169

Омерзен

преди 1 месец

Чудя се кой гласува за подобни на този екземпляр, личности!? То бива тапегьозлък, бива, ама чак пък такова дебелокожие и лицемерие....!!! Както и да го обиди човек, все ще е малко и недостатъчно! И**диот! Като не можеш да помниш и не знаеш какво правиш, стой си вкъщи на дивана и гледай турски сериали!

168

Васил

преди 1 месец

Иска да се измъкне от отговорност, каквато никога не е можел да носи

167

Не помнил той...

преди 1 месец

чак сега разбирам защо Пинокио като лъжел му пораствал носа

166

Анонимен

преди 1 месец

П Р О Т О К О Л 10"На 16 декември 2023 г., събота, се проведе редовно заседание на Комисията по конституционни въпроси.Който подкрепя предложението за редакция на 6, съответно на чл. 99 на Конституцията, направено от народния представител ХРИСТО ИВАНОВ и група народни представители, моля да гласува.За 6, против 3, въздържали се няма."

165

Анонимен

преди 1 месец

165 ГЕРБ имаха политическо споразумение да подкрепят ПП,ДБ. Така че, спазиха обещанието си. А плодовете от нефелните промени на ПП,ДБ ги берем сега.

164

Анонимен

преди 1 месец

По-голяма глупост не сме чували досега от политик на ПП,ДБ. Амнезия на Христо Иванов е в унисон с глупостта му. Изравниха си я с тази на Настимир фикуса. Жалки, едва ли, някой може да се страхува от подобни *** в българската политика.

163

Карачанаков

преди 1 месец

Прав е маймуните помнят по 3 минути.

162

Независим

преди 1 месец

Точно казано с гласовете на ПП-ДБ, ГЕРБ и ДПС, като най много гласове дойдоха от Герб, като водеща сила, странно защо наблюдавам масови критики към само едната политическа сили,което ми говори по-скоро за личи интереси отколкото до ерудирано и обективно мнение.

161

Анонимен

преди 1 месец

Христо Иванов се е подписал първи под предложенията за промени в Конституцията, които се отнасят до служебното правителство. Това става ясно от протокол на редовно заседание на Комисията по конституционни въпроси, проведено на 16 декември 2023 година. Вчера по БНР Христо Иванов каза, че не помни кой е предложил скандалните текстове, които за малко не вкараха страната в конституционна криза и предадоха служебното правителство в ръцете на ГЕРБ.

160

Зозо

преди 1 месец

Ако му бия два шамара ще си спомни веднага. Бacиии наглеца. Кой гласува за тоя???

159

Анонимен

преди 1 месец

Не помни, страда от дименция, но ще е първи в избирателните списъци. Пародия!

158

Анонимен

преди 1 месец

Ха ха ха, не помнел. То бива бива, ама това е прекалено. Не помнел, но настоявал да се приемат промените. Друг ли мисли вместо вас? Махайте се и освободете пространството, че омръзнахте и се излагате. Голямо падение, голям срам.

157

Анонимен

преди 1 месец

ХХХХЪЪ- НЕ ПОМНЯ, АМА Я СМЕНИХМЕ...НАЛИ ИЦИН- АЛО, МАДЖО.....

156

Радката

преди 1 месец

"Достойна мъжка постъпка". Промяната продължава.

155

Анонимен

преди 1 месец

НАГЛЕДЕН ПРИМЕР ЗА ПРОПУСКА В ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО! ТОЗИ НЕ ПОМНИ!КИРО КРЕЩИ ОТ ТРИБУНАТА В НС!СЛЮНКА! РЪКОМАХА! УЖАС!ПСИХОПАТОЛОГИЯ! ЛЪЖАТ! АЛА БАЛА!

154

Анонимен

преди 1 месец

Като не помни да вземе Гинко Билоба и да се лекува! Ако иска и ТЕЛК да вземе за деменция или там да го прегледат докторите както си трябва! Тръгнал да чопли Конституцията, а не помни! Като не помни, да си записва!

153

Анонимен

преди 1 месец

Как да не помни Ристо кои написаха тези промени в КРБ: самият той като юриЗД, Пеевски и юристите от ПП и ДБ. А те се познават. Гласуваха тези недомислия ПГ на ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС с председател на ПГ Пеевски.

152

Анонимен

преди 1 месец

И кои умници гласуват за този отврат гнус падение

151

Анонимен

преди 1 месец

На байдън ли се прави?

150

Цар Делян Шишиман

преди 1 месец

Това момченце Ристю по цял ден ми висеше в кабинета, седеше ми в скута и пиеше мазно турско кафи, пък сега не си спомня КОЙ е предложил промените в конституцията!