21

Хитлеряху-Натаняху

преди 2 месеца

Израел нарушава всички установени международни норми и няма демократична конституция в света, която да определя конституционната идентичност на държавата на расова основа, като обслужване на една етническа група освен Нацистки Израел

20

щото

преди 2 месеца

са обратни

19

АнонимеН

преди 2 месеца

ЗА ДОБРО ИЛИ ЗА ЛОШО ПОБЕДИТЕЛЯ МЕЖДУ УКРАЙНА И ТЕРОРИСТИЧНАТА РУСКА ФЕДЕРАЦИЯ ЩЕ СЕ ОБЯВИ СЛЕД ОКОЛО 7 МЕСЕЦА КОГАТО СЕ ОБЯВИ КОЙ Е СПЕЧЕЛИЛ ИЗБОРИТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ В ФАЩ! АКО Е БАЙДЪН ПУТИНИСТИТЕ ЩЕ СЕ ДОИЗБИЯТ В УКРАЙНА И САМОЗВАНИЯ НЕЛЕГИТИМЕН РЕЖИМ В РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ЩЕ БЪДЕ СВАЛЕН И ТО САМО ЗА 2 ГОДИНИ ОТ ПРЕИЗБИРАНЕТО НА ДЖО БАЙДЪН КАТО ПРЕЗИДЕНТ. АКО Е ТРЪМП ТОГАВА САМОЗВАНИЯ РЕЖИМ НА ФАЛШИВИТЕ ПУТИН ПЕЧЕЛИ.

18

Анонимен

преди 2 месеца

Въпроса на отговора е в изказването на Байдън-ние ще подкрепяме Израел, той е наше чадо. Не точно така, но в този смисъл и то не сега. Има го това изказване и преди години.

17

До 22

преди 2 месеца

Украйна не е давала нищо, Русия си ги взе.Според договор от 45г Русия има право да влезе във всяка държава,като страна победителка в която се заражда нацизъм.

16

Пълна заблуда

преди 2 месеца

Много тенденциозна статия. Личи си, че авторът е на директна заплата от кремъл и целенасочено мъти главата на читателите. Такива писачи представят терористите като борци за свобода. Какъв фарс само!

15

АнонимеН

преди 2 месеца

ЗАЩОТО УКРАЙНА ДАДЕ КРИМ ДОНЕЦК И ЛУГАНСК САМО ДА Е МИР А РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ПОИСКА ЦЯЛА УКРАЙНА И ТО НА ФОНА НА ПОДПИСАНИЯ МЕМОРАНДУМ ОТ БУДАПЕЩА 1994-ТА ГОДИНА , ЧЕ РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ПО НИКАКВИ ПОВОДИ НЯМА ДА КРАДЕ ЗЕМЯ ОТ УКРАЙНА И ЩЕ Я ЗАЩИТАВА! РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ Е ПРЕДАТЕЛ!

14

Отговор

преди 2 месеца

Защото разликата е огромна. Едните нападат , другите се отбраняват.Просто е.Агресора винаги трябва да бъде заклеймяван и унищожаван.Сталин така е казвал.

13

Хитлеряху-Натаняху

преди 2 месеца

Няма друга демократична или НЕдемократична държава в света освен Израел, която да определя конституционната си идентичност на изключителна расова основа и като обслужваща една етническа групаПросто НЯМА друга подобна нацистка държава

12

Grom

преди 2 месеца

Аз нямам спомен Украйна да са правили атентати в Русия, да са отвличали руски деца, да са искали откуп и т.н.Хамас каквото сеят, това жънат.Оттук и липсата на сходна съпричастност. Даже пак хубаво, че има някаква.

11

Крундел

преди 2 месеца

Че освен на полезните, безполезните и иранските и руските платени и безплатни, на кой точно му пука за терористи?Сега ще кажете - ама децата, жените, старците...тия, дето въртяха кючеци по улиците и се радваха на убитите евреи ли? Или децата, дето са накичени с експлозиви като елхи?

10

ТРАУР ЗА РЕЗНЯЦИТЕ

преди 2 месеца

Защо изтокът не страда за Газа? Исляма е лицемерие, омраза и подлост.!. Порезаните реват лицемерно и се надяват запада да им реши проблемите и да им храни izчадията !

9

Голям виц!

преди 2 месеца

Западът страдал за Украйна!?! За територията Украйна да, но за украинците абсолютно не. Западът подведе простоватият народец - украинците са руси - , че ще победят Русия. За тази илюзия загинаха 500 000 млади мъже, още толкова станаха инвалиди, десет милиона емигрираха, украинските жени проституират именно на Запад. *** народ, слаба държава!

8

Анонимен

преди 2 месеца

Никой човек не смята мюмюните за хора, те са живи същества като много други по земята, но не и хора! Просто прокажени, обсебени от зъл дух, слуги на сатаната! Колко да страдаш за болните неща които те мразят само защото са по-*** и нещастни от теб !

7

Анонимен

преди 2 месеца

Не знаех, че в България имало толкова симпатизанти на хамас.

6

Ясен отговор

преди 2 месеца

Риторичен въпрос. Защото западът винаги е бил произраелски, макар, че евреите мразят християните, не по-малко от мюсюлманите. Защото за месеци убиха в пъти повече жени и деца от Русия, но за Запада живота на мюсюлманите е само една бройка. За отвлечените евреи имаше репортажи за всеки един, с майка му, баща му и тн. За палестинските жертви научаваме от интернет. Завити с кефен и наредени стотици дечица и млади жени. Затова Ердоан казва: Света е повече от 5 държави. Затова няма да има мир.

5

Niki13

преди 2 месеца

според официални данни на украйна 31000 военни и 10000 цивилни загинали за няколко години война, в Газа 33000 цивилни и под 10000 военни загинали за няколко месеца война. Ни дума ни стон. Това са двойните стандарти и цинизма на евроатлантиците. А и скоро имахме повод да си припомним отново за цинизма и двойния аршин - 25 години от непредизвиканата агресия на нато към една суверенна държава.

4

Анонимен

преди 2 месеца

Защото палестинците клаха и обезглавяваха жени и деца в домовете им, снимаха клипчета как скачат върху труповете им, докато пеят и ликуват. Ето за това.

3

Анонимен

преди 2 месеца

Копейките налазиха без да разберат че за палестина става дума, не за русия. Огън друзя

2

Изклатен демократ

преди 2 месеца

Защото запаса е двуличен и му се нарежда от сащ да мрази Русия! Просто кратко и ясно.