24

Хейт

преди 1 месец

Ще се стигне! Съсипахте единственото, което работеше стабилно в конституцията - служебните правителства. Ха, сега се оправяйте! Не можете да обвините президента - той вече няма власт.

23

Лъки

преди 1 месец

Ще се стигне до права зимна лопата,по главата на правителство и дупедати в ранната зима на 2024!

22

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 1 месец

НЯМА КРИЗА, ИМА ПРОМЯНА! ДЕМОКРАЦИЯ!

21

Христо Христов

преди 1 месец

До 34 "Те са виновниците за кризата" - Ц. Виновни са около два милиона про'с'таци, които гласуваха за тях.

20

афроамериканец

преди 1 месец

След като се е стигнало да се родим на тази окаяна територия, до какво повече да се стигне ?

19

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 1 месец

Няма да има криза нито магарица за премиер. ЕВРОАТЛАНТИЗЪМ! Народа изгони Борисов, народа изгони Габриел. ФАКТ.

18

Христо Христов

преди 1 месец

евроатлантическа българия заслужава конституционна криза и дано я има, и дано прерастне и в други видове кризи. Защото 85% СА про'с'таци, които гласуваха за промени в Конституцията.

17

Факт

преди 1 месец

Промените в Конституцията ги гласуваха ГЕРБ, СДС, ДПС, ПП и ДБ. Те са виновниците за кризата. Не само една партия от тях, а всичките са виновни.

16

ПП ДБ са "гении

преди 1 месец

Изцяло благодарение на "гениите" от ПП ДБ и най-вече Ристьо - турското каЙве.

15

Какво ви правят

преди 1 месец

Полицаите в Бобов дол са избили десетки жени и млади хора за 4 години и никой не реагира, какво ви правят!?

14

Анонимен

преди 1 месец

Криза ще има , но до диктатура няма да се стигне . Защото ще настъпи анархия , която се очаква от Русия. Да влезе в България и да си защити газовата тръба . След малко битки ще влезе НАТО от Гърция и Румъния. Така след това ще се подреждат нещата

13

Анонимен

преди 1 месец

Професор по конституционно право го казва, Тук форумния професор по всичко, платения Пепераст бълва злоба от рано сутрин да пази креетееноиддните си шефове

12

Анонимен

преди 1 месец

Всичките вкупом съгрешиха ГЕРБ, СДС, ДПС, ПП и ДБ.

11

Анонимен

преди 1 месец

Нещо много ме обърквате терминологически , партийните разбойници отдавна утилизираха и държава и Конституция и все , остаиха едно с някакъв особен статут , не е граждански , що там има и права , колкото да го стрижат , доят , а вироятно и колат , ако им се удаде да го набутат в касапницата .

10

Истината

преди 1 месец

Забравили сте или се правите, че не знаете, че 166 депутати от ДПС, ГЕРБ-СДС И ПП-ДБ миналата година внесоха проекта за тези недомислени промени в Конституцията и после депутатите от същите тези партии и коалиции ги гласуваха. Пак гласувайте за тях, за да направят още по-големи батаци.

9

абе

преди 1 месец

какви са тия конституционни изг.ъзици бе! кой им дава право на шепа шарлатани да ровят в конституцията! тя се прави и се поправя само от Велико народно събрание....450 умни мъже са я съставили, а тия др.исльовци ще подменят!

8

Анонимен

преди 1 месец

Закривай това недоразумение наречено държава!

7

Анонимен

преди 1 месец

голям батак стана все ще се намери премиер, но той може да остане на поста и година,защото на изборите не виждам какво толкова ще се промени те са и през лятото още по-малко ще гласуват.

6

Анонимен

преди 1 месец

Сутринта онова леееке божо търсачката разправяше, че Конституцията си била ок и че трябвало някакви допълнителни закони да приемат. Ценния трансфер от БЕСЕПЕ, докато управляваха заедно :))И това го казва юрист.. Конституционна криза значи, че не сте написали поправката в Конституцията ясно. Преди е било пределно ясно какво и как се случва. Другите закони са за съвсем различни хипотези. ИЛИ ИДЕЯТА Е БИЛА КОНСТИТУЦИЯТА ДА РЕФЕРИРА КЪМ НЯКОЛКО ДРУГИ ЗАКОНА, т.е. още повече объркване. Мама ви ..

5

паф

преди 1 месец

....пак гласувайте за разни фалшиви промяни....