87

истината

преди 1 месец

За да има мир лидерите трябва да стигнат до един и същи отговор! МИР на всяка цена!!!!!!

86

Анонимен

преди 1 месец

ПОЛИТИЦИТЕ ПО СВЕТА ЗНАЯТ, ЧЕ ТОВА Е ИНСЦЕНИРОВКА, НО СИ ТРАЯТ... ПОВОД НА КРЕМЪЛ ДА ОБЯВИ МАСОВА МОБИЛИЗАЦИЯ, ЗА ДА РАЗШИРЯТ ВОЙНАТА. ТАКА ДИКТАТОРИТЕ ОПРАВДАВАТ ДРАКОНОВСКИТЕ СИ ЗАКОНИ С ВОЕННОВРЕМЕННИ ПРОБЛЕМИ ! ВОЙНАТА Е ИЗГОДНА И ЗА ОСТАНАЛИТЕ ПОЛИТИЦИ, ДА ОПРАВДАЯТ С ВОЙНАТА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ НЕРЕШЕНИ ПРОБЛЕМИ !

85

Анонимен

преди 1 месец

Пожелавам на копейките да си направят държава Копейкистан някъде край плодородните блата и този да им е президентинът. А Костя да им е министър-председател, да си имат частен ГУЛАГ и всьо да им е цветя и рози.

84

Кубрик

преди 1 месец

Слава на Русия,бой по нацистката окраина.

83

Анонимен

преди 1 месец

Тоя изкуфял пенсионер скоро ще се изправи пред съда на всевишния и ще се моли да не го хвърлят във врящия казан Ще плаче и ще хвърля вината върху Путин за всичко

82

Анонимен

преди 1 месец

До Бай ***. Ще пребъде де. Със Зеленски като президент. Правилно е казала Ванга. И е казала,че който нож вади (Путин), от нож умира. Всичко е точно.

81

Бай Кор

преди 1 месец

Тъкмо наобратно е ! Русия ке пребъде ! И за войната е познала, но който е с Русия ще е по-добре. Баба Ванга го е предсказала.

80

Анонимен

преди 1 месец

73 Продажност ли е един българин./ българка да защитават държавните интереси на Р.България; продажност ли е един българин./ българка да поставят България и защитата на държавната ни територия и на нашите собствени животи над защитата на чуждата за нас държава русия; продажност ли е фактът, че България е защитена от руска военна агресия заради членството ни в НАТО. Чудя се защо някой защитава на всяка цена руските интереси, поставя ги над българските, а твърди, че е българин...

79

до 73

преди 1 месец

Да разбира се, то на практика сме като разноячни близнаци в генно отношение с чеченските, буратски, монголски и всякакъв друг нередовен башибозук който насилствено мобилизира Русия. Как да не сме с нашите Ахматови братя... Ето до там сте се докарали вие родните посредственяци, които живеете в един малък и елементарен свят.

78

до 72

преди 1 месец

Викаш самите смъртници най-маловажни, важно е желязото. На теб ако ти дадът ферари и утре ще спечелиш формула 1 нали? Ми то за какво беше Руско-турската война тогава. Да ни бяха пратили артилерия и кораби, пък нашите априлци щяха да победят османската империя. Без проблеми.

77

Анонимен

преди 1 месец

На снимката: героят Дафинков след 20-тата водка.

76

Анонимен

преди 1 месец

Слава, вечна слава на 135-те милиона геройски дезертьори, избягали от путинския рай!

75

Анонимен

преди 1 месец

До стара мантра Още по-малко общо имаме с рашките. Направи си генен тест за произход, преди да пишеш изоглавени неадекватни коментари. Това, че милосърдни сме им подарили азбука и вяра, не ни сближава кръвно, освен плодовете от смесени бракове през соца.

74

Така си е то!

преди 1 месец

краваромучалките надуят бибитките. Значи рашките правят правилно нещата. Американофилчетата почнат да цъкат с VPN-чета, рашките направо се справят за отличен!

73

Анонимен

преди 1 месец

Бог да прости руските жертви - многобройно повече от украинските. Амин!

72

стара мантра

преди 1 месец

Американофилите, не мога да разбера откъде е това чуждопоклонничество у вас?! Ако сте изобщо българи - нямате НИЩО общо със наглосаксите. Нито в генетично отношение, нито в езиково отношение, нито в културно отношение, нито в икономическо, нито в историческо отношение, нито в ценностно отношение! Откъде тая продажност у вас?

71

Ице - да преговорим

преди 1 месец

Оборудването -натовско, комуникациите -натовски, мунициите - натовски, бронетранспортьорите - натовски, сателитното разузнаване - натовско, ПВОто -натовско, танковете -натовски, артилерията -натовска, самолетите- натовски, дрончетата - натовски, крилатите ракети - натовски,вертолетите - натовски, инструкторите -натовски, командването -натовско, милярдите долари за наемници -натовски, само умопомрачените смъртници -украински! С КОЙ Е ВОЙНАТА?

70

Анонимен

преди 1 месец

Възрожден(к)ите са суетни. Затворническо оранжево много ще подхожда на сивия им тен. Неочаквано добра комбинация!

69

Анонимен

преди 1 месец

Мантрите на копейките продължават да са забавни. Пускат ни вицове. До момента, в който някой у нас без чувство за хумор ги извади извън закона за агитация и дезинформация в полза на вражеска държава.

68

Ицо

преди 1 месец

Викаш Русия срещу цяяяяло НАТО и Русия побеждава! Само където НАТО дори не е дошло още, а САМА Русия не може да се справи дори със 100 пъти по слабата Украйна от нея. Каква точно тряба да си да се връзваш на тея пропагандички.