84

Toni Ivanov

преди 1 месец

Допълването на конституцията,чрез закон е противоконституционно за назначаването на служебен премиер. За да има такъв закон допълващ конституцията за реда на назначаване на сужебен премиер изрично в конституцията трябва да има текст,че процедурата по назначаването на служебен премиер се урежда със закон,а такъв текст в конституцията няма.

83

Счупена държава!

преди 1 месец

Форумните държавници треперят - конституционна криза! Ами това сте избрали и ще избирате, след като ходите за гъби на изборния ден! За изборите ще се прибера и след това отново на терминала и ще ви оставя да синирате за кризата има ли я или не! Както беше писал един вече забранен за учене поет - трудно се живее между глупци неразбрани!

82

Сандо

преди 1 месец

Като такива видни конституционалсити като Шили и Ицо Иванов се упражняват може и да има криза

81

Христо Христов

преди 1 месец

До 85 "Гарантирано от Про100 Киро и отбор Шарлатани." - ц. Гарантирано от европеидните про'с'таци дет на 2 Април гласуваха за ЕС и НАТО. Факт!

80

Алекс

преди 1 месец

Потенциална конституционна криза.Гарантирано от Про100 Киро и отбор Шарлатани.

79

Христо Христов

преди 1 месец

Какво СТЕ ревнали, про'с'таци неграмотни? ВИЕ гласувахте за ТЕЗИ евроатлантически партии. ВИЕ СТЕ виновни за батака. Факт.

78

коментар

преди 1 месец

С тая промяна на Конституцията гранд лапача на пари Христо Иванов, направи така, че всички да го мразят и да се питат, защо някакви некадърни юристи творят недомислици, кръстени поправка в Конституцията?!

77

Реформаторитееее

преди 1 месец

Това е лъжа,тези промени ги правеха такива експерти по конституционно право,като Христо Иванов,Делян Пеевски,Бойко Борисов,Настимир Ананиев,Десислава Атанасова светила в правосъдната система и хора с академични познания в тази област.

76

Ехх, какъв напън

преди 1 месец

в гащите се оказа тази конституционна реформа, а? :D

75

Анонимен

преди 1 месец

Ако продължават така до след две години ще има народен съд. Четири милиона срещу 200 "държавници, магистрати и бизнесмени" пазени от няколко хиляди роми, няма да е голям проблем

74

НЕ МЕ ГЛЕДАЙ

преди 1 месец

ТАКА УМНО БЪЛГАРИНО, А СИ НАУЧИ УРОКА НЕ ТИ ЛИ СТИГНАХА 78г. ТОЛКОВА ЛИ СИ Т Ъ П А УЖ СИ ИЗМИСЛИЛ PC

73

СЕНЕКА

преди 1 месец

НИМА СТЕ ОЧАКВАЛИ НЕЩО РАЗЛИЧНО, КОГАТО ТРОИЦАТА БУДА,ШО ПА РА,БОЙКИКЕВ И СВЕТИЯ ДУХ - ХАРВАРДСКИЯ КРАДЕЦ "ТВОРЯТ" КОНСТИТУЦИЯ??!!!...

72

Анонимен

преди 1 месец

Лъжете безобразно Ицо лодкарят и шарлатаните смениха конституцията а ГЕРБ гласуваха и ДПС гласуваха заедно-----т.е. ГЕРБ, ДПС, ПП и ДСБ надробиха попарата като повредиха Конституцията. Това всички го казват, няма нужда от повторение.

71

ИЗЛИЗАШ НА ВЪН

преди 1 месец

ДА ТЪРСИШ БЪЛГАРСКИТЕ ЮНАЦИ, НЯМАГИ ЗЯПНАЛИ ТЕЛЕВИЗОРА И СЛУШАТ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ Г ЛУ ПАЦИ

70

Анонимен

преди 1 месец

Лъжете безобразно Ицо лодкарят и шарлатаните смениха конституцията а ГЕРБ гласуваха и ДПС гласуваха заедно Търсете лодкаря и промените те обслужват само свои интереси

69

ИЗЛИЗАШ НА ВЪН

преди 1 месец

ДА ТЪРСИШ БЪЛГАРСКИТЕ ЮНАЦИ, НЯМАГИ ЗЯПНАЛИ ТЕЛЕВИЗОРА И СЛУШАТ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ***.

68

Работещ беден

преди 1 месец

За Мафията криза няма, кризата има само за изстрадалия народ.

67

Анонимен

преди 1 месец

Тук има едни наети такива небивалици драскат облачни такива ли са вашите гласоподаватели под под под

66

Анонимен

преди 1 месец

Прочетете списъка на авторите на Конституцията от 90-те години и днешните /шишо, баце, кирчовците и ицо лодкаря/ - нямат база, дори минимална база за сравнение! Ужас ! Идат избори - мислете хора!

65

Анонимен

преди 1 месец

Е на тия избори ще им го научкам и на баце, и на шишо, и на леворезбарите ДБиПП! Има алтернатива и тя е радикална!