25

Анонимен

преди 1 месец

Копейките пак се превъзбудиха. Все едно ще гледат гладиаторски битки. Подхвърли им късче месо за залъгалка им гледай сеира. Кълват на всичко като токачки. Който и да спечели, Раша файда няма. Плюс това и хакерите няма как да помогнат на ТрЪмплинчето, щото на рашките им е спрян достъпа до западни медии, нета им стана бавен, пък и Песков заплаши собственика на Телеграм да внимавал в картинката и т.н. Нещата се навързаха и завързаха.

24

cunimi ku...

преди 1 месец

До Анонимен9=Неговата мрежа е на огромна загуба още от създаването.

23

Анонимен

преди 1 месец

И проблема е че тази соросташка престъпност се разрастна и паразитира където им падне, не само в сащ. Не можеш да правиш пънк концерт в църква. Обаче се оказа какво? Кадърът на отворено общество Йонко Грозев в конфликт на интереси участващ е НПО "център за либерални стратегии" бе сложен от Панов за съдия в Страсбург. И точно на него се "падна" да защитава разни "пусита". Когато дори по неписаните закони трябва най малко да си направи отвод. Ето това е октопод.

22

Анонимен

преди 1 месец

Да си грамотен не означава да вървиш срещу държавността. В САЩ бяха създадени при бунтовете на черните CHOP и CHAZ . Понеже точно либерастивта се оказа че е неграмотна и си мисли че всичко им е позволено. Запалиха полицейски участък разграбиха магазина разни зони щели да правят. Само че дойде гвардията. И сега зони няма. Цялата соросна сбирщина е такава - престъпна. По дефиниция най малката форма на държавност е минархизъм - да имаш армия и полиция. Когато отричаш даже това си терорист.

21

Анонимен

преди 1 месец

Много се усетиха, че ще стане презудент, така че после ще има виденов ден.

20

15

преди 1 месец

В по-просташки стил на изразяване - "Аз пИчеля, а виИ губИТИ"

19

Анонимен

преди 1 месец

20 - Вижсма, *** умаме соц. гнус тук. Дядо ми е ходил да ви чиати в името на царя. Накрая, когато сте узорпирали властта, дори не сте посмяли да го съдуте, ами сте му хвърлили пръчка динамит в къщата. Нонтози оът, власт няма да получите и процесът ше бъде изпъшнен. Гнус комунистиии муухахха

18

Анонимен

преди 1 месец

До 18 - Подава се от СЧЕТОВОДИТЕЛ, не адвокат.

17

Анонимен

преди 1 месец

До 18 - Тук сме капиталисти и ако зависи от нас, Согия ще е Ню Йорк, ама през 20-те години на миналия век, но с правишата на труд от 19-ти век и социални помощи няма да има и коойто не работи, няма да яде. Но що спурша да говориш, това е добре дошло, зшаото бямал и какво да кажеш, което да бе е лъжа. Благодарим ти, *** се вразуми и спря да водиш губеща битка.

16

Анонимен

преди 1 месец

Е го тролясният с опорките. Онова се опитва да излъже че Тръмп бил неграмотен. А всъщност богаташите си наемат хора за всичко и не се занимават с глупости.

15

Анонимен

преди 1 месец

Te за вчера либералният тролясен блъскаше опорки как нямал пари да я плати, затворнически дрехи му шиеше и не знам си какво. Истината е че либерастията играе ва банк и ги тресе страха. Самият Тръмп даже не вкара Хилари в затвора, а трябваше. Ако има политическа воля цялата соросташка сбирщина трябва да бъде подпукана и то във всички страни, първо в затвора, а после съдена, защото либерастията си купува и назначава и съдии и прокурори. Ето от това ги е страх соростаците.

14

Анонимен

преди 1 месец

Някакво уродливоБайдънЛГБТсъщество се прави на интересен в коментарите по простата и логична причина, че офлайн е просто един незабележим Джендерастин с дефицит на внимание! Такива са ЛГБТ-ЕвроАтлантическите/***- крякат навсякъде за да получат внимание, което не заслужават и по нормален начин няма да получат! Хората на старчока се опитват по всякактв псевдозаконен начин да спрат Тръмп дори с помоща на купенаЧернокожаСъдия активистка на БЛМ!

13

Анонимен

преди 1 месец

10 Колапс в аргументацията ти, водещ до понижаване на комуникавиното ниво, не изобразява в добра светлина, избранта ти позиция по казуса. Ненужните нападки по адрес се провалят в невалидрането на твърденията ми.

12

Анонимен

преди 1 месец

До 12 - При липса на аргументи, типичният отговор е или нападка или нападка, прикрита под аргумента, че аргументът е прекалено сложен за аудитприятa. Пораженпеското ти поведение, няма да ти помогне тук. Делото срещу Тръмп е изцяло политическо мотивирано и е само второт безпопвено такова, при което обвиненията са нищожни и базирани на субектвини твърдения.

11

Анонимен

преди 1 месец

А Джон Стюърт, амеролански комик с огромна аудитория и реноме, беле хванат, също да надценява апартамента си в Ню Йорк, при това 8 пъти над пазарната му цена, да си взима заема и си продъшжава с живота. Къде е неговото дело? Няма го. А да - все пак е подръжник на демократите и не пропуска да критилува Тръмп поне 3 пъти седмично. Двоен стандарт? Все пак е Америка.

10

Анонимен

преди 1 месец

От 10 Ами обясни ми, защо падна и гаранцията на делото? Освен да пишеш за въобряжаеми връзки между Путин и Тръмп, както и безпопвени обвинения в ошетяване с данъци, ще кобясниш ли, кка това дело изобщо има за какво да се хване. Питсли Тръмп, копко струват бутиковите сгради с неговото име и приели цената без да спорят и му даши пари, а той си изплатил дълга. Кой е крив в тая транзакция и защо?

9

Анонимен

преди 1 месец

До 8 - Не разбрах, как е ощетен щатът Ню Йорк с "данъка", особено в конкретния случай. Би ли ми обяснил? И какви глупости пишеш отстрани?

8

Анонимен

преди 1 месец

До 6 - Никой няма половин милиард в кеш, ей тала, бе куха главо. Освен това изкара на 3 млрд. от IPO-тп на соцоланата со мрежа, така че, не ми лазвай, *** не е милиардер. Освен това не е лъгал, а е казал, колко струват за него тези имоти. Проблвмът с подобен вид имоти е, че пазарната им стойност е почти невъзможна за оценка. Не е, като да е един от 10 000 идентични апартамента в един квартал.

7

Анонимен

преди 1 месец

Осъден е да олати почти половин милиард на щата Ню Йокл, защото с нищо не е ощетил щата Ню Йорк ... Да, напълно логично звучи.

6

пияница мистик

преди 1 месец

От цялата статия става ясно, че този е един позьор и лъжец. То се знаеше отдавна де :))) Лъгал, че еди колко си богат, че да му отпускат банките кредити. Алооооо, дрогарете, нали вашия фен на Пyтягaта беше милиардер бе....Ахахахахахахахаха :)))) Няма пари даже да си плати гаранцията, че му дали още 10 дена, та барем излъжи някой да му даде пари. Иначе всички имоти ще му вземат и ще остане гол като пушка. Ако беше като Бил Гейтс или Мъск да си ги е платил досега :))) Ама пАре нЕмаааа, нема :))))