53

Анонимен

преди 1 месец

Симпатяга е момичето, ама все ми прилича на Мортиша Адамс

52

мен

преди 1 месец

кво се плюнчите тука бе форумни мъжкарчета. като не ви харесват мара гаргамел, кирчо, асанча, тиквочко и сие, съберете се на площафа и ги обесете. за 3 часа работа. 250 хиляди човека и да се изринат оборите. провесете ги по стълбовете на на цариградско, ще има материал чак до Бургас...

51

преди 1 месец

Ако Мария Габриел се оттегли от политиката, загубата ще е непреодолима в световен мащаб!

50

Анонимен

преди 1 месец

Пунта Мара като какава се изказва ?

49

Анонимен

преди 1 месец

Не чак толкова хубавото лице на магивта, с нерен погле, доказа, че е маша в ръцете на Боко и бламираха преговорите. Секунди след това ГЕРБ и ДПС почнаха с мръсните номера в комисията за далаверите на Нотариуса.

48

Анонимен

преди 1 месец

Народът иска да види прости политици, а не академици!!!

47

Анонимен

преди 1 месец

Много добре стана, че се провали сглобката! К*ур за ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС! К*ур за САЩ, ЕС и НАТО!!!!!!

46

Анонимен

преди 1 месец

Тази пиеса дъс сглобката я гледахме 2013 с Р.Б. 1:1. Там беше "предизборен трик", тук "маркетингов враг". Бойко си беше заминал още 2013, после и 2020. Едни и същи под различни имена го перат и връщат всеки път. Шиши беше тежка намагнитен в Дубай. Пак същите му дадоха кураж да се върне. Нищо че 1/2 дължат съществуването си на героичната борба срещу него през 2013. Мафията винаги е обслужвана в крайна сметка перфектно от т.н. "градска десница". Това са фактите

45

Само да вметна

преди 1 месец

Ти вече Приключи всякак Госпожо! Видяхме как Борисов " извади от нафталина" министри,които хората Не искат и да ги Чуват повече,от 12 годишното си Дерибейство! Ей ,а това пак сме на Избори!-:) От цялата работа се радвам,че Тагаренко,Предателя ,няма да бъде министър! -:) И още Изненади Ни предстоят! И за ПП и ДБ и за самата ГРОБ!-:))

44

Нервен ганглий

преди 1 месец

Мария - мозък нервен ганглий - Гаргамел. Това е тази текезесарска лелка с един куфар заучени фрази.

43

МНЕНИЕ

преди 1 месец

Габриел НЕ НАПАВИ НИЩО за България и ДЕЦАТА И .Направи за Бездетните Плевнелиеви - Водопровод 3 километра в село Баня С ТЕМПЕРАТУРА 58 ГРАДУСА.Това са Грозни Хора , които Изсмукват Данъци и КРАДАТ ОБЩЕСТВЕН РЕСУРС ЗАРАДИ ВНУЦИ И ПРАВНУЦИ . Мафия са Партииците ,

42

ира

преди 1 месец

До МнениеВ Герб, може да е най-културната, аз не ги познавам. Но сред други хора, би била тъпоъгълна

41

мозък-личинка

преди 1 месец

До МнениеЕ какво да говори, нейната е ясна. Тя има пет готови фрази в прав и обратен ред и готово. Малко за Шенген, малко за европейските ценности, никакъв дебат, никаква мисъл. И много размахване на жили, пръсти и нокти.

40

тоти

преди 1 месец

Мани не се излагай повече,ще сатънеш тука до шия!!

39

Смях горчив

преди 1 месец

До Право на мнение!Защо пък на нея да "даваме" посто на премиер? Има толкова много евро-чиновници, с лопата да ги ринеш, крякащи и каканижещи, нищо говорещи и нищо правещи. Матилдички, Ане-Ленета, Мари-Кристини и Мари-Клодини, Кикита и Фифита! Защо точно на тази пък?

38

Анонимен

преди 1 месец

Добър тон Баце ? Това е невъзможно.

37

ПроСоТо

преди 1 месец

до Право на мнение:..-Драги/драга,апела ти е добър,но за да се "изчисти" опг герп ,просто трябва ДА СЕ ЗАКРИЕ !...Защото ВСИЧКИ Гропаджии СА компрометирани...Просто читави там няма...Там е в сила Естествения подбор...

36

Анонимен

преди 1 месец

Борисов просто не се вписва в съвременна България! Той е мрачна фигура от тъмния преход на България. Път на младите, възпитаните и културните политици като Мария Габриел!

35

Мнение

преди 1 месец

Мария Габриел е единствения разумен и културен политик в ГЕРБ. Държи се на високо ниво, не говори простотии като шефа си!

34

Дембелщина

преди 1 месец

Тази е виснала тука от девет месеца и чака да я направят министър-председател. Виснала, в пряк и преносен смисъл. Има нещо тъпо и и нфантилно. Но да не забравяме, че шайката брюкселски висши чиновници са програмирани да са винаги на висок пост. На няколко постове наведнъж.