158

Анонимен

преди 2 месеца

До 166 Когато държавата покрива загубите на Топлофикация София не означава ли,че целия народ плаща?Държавния бюджет е на всички,а не само на София и софиянци.

157

Анонимен

преди 2 месеца

Евла на Кокори, добър финансист, не като оня пицата

156

до 162

преди 2 месеца

провинциалистите издържали ТОПЛОФИКАЦИЯ - СОФИЯ ....СЕРИОЗНО ли ?!?!?? това сега ли го измисли ...

155

но

преди 2 месеца

прибира дядовия, oпулен kлоун.

154

бг смешки 2

преди 2 месеца

а защо за про***Ст и завситлив " народ " като българският да си правиш труда ?!!?? на всичкото отгоре е и мързеливо и злобно и НЕБЛГАДАРНО ! за какво ?!?!?

153

ОКОРЧО ИНДИЕЦО

преди 2 месеца

ОТ КЪДЕ И ОТ КОГО ЩЕ ВЗЕМЕШ ТЕЗИ 1.6 МИЛИАРДА ЛЕВА, КОИТО МОЛЕЦА ДЕНКОФ ПОДАРИ НА КРАДЛИВИТЕ СОФИЯНЦИ, уж да си платят дълговете към топлото ? >>>>>>>>> ОТ БЕДНАТА ПРОВИНЦИЯ НАЛИ !

152

Бунгар

преди 2 месеца

Всички Топлафикации в България се издържат сами,но само Топлофикация София е издържаме цяла България и и плащаме стари задължения в милиарди левове.Не може софиянци да се топлят за сметка на държавата и целия народ да им осигуряваме топлина през зимата.

151

аааа

преди 2 месеца

какаъвто народа такива му и управниците !

150

Анонимен

преди 2 месеца

До 157 - Лъжаааааа.... Инсинуацияяяя! "да знате! БТВ" - аз не гледам продажни медии!

149

Руснак

преди 2 месеца

Тоя *** майката на икономиката довърши я с един удар след като герб я беше оставил на командно дишане !!!

148

Мдааа

преди 2 месеца

До 155. Тук има един болен дето дращи, но психически болен. Да не те приберат скоро с усмирителна риза. Хаха

147

Анонимен

преди 2 месеца

Да ги затвори всички, живея в Стара Загора и мога смело да кажа, че това предприятие с начина си на управление и поддръжка е абсолютна пародия. Дори филтрите не сменят, на основните комини, защото са по 20000 евро, слагат едни за по 500 лв. Работил съм, вероятно ще си изпатя, но да знаете. БТВ, Герб прецакаха най модерния и голям ПАВЕЦ на балканите, заради интереси към ТЕЦ, защото той трябваше да спре да работи. Или да върнем и мазутеното парно, за да може Вуте да има работа ?

146

Някой

преди 2 месеца

Изненадан ли е,че Възраждане и ИТН гласуват с и ДПС?

145

Анонимен

преди 2 месеца

Изцъклен индивид. Нелицеприятен и долен. Цял народ наддава вик. Моли се, Кокрчо да е покоен. Ако не това, по е, да е още по болен.

144

Анонимен

преди 2 месеца

До 140 - Ще се шодиграм на кой си искат пак кот да стани се тая...

143

Анонимен

преди 2 месеца

Източи ТЕЦ-овете с милиарди, не им позволи да изнасят ток, ами внасяте по-скъп от ваши хора, с което ощетявате с милиарди, покавате изсмукани от пръсите си статистики, да ни лъжете, как тока от панелките стигал, не защитаваш родния интерес и после викаш, че икономиката ни не била рентабилна ...

142

Алеко Константинов

преди 2 месеца

150 такива няма в България.Проблема е че галятYO е балкански Андрешко

141

Керамика

преди 2 месеца

148 Успелия човек в България е връзкар от Янкошумкарски род и в какво е успял е важно да уточним успял е в това да ограби хиляди работещи бедни.Ами продължавайте да се възхищавате на такива.Той и Левски казваше нещо в същия контекст.

140

Напротив!

преди 2 месеца

До 144. Никоя мафия не е добра! Добро е едно образовано, компетентно управление от достойни личности без съмнителна история в миналото си, неопетнени и чисти!

139

Анонимен

преди 2 месеца

АСЕНЧО,"ГОЛЯМ ЗАЛЪК ХАПНИ-ГОЛЯМА ДУМА НЕ КАЗВАЙ"- КОГАТО ТВЪРДИШ,ЧЕ ДЪРЖАВАТА ПРИБИРА ДИВИДЕНТА,ВМЕСТО ТОЙ ДА СЕ КРАДЕ, КАТО КАЖЕШ "А" ТРЯБВА ДА КАЖЕШ И "Я". ТАКА,ЧЕ КАЖИ ПО КОЙ МЕХАНИЗЪМ СЕ КРАДЕ, ОТ КОГО, ИМА ЛИ ОСЪДЕНИ, ИМА ЛИ В ЗАТВОРА И Т.Н. ДОРИ ЕЛЕМЕНТАРНАТА СМЕТКА ПОКАЗВА, ЧЕ МАКСИМАЛНИЯТ ДИВИДЕНТ НА ДЪРЖАВНАТА ЕНЕРГЕТИКА Е ОКОЛО 900 МИЛИОНА/ГОД КАТО СРЕДНА ВЕЛИЧИНА. ЯВНО ТРОЙНАТА ВЕЛИЧИНА НАД 1,8 МИЛИАРДА Е ОТ ДРУГИ НЕИЗВЕСТНИ ИЗТОЧНИЦИ НА ЕНЕРГИЙНИТЕ ПРЕДПРИЯТИЯ.