6

Емо

преди 1 месец

Ми да си правят сметката, да раждат по-малко или да не идват в София. На село къщи няма ли. В София за второ дете трябва да има данък.

5

Измекяр

преди 1 месец

До коректорНе София стана България, а няколко политически кадъра, разпродадоха за 30 години лека и тежка промишленост и високите заплати привлякоха работния ресурс в София, Пловдив, Варна, Бургас.. Дали децата са на селяни или граждани няма значение, важното е да ги възпитаме добре, те са нашето бъдеще и те ще ни гледат или закопат! Ако ти е приятно да казват *** или подобно, прави го, но знай, че "прос'таците' даже и жените им не ги търпят, да не говоря за децата им :) Приятни СъбНеделя

4

Изстрадал

преди 1 месец

До СофиянецО..защото си *** и няма как да вденеш няколко факта:1) няма достатъчно раждаемост в цяла България не в София;2) повече раждат..по-зелуените;3)има софиянци дето носа не сте си подавали извън гетото (квартала), имам такива съседи в южен квартал дето не са ходили през живота си в северен квартал на София, а пък във Витоша от 20 г-ни не се били качвали (по техни думи)..; 4) когато бизнеса и хората се разнесат равномерно из цялата страна ще има за всички от всичко, но не зависи от нас..

3

коректор

преди 1 месец

Не е бейби бум, а селтиk бум.

2

Мен

преди 1 месец

Ами като София стана България! Цялата провинция се изсипва в София и няма място в детските градини !!

1

СофиянецО

преди 1 месец

Я?! Нали досега ревахме с колко била паднала раждаемостта през последните години? Всички тръбят на тази тема небивалици. В същото време недостиг на хиляди места в ДГ. Как стават тези номера?