27

Анонимен

преди 1 месец

За мен пък вече е важно срещу кого. Аз Тагарев, Денков и Асен повече не искам да ги виждам в каквато и да е политическа форма

26

Анонимен

преди 1 месец

Проблемът е, че няма достоен, за когото да гласуваме.

25

Dinosaurus

преди 1 месец

Тъй ли? Я!!! А ПП като са "срещу" (ГЕРБ) откакто Чорапа ги изтръска от сливата? А, за тях това не важи. Е, честити 7-ми избори, скъпи сънародници. И пак гласувайте за промяната и за Харакирчо и Финансенчо. Може тоя пътда арестуват и Чорапа и Шиши заедно с Боко.А ние от най-бедни в ЕС да станем такива в целия свят. Ура, другари

24

Анонимен

преди 1 месец

То няма за кого да се гласува и затова гласуваме срещу най-голямото зло, което от поне 12 години е ГЕРБ.

23

Анонимен

преди 1 месец

Ако не се увеличат драстично постовете в държавната хранилка ще влезем в дълга политическа криза . Българина си иска комунизма . Десен комунист . Трябва всички да са назначени на държавна ясла за да има спокойствие като през комунизма . Ааа и трябва яслата да е гарантирано доживотна .

22

rambaldievskievich

преди 1 месец

Докато у нас не се извърши истинска лустрация и де що е червено, неевропейско, а българско ляво, т. е. комболшевишко такова и др. под. не бъде тотално игнорирано от заемането на каквито и да са отговорни и високодържавни длъжности - ни от избори ще има смисъл, ни от евро, ни от шенгени ни... Тотална и повсеместна лустрация!

21

Тц !

преди 1 месец

С гласуване не става ! Става само с тоягите и камъните - гониш цялата политическа с.*** до затвора !!! Единствено това е спасението !

20

Я !

преди 1 месец

Че за кого да гласуваме ??? Не се вижда един поне читав полУтик в България - всичките са за затвора !

19

Кръвното

преди 1 месец

Я па тая зелена талибанка. Гласувам наказателно против ПепеДебетата. Преди за кого съм гласувал няма значение защото тия шизофренични истерици ми вдигнаха кръвното.

18

Тенгри кан

преди 1 месец

да гласуваш "За" и да гласуваш "Против", резултата ще е един и същ;))) тъй като няма кого да избереш. Всички са едно цяло с различни лица наречени "партии". В крайна сметка, всички гласуват за европейският образ на БКП;))) И въпреки това, па имаме управленска криза. Значи, решението не е в изборите!;)))

17

Анонимен

преди 1 месец

До 15 После да не се оплакваш що пак така станало!

16

Мда

преди 1 месец

Наказателно срещу герб и парапетите то е ясноЗа копейката

15

Анонимен

преди 1 месец

Наистина е важно за кого гласувам. И тъй като няма за кого просто не гласувам.

14

Анонимен

преди 1 месец

протестният вот е по-силен

13

избор

преди 1 месец

Изборният резултат ще е същия и тогава отново гавра с българския народ. Дойога?

12

Анонимен

преди 1 месец

87 % ще гласуват за Путин

11

Анонимен

преди 1 месец

Щом Радев е отписал задаващите си "избори" и не бърза с вдига завесата от неговата лява партия, значи всичко е спазарено още миналата седмица между Борисов, Пеевски и "шарлатаните". На есен старата песен на нов глас. Неизвестното в случаят е кой ще бъде в ролята на жертвения агнец като премиерът на ГЕРБ?

10

Анонимен

преди 1 месец

ЕС и НАТО печелат служебно. Няма смисал да се гласува.

9

Анонимен

преди 1 месец

За да се гласува ЗА трябва да има за кого. Но ПРОТИВ е още по-зле, всички лъжат преди изборите, яхнали поредната протестна вълна, а после се сдушават в името на собственото си благо. От едно котило са, няма оттърване. Изберете и гласувайте ЗА някой, който ви допада но не защото щял да е срещу друг. Тона е кауза пердута.

8

YUV

преди 1 месец

Проблемът е, че в България няма ЗА кого да гласуваш. За това 90% от вота е СРЕЩУ!