91

Евразин Алахакбаров

преди 1 месец

още три-четири такива коментара от задунайските татари, и ще ги харижат на правоверните или на сърбите.

90

Анонимен

преди 1 месец

И рашките думат същото, а на накрая ще го отнесат овцете, дето им вярват и си кротуват.

89

Анонимен

преди 1 месец

До пияница мистик... Най-много офицери и войници загинаха в Украйна от Франция . Не случайно Макрон /мИкрон/ , хоДИ при Путин няколко пъти за да го склони да пусне пленените французи ..... И това ли не е вярно ?Да не говорим за английските генерали в Украйна !

88

IQ 3.14

преди 1 месец

чувствам се по спокоен, след като директора на водопад към кабинета в оставка е казал това. нещо като арестович, ама нашенски, роден.

87

Анонимен

преди 1 месец

България вън от НАТО. Ние сме далече от северния Атлантик.

86

до пияница мистик

преди 1 месец

Безпомощни и нервни са копейчиците и пишат едно и също като счупен грамофон.

85

Анонимен

преди 1 месец

НАТО НЯМАЛО с какво да се намеси!!!! Хора, прочетохте ли този копейски коментар?!)))))) Всеки ден се забавлявам с тези недъгави мозъци. Не ми трябва да чета вицове. Копейките са неповторими комици. Еша си нямат. ))))

84

Анонимен

преди 1 месец

Аз да питам кой по-точно е Зарков, че говори от името на НАТО?!?! Един абсолютен никой!!!

83

Анонимен

преди 1 месец

Особена благодарност на Бг-атлантиците ни и русофОБИТЕ , които съдействаха за погрома на ЕС , и ислямизацията на Европа !

82

пияница мистик

преди 1 месец

Какви потресаващи глупости и фантасмагории се пишат тук, направо не е истина :))) На един му се привиждат някакви убити натовски генерали в Украйна, на друг някаква унищожена полска армия, за трети пък войната вече е свършила и Путаpaнката бил победил. Четвърти пък убеден че ЕС се разпаднал и икономически Европа била по-зле от Джуджиландия :))) Чудя се само вярват ли си като ги пишат тези измишльoтини :))))

81

Ха ха ха до 81

преди 1 месец

Не чака, а активно го провокира. Какхо направиха и в украйна. Войната там е единствено в полза на сащ - както икономически, така и военно. С един удар отслабват русия и завземат икономически нови огромни територии и бизнеси в украйна.

80

Анонимен

преди 1 месец

Случайно ли Англия напусна ЕС ???????????????????

79

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 84 Ако можеше, да го е направила. Досега улучва само граждански обекти. )))) Много точен мерник, няма що.

78

Анонимен

преди 1 месец

ЕС го разпаднаха сащ и англия още преди войната , също изместиха ЕС от руските пазари , а ''те'' си търгуват още повече . Не искат ЕС да е по-силен от тях , особено от англо-саксите !

77

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 80 Голяма истерия, няма що. Западните лидери ходят на работа с велосипеди, а победителят Путин не смее да си покаже носа навън.)))) Да приемаш желаното за действително е най-прекият път към Карлуково. ;)

76

Анонимен

преди 1 месец

Че как да се намеси, ама как когато няма с какво?! То, с пропаганда и агитация, реални битки не се печелят и територия не се превзема. Изчерпаха всичките си резерви да въоръжават Украйна и резултатът е трагичен. С какво да се намесят?! Че да иде "боксьорът" Макрон да подсили Украйнската отбрана. Хем е много мотивиран.

75

Анонимен

преди 1 месец

Е то затова се сключват ДВУстранни дотовори с Украйна, но на страни ЧЛЕНКИ НА НАТО. Явно някой лъже и заобикаля истината. Ако Франция и Полша се включат - то те са част от Нато, значи Нато се е включило. А се говори, че уж не е? За да се избегне ответния удар от Русия. То е логично.

74

Питайте Сърбия

преди 1 месец

"НАТО няма как да води бойни действия по собствена инициатива"

73

Анонимен

преди 1 месец

В Украйна няма нито една точка, в която Русия да не може да нанесе високоточен удар който преодолява всяка система ПВО.

72

Анонимен

преди 1 месец

Какво глупости говори този? НАТО е замесено до шия във войната срещу Русия на територията на Украйна. Това, че няма войски официално (защото всички знаят, че неофициално има), по никакъв начин не променя този факт!