81

Българин

преди 1 месец

А защо на българите не се замислят за случващото се в България,а се правят на големи човеколюбци докато собствения ни народ и и 14вековната ни държава е системно унищожавана в продължение на десетилетия от мафията?Кажете бе лицемери!

80

Гол

преди 1 месец

Тази статия освен, че прави обобщения на ситуацията въобще не обяснява въпроса от заглавието... свикнали сме да виждам войни и кръвопролития в близкия изток, но не и в Европа?

79

личемерни инересчии

преди 1 месец

затова.

78

Анонимен

преди 1 месец

Всеки русофил да прибере по един арабин в къщата си.Ама нали пък точно те са против мигрантите.

77

Анонимен

преди 1 месец

Каквото почукало, такова се обадило. Хамас е агресор и в неговия устав пише, че Израел трябва да бъде унищожен.Арабухите са едни от най-прос.тите хора - забраняват на жените да учат.Майката е първият ни учител в живота, поради това говорим за майчин език, защото бащата е или на работа или на война, а за някои народи в кръчмата.При неграмотен учител имаме неграмотни ученици.

76

А бе момци

преди 1 месец

Предстои нов Народен съд в България, а вие се занимавате с Г.ъ.за и У,.срайна? Няма да оправите света, гледайте да избегнете репресиите. Най-лесно чрез предателство, тоест отивате в посолството на Русия и клепате другарчетата си. И то по-бързо, за да не ви изпреварят те.

75

Западът страда

преди 1 месец

За бъдещето на България!

74

Защото Западът

преди 1 месец

Страда за бъдещето на България!

73

Анонимен

преди 1 месец

Защото Газа е агресор, а Украйна жертва на чужда агресия. Разликата е очевидна. На 24.02.2022 Украйна бе нападната, а на 07.10.2023 Газа стреля по цивилно израелско население. Колкото и да триете, това е истината.

72

Ала Бала

преди 1 месец

Като разгледа как се казват политическите ръководители (и най-вече майките им, бащите, дядовци и баби) на всяка страна от ЕС, САЩ, Канада и Русия, веднага ще стигне до отговора - само Давид, Йозефи, Майери, итц-ове, ман-ове, шаломови и вениаминови. :)

71

Анонимен

преди 1 месец

Хората от запада не страдат,защото онези са мюсюлмани,а мюсюлманските страни с трилиони долари в сметките не дават нищо за тяхните събратя. Защо европееца трябва да дава? Нали иранците,Саудитска арабия и прочие са много набожни и религиозни. Защо не помагат финансово. Иначе на Роналдо могат да му дават по 200 милиона заплата на година. Как се очаква да съжалявам хората от Азия с това мислене и този цинизъм

70

Българинъ

преди 1 месец

Върха на тръбачите на ислямистката пропаганда - преписват от суданката-джихадистка, настанена се в окупирания от исляма Лондон, вербувана с катарски долари да манипулира удобните чрез подкупените БиБиСи и Гардиан.Естествено, че няма да намерите дума за зверската атака на терористите от Хамас. Само сополи за заслужения бой, който ядат. Гордо до Израел!!!

69

Е,бравос

преди 1 месец

Като става дума за Украйна и Газа,защо сърдечно не си кажете КОЕ ще изберете - Война с Русия или Липсата на западно състрадание! Как ви понася по-удобно???

68

Анонимен

преди 1 месец

И у нас е така за кокошка няма прошка а за милиони няма закони. Ще се управи когато започне да има закони за милиони но ще бъде трудно единствено румънски модел от 1989 ще Управи нещата

67

Анонимен

преди 1 месец

Западът си гледа интереса. Не страда за никого. Само балъците са състрадателни в тоя свят...

66

Анонимен

преди 1 месец

Не страда защото нищо не може да вземе от газа а от Украйна има много за вземане и от възстановяване на разрушено то ще вземат блага

65

Анонимен

преди 1 месец

Браво за статията. Западните политици са лицемери. Абсолютни безгръбначни.

64

Анонимен

преди 1 месец

Ами написаното е очевадно и е ясно че е така! И у нас едните ги хващаме и затваряме , а другите ги галиме с перце. От това по голяма демагогия здраве му кажи!

63

Анонимен

преди 1 месец

Защото не Газа,а Израел беше нападнат от терористите от Газа!Това население е знаело за намеренията на престъпната групировка,тунелите под болници и училища и е мълчало.Сетили се едва когато получили насрещния удар.

62

дъждовна вода

преди 1 месец

Кой ви излъга, че Западът страда за Украйна? Западът е готов да разруши Украйна до основи, готов е да хвърли във войната срещу Русия и последния украинец, последния поляк, чех, българин ... Западът страда за това, че при победа на Путин, той ще бъде принуден да си изтегли военните отановски структури зад линията от 1997 г.