4

Анонимен

преди 1 месец

Ако искате да блеснете, научете поне 15 вида супи, от зелении и с месо, поне 10 вида десерти, агнеса, толумбички, щрудел и др. подобни, печени меса с хрупкава коричка, морски дарове и т.н. Има фатки, които са прости, но ефектни, напр. на зелените супи, коприва, спанак, лопуш, манголд се пускат няколко зелени сливки за приятно кисело и се поднасят студени и пр. Запомнете, че има манджи за наяждане и манджи за кеф. Скоро гледах една леля да готви зрял боб с ориз, картофи и чукна яйде. Мерси.

3

Щерю

преди 1 месец

Та даже направете хрупкави кашата и картофеното пюре...

2

Анонимен

преди 1 месец

Добрата храна, храната благоприятстваща здравето и естествена за организма НЕ е хрупкава, а полутечна. маниерът да се предлага суха храна е с цел в заведението да се поръчват напитки, т.е. да се дават допълнителни пари, и то не малко, за да се приведе храната в що-годе възможен за усвояване вид. Ако се водите по шарениите и гюрултиите на средствата за обработка на съзнанието, 100% си навличате болести. 100%.

1

Трика

преди 1 месец

"За да се предпазите от преливането на ястията, които приготвяте, както и на печените тестени изделия, приготвяйте ги в по-дълбока тава за печене."-А фурната ако се пусне на най силното ниво дали ще изгори ястието