9

емил

преди 1 месец

Бих искал да уточня при престрояването ни в едно платно времето не 45 минути а 1 час 45 минути тъй като от трите платна се престроявахме в едно като останалите 2 -е бяха затворени.

8

емил

преди 1 месец

. След близо 4 часа отвориха едното платно около 45 минути се движихме и се престроявахме в 1 -ното платно и накрая какво било ? Лек автомобил излязъл от магистралата и е поднала в канавката като на мястото на произшествието имаше --3 полицейски коли 2 -пожарни -- 4 броя бърза помощ и 2- ва автомобила пътна помощ . Спокойно се разговаряха помежду си като някои бяха седнали на железните бариери и си приказваха и се усмихваха .

7

емил

преди 1 месец

В 2018 година станах свидел на катастрофа между Magderburg - Hannover 3 -тите платна бяха затворени и пред мен - пътят беше равен - най малко 7-8 километра пълно с коли. Чакахме ( да не забравя които са в най-лявото платно се престрояват плътно в ляво ----средното платно в дясно на 2-рото платно ---а най -дясното в плътно дясно ! едва не ме закачиха пожарните като Ханс а много ми се ядоса ,че не съм се престроил не знаех ,че е така трябва ) . След близо 4 часа отвориха едното платно около 45 минути се движихме и се престроявахме в 1 -ното платно и накрая какво било ? Лек автомобил изл

6

Анонимен

преди 1 месец

В Лайпциг има немци но смрадливи . Отидат ли на Запад за нищо не стават и им бия шута. От местните немци.

5

Анонимен

преди 1 месец

До1. Каква връзка има от коя националност е водача. Може да се е родил в Германия и може и дедо му и той да се е родил. Германия а мулти държава. Стотици Градове са с население от цял свят , от Европа , Южна Америка , Африка.

4

Хмх

преди 1 месец

"Немци"...от новите.

3

Христо Христов

преди 1 месец

Пак немци...

2

До 2

преди 1 месец

Това е втора катастрофа.

1

Радко

преди 1 месец

Тази новина е отпреди 3 дни. Пак спите.