178

Щщд

преди 1 месец

Асен Василев прибира генетичен материал от НАП ...

177

BG СМЕШКИ 2

преди 1 месец

поредните лъжи и измислишиотини ! жалко за БГ

176

Бай Кольо

преди 1 месец

Да изясним нещо, когато ти вземаш дивидента "държавата си прибрала дивидента",а когато го взема друго правителство,тогава дивидента бил краден.Кого заблуждаваш бе ***?

175

Сатир

преди 1 месец

Кокорчо обеща да върне едни 8 милиарда откаднати от Боко, но взе едни 9 милиарда заем дето никой не разбра къде отидоха? Кокорбашия е момчето.

174

Анонимен

преди 1 месец

Много е яко да четеш нощната смяна герберски *** как крякат, хайде лека нощ :)

173

Анонимен

преди 1 месец

предател скапан Кокори

172

Анонимен

преди 1 месец

5 милиарда от енергетиката,10 милиарда от спрени кражби на Герб,20 милиарда кредити,спиране на строежи на пътища за още милиарди и всичко това отивало за заплати. Пък накрая хората взимат средно по 1500 лв. Как става този номер няма обяснение. Важното е да си говорим празни приказки да змазваме кражбите

171

тоти

преди 1 месец

А тка ...изплюй камъчето,време е харода да разбере каде истичат милиярди и защо е толкова беден ,а друг свръх богат!!!Овцете много блеят и сълзи леят за коричките които им дават да мълчат!!1

170

Ози Озбърн

преди 1 месец

Вече може да играе в Холивуд.Става за филми на Ужасите.Холивуд ще го лапнат заради погледа който вцепенява.

169

Всичко е точно

преди 1 месец

КОКОРА и той е прибрал своя ПАЙ.

168

Анонимен

преди 1 месец

Кокор съвсем изтрещя.

167

Анонимен

преди 1 месец

Сега държавата прибирала а той пък от държавата дообира. Помня като каза . Пари има много . За вашите пари става въпрос народе .

166

Анонимен

преди 1 месец

Човекът е психопат. Само като му погледнеш облещения поглед без даже да си чул истеричното му "Защото сте в КРИЗА" когато изкрещя от трибуната разтрепервайки се ти става ясно всичко за него.

165

анонимен

преди 1 месец

Екзекуция на живо ли гледа по време на снимката ?

164

Питам

преди 1 месец

Защо политици и министри, за които е доказано, че са ощетили финансово и по каквито и да е други начини България, не плащат от собствения си джоб? Защо няма такива в затвора и с конфискуване на имуществото? Защо за погрешни решения, ощетили България финансово с огромни пари, даденото длъжностно лице не плати от собствения си джоб? Защо за тях вечно се намират вратички?

163

Анонимен

преди 1 месец

Ужас е тая снимка, маханете гa!

162

Котилото

преди 1 месец

Ф-ъ.кано с престъпници пак се вреди. Цялата държава му осигури топлото и сега за пореден път престои поредното подскачане по павета и площади за власт.

161

Най Важно 1

преди 1 месец

В момента, НАЙ- ВАЖНО е да оправят Закона за БЪЛГАРСКОТО ГРАЖДАНСТВО.... Щото сега разни корумпирани чиновници продават български паспорти на араби и ***, които са стояли 3 ( три) години в България и платят 100 ( сто) лева..Така скоро тия араби и не.ггри може да изберат за министър- председател- Реджеб Ердоган или някой не.ггър- ***.йм.уна от Африка..

160

Анонимен

преди 1 месец

Тоя не се ли научи, да носи очила, че направо е отвратителен така .. бляяяк ... ъъъ . оохх направо ми се повръщааа.

159

Нйа Важно 2

преди 1 месец

Ако при Освобождението на България, 1878 г, НЕ бяхме ИЗГОНИЛИ всички араби и не.ггри от България, щяхме да продължим да живеем под Османско РОБСТВО и в Парламента щяха да са САМО тия... Араби и турци, 500 години стояха на територията на БЪлгария, но НЕ сме им давали български паспорти при Освобождението, а ги убиивахме !!!