа предотвратиха покушение срещу него.

57

Анонимен

преди 1 месец

Всичко изглежда перфектно съгласувано, Зока Ностра ряпа да яде пред БГ Мафията. В петък следобед започва бутането, за да може мафиозо да съботира процеса в събота и неделя. В понеделник, ни милиционери, ни побре платени клатиккурци като Дивизиев могат да се намерят. Съдба какво да правиш. Даже в Дивия Запад е имало повече законност от пост. коммунделстака *** БГ.

56

Анонимен

преди 1 месец

Когато след години Вълка последва пътя на Трактора и Нотариуса, ще излезе, че и тоя никой не го е познавал. Не е имал близки във властта, бил е свестен човек, никой не е чувал за него, а още по малко се е срещал или е въртял бизнес с него. Няма да открият и кой е виновен. И така и със следващия.

55

Анонимен

преди 1 месец

Деца журналисти, казва се повредил! Обезвреждат се бомби!

54

Анонимен

преди 1 месец

Сега ако ми кажете, че полицията не знае кой е паркирал колата и е прерязал кабелите на багерите, ще ви кажа че няма полиция. Пък без полиция абсолутно всеки ще е в правото си да прави каквото си поиска. Закон на джунглата.

53

Анонимен

преди 1 месец

"Неизвестни лица", "Василев", "Дивизиев", Терзиев", "Здравков".... имена, имена, само не виждам Гайтански да е набъркан до ушите цялата работа, както би трябвало!

52

Анонимен

преди 1 месец

Този човек и семейството му са горяма напаст за България. Преди години сина му с автомобила си блъсна бременна жена на общината в Младост, София и ги утрепа на място. Мястото на случката бе моментално оградено за да не се вижда какво се случва, а няколко часа по-късно камерата на общината беше демонтирана и до ден днешен я няма.

51

Анонимен

преди 1 месец

да, всичко е абсолютно случайно, но ... може да се поправи

50

Анонимен

преди 1 месец

Държава ли е тази държава, с която всеки тъnaнаp може да се гаври?

49

Мнение

преди 1 месец

Нагли мафиоти като Вълка са изпрали мръсните си пари в незаконни постройки. Докога бре?!