18

Анонимен

преди 5 месеца

16 ГЕРБ имаше политическа договорка да подкрепят ПП,ДБ. Текстът за промяна в конституцията бе изготвен от Христо Иванов с подкрепата на Пеевски. Явно, ПП,ДБ не са допускали че ГЕРБ ще ги свали и са мислили, да направят чистка в държавата. "Не прави на опонента си това, което не искаш той на теб, да ти направи". Явно, не четат афоризми...

17

Анонимен

преди 5 месеца

Напразно, има кодекс в Банковия съюз Блюксел, където членува България, в който се посочва, че шефове и подшефове в банките, на страните членки, не могат да заемат други платени длъжности, който кодекс, те вече са подписали.Брюксел.

16

Анонимен

преди 5 месеца

Най-вредните нещо е да се правят промени в конституцията и законите заради един човек. За съжаление така ГЕРБ и сие промениха конституцията, а сега и законите.

15

абе

преди 5 месеца

В управлението на БГ се наредиха хора с остър умствен и морален дефицит. Боко Б, Киро Т., Молец, Къс Танас, Асан, и още, и още. Сглобки, куролации, мумурандоми, констатуции, регулатори, шенгени, Ум да ти зайде! А Българийката си заминава скоропостижно.

14

Анонимен

преди 5 месеца

Добре са го измислили. Вместо НС, ще распуснат бнб и държавата.

13

Анонимен

преди 5 месеца

Ако МС тегли заеми така БНБ веднага ще си преведе вътрешно, а сметната ще потпише че е законно. После Главчо ще се върне и сичко е тип топ.

12

Възмутен

преди 5 месеца

За всичките недомислици основен виновник е вожд Боко Боко. Знаейки професионалният капацитет на ПП-тата и ДБ-тата стоеше настрана и си гледаше съира.

11

Анонимен

преди 5 месеца

до 10 тоест правителство свалено с вот на недоверие, например за корупция, да прави следващите избори, добра логика.

10

az

преди 5 месеца

До Тенгри Кан Трябва да приемем германския вариант: Правителството в оставка управлява до избирането на ново правителство от Народното събрание! Както ида погледнем на това - няма как правителство, избрано от ЕДИН човек да е по-легитимно от правителство, избрано от голяма група народни представители!

9

МИЛИОНЕР

преди 5 месеца

Днес си е напълно работен ден. Нищо, ЧЕ Е 1 АПРИЛ. Добре се, извенредно ще е заседанието им, КОГА ЩЕ ИМ СА РЕДОВНИТЕ ? КАТО ПРАВИТЕЛСТВАТА ИМ. ДА ОТИВАТ НА ИЗБОРИ. Лично аз, ПРЕДПОЧИТАМ ДА ОТИВАТ В УКРАЙНА. Предваждани от Станишев. МОЖЕ И МУТРАТА ОТ БАНКЯ ДА ГИ РЪКОВОДИ.

8

Анонимен

преди 5 месеца

Росен баджанака ли беше.

7

ъ

преди 5 месеца

Конституционалистите се оплетоха като пиле в кълчища. То не е само Прокопи да ти сипва от кпанята. ѝѝѝѝтрябва и акъл.

6

Тенгри Кан

преди 5 месеца

По-важното за Доган и Бойко и Посланика е да не загубат контрола над България;))) Еврозоната ще почака;))) Референдума на Възраждане "за" лева, спечели;))) без да е провеждан!;)))

5

Тенгри Кан

преди 5 месеца

До АлексТва го праат, за да не се влезе в Еврозоната;)))

4

Христо Иванов

преди 5 месеца

Забравих кой направи тези промени

3

Анонимен

преди 5 месеца

Абсолютно завладяване на власт е тва

2

Анонимен

преди 5 месеца

Ако от Еврозоната чуят, че централни банкери у нас може да стават политици ще се хванат за главата. Толкова е потенциалът на Х. Иванов да твори законодателство. ГЕРБ как можаха да се вържат на акъла му? Очевидно става въпрос за напълно некомпетентен човек.

1

Алекс

преди 5 месеца

От ЕЦБ ясно заявиха,че управителя и подуправителите на БНБ не могат да са служебни премиери.В такъв случай промяната в Закона на БНБ е безмислена.