151

Анонимен

преди 1 месец

За НАТО не знам какво цели, но САЩ със сигурен, че иска да вкара Европа във война с Русия.

150

Анонимен

преди 1 месец

А каква стратегия ги гони в Черно море? Какво робжта имат САЩ тук? Дразнят мечката, поле Русия била агресор.

149

Анонимен

преди 1 месец

Пич стига говори глупости НАТО е до границите на Русия и това означава само едно или ще отстъпят и то значително или "... Защо ни е този свят ако я няма Русия?...". Все е тая дали и другите имат ракети или подводници - те няма да ги спасят, нито пък ще възпрат Русия да използва арсенала си, просто защото за руснаците това е въпрос на оцеляване и те нямат избор. За някои хора тук може заличаването на историята, скапването на образованието, здравеопазването, армията да са ок, но за руснаците не е!

148

Анонимен

преди 1 месец

Трябва ли да обяснявам, че ако някой изпрати войски в Украйна то няма никаква логика войната да се води само там. Запада многократно прекрачва границата защото той така си е свикнал - да ***. Дори и конфликта е плод на същото - на неспазването на не разширението на НАТО на изток. И сега какво очакват, че французи ще атакуват инфраструктура на РФ, а инфраструктурата на Франция няма да бъде атакувана ли? А после, като завалят ракети над Париж - това за защитна фаза ли ще ни го представят?

147

тоти

преди 1 месец

Нещата се оправят по малко ,Русия не иска война с запада,НАТО с Русия и защо тези браъя се млатят аааа,защо си разменят тела вместо подараци за децата...може ли 21век тези операции да сеят трупове ааааааа....що за Човешки същества са тези,нима си струва за една шепа ,,нацисти;;да се провецда операция ааааа,каде са МИРОТВОРЦИТЕ от запада,НАТО,ООН,разни правозащиници,Хага...нещастни *** само се гушат и прияждат от влас,а обикновени/мирни хора/ страдат,мрът,деца оставят сираци...ЩО ЗА СВЯТ Е!

146

rambaldievskievich

преди 1 месец

До Анонимен 152: Докато тая Palestina, за която искаш free, подкрепя хамас и докато хамас не освободят заложниците - free - йок! 'баси!...

145

Анонимен

преди 1 месец

На НАТО не им държи. Стряскат се на сън от Сарматите и Посейдоните. Къде отивате? Срещу ядрена сила номер едно... Всичко друго е пикаене срещу силен вятър.

144

До Банкеръ

преди 1 месец

а НАТО подводници нямат казваш, само рушландия хах

143

до 150

преди 1 месец

всеки интелигентен българин, чел различна литература от комунистически учебници, не е с русия! Прочети какво казва Раковски, Стамболов, Ботев какво са казали за русия!

142

Анонимен

преди 1 месец

НАТО може и да не цели война с росия, но русия цели да вкара Европа във война

141

Анонимен

преди 1 месец

До пияница мистикВсеки трезво мислещ българин подкрепя Русия. Разбира се има и гьотфферени който подкрешят меките китки , като толкова мн ни рекламират либерастията , защо не правят референдуми за всеки въпрос касаещ външната ни политика?

140

сиромах

преди 1 месец

До 141:Ако си реалист огледай се,колко държави освен натовските и Сащ помагат с оръжие, специалисти по техниката и тогава говори,иначе излиза че правиш глупава пропаганда!Ако не беше това чуждо участие и огромното желание на Запада да се върне времето на колониалната експлоатация,разбиването на Русия и разпределяне на нейните ресурси!

139

До of 15

преди 1 месец

Казваш слава на НАТО закрилник на слабите- аве човек ти наред ли си с главата ,я си сменяй дилъра ако си на нещо там ,а пък ако не си още по лошо ...

138

Анонимен

преди 1 месец

Тва мазно педалско личице да ми говори за отбрана и въоръжение.Вай, вай, клета България.

137

Банкеръ

преди 1 месец

Мдаа Руските подводници са гарант,че НАТо няма да напада Русия.От НАТо знаят за тях,но не знаят къде и кога ще изплуват капитаните им да се използват на мостика.При пряк военен конфликт ще никнат гъби навсякъде а това е абсолютно неприемливо за Вашингтон и Лондон.Украйна е нещо,,като вътрешен проблем за решаване от Русия.

136

нато

преди 1 месец

На този точно ще му кажат. Ама друг път.

135

сиромах

преди 1 месец

Заков,аман от шменти-капели!НАТО нямало да се намесва!Ами то вече е вътре с двата крака бе човече,то не бяха танкове,ракети ,снаряди,обмундирование,ПВО системи,специалисти обслужващи техниката дадена на хохлите и ако това не е намеса то здраве му кажи!Стига сте се опитвали да лъжете народа на България,този народ добре знае какво става и предполага какво още ще стане!

134

пияница мистик

преди 1 месец

До Христо Христов === Виж сега другарю. Аз не знам как точно и кога се провеждат избори за ЕС и НАТО. Знам, че има избори за евродепутати. Но на тези избори ще участват и Изpaждане на максудския ром Копейкин, както и БСП на седесарката Нинова. И като си такъв радетел за БРИКС и срещи ЕС и НАТО увеличете си бройката бе, дрогаре комунисти :))) Вижте си само процентите на едни избори какви са ви. ГЕРБ и ПП/ДБ на 1 и 2-ро място :))) Евроатлантически партии :)))

133

Анонимен

преди 1 месец

Една от най добрите стъпки беше присъединяването на България към НАТО и ЕС. Доходите и стандарта на живот се повишиха доста от тогава. Е, за копейките не де, те за това и плюват срещу държавата си, а не срещу мързела си.

132

Анонимен

преди 1 месец

Правилно, по скоро колхозниците целят конфликт с НАТО ама нещо страстите последните 2 год им се охладиха рязко след като видяха, че 3 та год само с 30% от укрия не могат да се справят.