464

ТОП НОВИНА

преди 1 месец

Прав е,няма интерес пръв да напада,но винаги има едно но.Разходите в долари не са съпоставими с оглед цената на различните оръжия.Ако доларите бяха определящи в атомната сфера нямаше да има паритет,че и те имат най-много и е много разширена възможността от използването им,но сега не ги използват,въпреки че част от територията им е окупирана от Украйна според тях - на новите области,присъединиле се през лятото.А бе досега като не станал апокалипсис тепърва няма да става.

463

Вервайте ми

преди 1 месец

Вервайте ми,каза един измислен цар на българите, ошушка ги и си замина. Та и Путин...вервайте му.

462

Аз

преди 1 месец

Тази мишка много лъже. Да му припомняме ли какво каза онази русата кака говорителката няколко дни преди да нападне Украйна?!?

461

Анонимен

преди 1 месец

До "Путин си каза,че ако продължават да нарушават Минските споразумения ще има война." - чакай, не беше ли Военна операция, хора лежат по затвори за подобни изказвания дето правиш.Защо слагаш думи в устата на Путин. Точно предния ден има интервю, в което казва - пълни глупости са, че ще нападнем Украйна. - после каза, че не са нападнали, а провеждат Специална операция - сега казваш, че е казал Война - вожда няма да е доволен. *** цалувай ръка докат е време

460

Я, па Я

преди 1 месец

Само преди няколко дни каза точно обратното и заплаши с ядрен удар не само СЕ но и САЩ, а впиянчените му съратници от сутрин до вечер само заплахи ръсят. А тези които помнят по дълго, вероятно се сещат, че преди да нахлуе в Украйна късъка обяви, че иска ЕС и НАТО да се изтеглят на границата от 1997 г. и да се позволи на РФ да възстанови васалният статут на бившите соц. страни. Ако това не стане с добро ще стане със сила. Добре е все пак късъка да помни какво говори, а и почитателите му също...

459

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

Е като нема да воюва с НАТО защо убиват по 150 НАТОвски генерала в жилищни блокове в Украйна всяка нощ?

458

Анонимен

преди 1 месец

Глобалистите фашизират Европа като дават луди пари за разпространение на нацистка пропаганда с цел да предизвикат руснаците.Само че ние обикновените хора страдаме...ние трябва да се борим срещу възраждащия се фашизъм сами,а не да викаме руснаците на помощ.Руснаците не са ни длъжни с нищо.А онези глобалисти са на по 100 години...рано или късно дяволите ще ги вземат и ще горят в ада за вечни времена,защото целят милиарди хора да загинат в безсмислени войни.

457

Анонимен

преди 1 месец

До 458:Е,как ще е казал същото за Украйна?Да не би в Украйна по медиите да са ви пуснали нещо друго,съшито с изкуствен интелект?Тук си се говореше,че ще има война и даже САЩ предупреждаваше.Путин си каза,че ако продължават да нарушават Минските споразумения ще има война.Зелето беше онзи,който каза,че няма да има,за да не избягат хората и да ги ползва за жив щит.

456

Анонимен

преди 1 месец

Доказаха, че са по-силни, защо им е

455

...

преди 1 месец

С няколко думи е казал, че Русия няма шанс срещу НАТО и такива предположения са абсурдни, нещо което каза в прав текст 2021г. Само на наще чебурашки не можеш да им го набиеш това в главите.

454

И той

преди 1 месец

Като също като Хитлер! Хитлер каза същото след анексиране на Чехия. На вярвам на фашисти. А на комплексар фашист като Путин, изобщо не вярвам.

453

Drake

преди 1 месец

До 442 - Вярно е, че САЩ единствени са ползвали ядрено оръжие, обаче като са видели какво причинява, не го използват да подчинят враговете си, СССР и Китай през петте години, когато са единствените, притежаващи такова оръжие. През Карибската криза балистичните ракети са 300 / 5 в полза на САЩ - пак ги щадят. След разпада на СССР, лично съм свидетел на западните помощи от продоволствия за всички държави от СССР, а също и за България. Направете си извода къде е Цивилизацията и къде е дивата степ.

452

Анонимен

преди 1 месец

И за Украйна говореше същото.

451

111

преди 1 месец

Голяма фирма - бедно положение.

450

111

преди 1 месец

Русия няма да воюва с НАТО, разликата във военните разходи на Москва и тези на страните-членки е голяма, допълни още Путин. Той припомни, че през 2022 година САЩ са похарчили 811 милиарда долара за военни разходи, а Русия - 72 милиарда долара.

449

САЩисан вие на луна

преди 1 месец

К0зяшките зюмбюли, такива комплекси като вас, явно си го търсят. Добре е, че все пак се намират и здравомислещи хора.

448

Анонимен

преди 1 месец

Един атом в Москва и ще бегат като кучета тея рашки. Няма да може да ги надбягат. Путин веднага се качва на самолет да бяга. Счупи си краката като Пригожин тръгна към бункера. Излете за 2 мин. Страхливи са рашките. Като почнат да ядат бой и се крият.

447

НАТО

преди 1 месец

Блатото трябва да бъде унищожено.

446

до 451

преди 1 месец

Прибалтика и Молдова.

445

агент Мъдлър ЦРУ

преди 1 месец

Никой не вярва на Русия. Апетитът идва с яденето. Ако бият в Украйна, после са Поляците и Румъния.