41

Анонимен

преди 1 месец

Стига с туй евро бе, дайте да приемаме биткойна, и да почваме да копаем, и да станем хъб за Европа за криптовалути. Също както Ел Салвадор. Айде де, по-про*ти от тях ли сме, по-бедни ли сме, ресурси ли нямаме, специалисти ли нямаме....?? Просто нямаме визия за бъдещето и посока в която да вървим. Носим се като като свободни електрони безтегловност.......!

40

До 37

преди 1 месец

Я да направят референдума, че да видим колко сте за еврото

39

До 37

преди 1 месец

Минувай и заминувай,но не пиши вместо другите

38

Анонимен

преди 1 месец

И СЪС ЛЕВ И СЪС ЕВРО БЕДНЯКА СИ ОСТАВА БЕДНЯК,А ВИЕ АДЕПТИ НА ЕВРОТО СИ ДРЪН*КАЙТЕ КАК СТЕ ГО ЧАКАЛИ ОТ 1944 ГОДИНА ОЩЕ КОГАТО Е БИЛО В ТАШ-ТАШ НА РОДИТЕЛИТЕ МУ!!!...

37

Минуващ

преди 1 месец

До тези дето не искат евро: Малко сте. Затова никой не ви чува. За еврото гласуваме последните 35 г. -- винаги народа е бил ЗА ЕВРО, без пропуск. Досега само лумпeн пaтриотари-кoпейчини вдигат врява, а в интернет са подкрепени и от бот-ферми на руснаите. Трагедия. . .

36

Анонимен

преди 1 месец

И кое точно е положителното? Те имотите вече са в евро и на баснословни цени! Вече 100 000 евро за апартамент стана цена като за здрасти, като се обърне в евро ще скочат поне с 50%. Все още гоним Париж и Лондон по цени и няма да се дадем толкова лесно.

35

Анонимен

преди 1 месец

Предателите ще си дадат всичко ей така, герба, знамето, лева...някой да е питал хората - не. Европейска-аталантическа демокрация, в която ти набутват неща, за които никой не те е питал и не си гласувал.

34

Анонимен

преди 1 месец

Чехия Полша Унгария Румъния Сърбия Турция Дания Швеция защо не искат проклетото евро бе.

33

Анонимен

преди 1 месец

Гоше ние не искаме евро , но вие не ни чувате все едно не съществуваме. Това как ще свърши питам . Зле предполагам.

32

Хмм...

преди 1 месец

Лъжат ни българи, лъжат ни най-нагло и без капка свян! Както всяко нещо, еврото също има плюсове и минуси! Най големият минус е ОБЕДНЯВАНЕТО!!! Един пример, ако сега човек взима 1500лева заплата,след приемането на еврото тя става 766,94EURO! Кое тогава му е големия "плюс" на еврото??? Има калкулатор на БНБ с фиксиран курс на лева към еврото, всеки сам може да се убеди!

31

Съвет

преди 1 месец

За Бога братя не купувайте.Търсенето определя цените. Една година без покупка и цените на имотите на половина.Но винаги ще се намерят предатели.

30

Икономист

преди 1 месец

ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!

29

ритник в задника ти

преди 1 месец

Бързат да ни натикат еврото, защото знаят, че предстои исторически колапс на европейската икономира и хиперинфлация в ЕС. Имотният пазар е балонизиран, технологичният сектор е също на рекордно високи нива. Когато това се спука, първо в Европа ще се разсмъдри, защото доларът ще се изстреля рязко нагоре, а еврото ще потъне като котва. В момента поддържат еврото живо чрез различни финансови фокуси, но те са на изчерпване, и за да омекотят максимално шока от колапса, те искат да въвлекат и нас.

28

Fool

преди 1 месец

До 22 Анонимен - пълни глупости говориш ти. Лева е стабилен защото сме във валутен борд към евро, не защото сме някакви финансови гении в България. Цялата борба на политиците е да се доберат най-после до фонда гарантиращ борда в БНБ. Още Боко тиквата заговори за премахване на борда преди години без да влезем в евро зоната. Ясно е, че искат да го приберат 240-те мижитурки и шайката около тях. Поне ще е добре ако влезем в евро зоната за нас, без евро и борд лева ще стане като турската лира.

27

Анонимен

преди 1 месец

Я пуснете референдума да видите колко ви е хубаво еврото.

26

Анонимен

преди 1 месец

Ахахаха.. То и сега имотният пазар си го калкулира в Евро за квадратен метър. Нищо общо няма това твърдение с имотите. Поредната пропаганда

25

ХараКиро

преди 1 месец

Викам, направо да приемаме долара!Може и канадския...Ние и без тва сме си като щат на Америка

24

преди 1 месец

Защо лъжете хората че лихвите ще паднат? Фед ще ги свали в Америка. Но в Европа и тука Аав$тралия са доста под нивата на ФЕД, така че още дълго няма да падат защото те вече са паднали спрямо американските. Ще паднат в Европа и Австралия след като се качат колкото в Америка, което ще отнеме години вървене нагоре

23

Панелен пАвиАн

преди 1 месец

Приемането на еврото е положителна новина за богатите, които ще намерят още един начин да оскубят бедните!Див и варварски капитализъм...

22

Анонимен

преди 1 месец

При поредицата служебни кабинети, разходите ми за месец бяха средно 400, сега са 800. Не съм променил по никакъв начин как живея и какво и колко купувам. Заплатите със сигурност не бяха удвоени в рамките на тези малко повече от 2 години, но цените...