305

Путин.

преди 1 месец

На. Сто. Процента. Сигурност. Че. САЩ. И. Великобритания. Заедно. Със. Украйна. Стоят. Зад. Този. Кървав. Атентат. Слава. На. Русия. И. На. Президента. Путин.

304

Анонимен

преди 1 месец

Ехеее, колхозниците са забравили само да споменат белите мечки и извънземните. Нищо не казват обаче защо организирани колхозници след започването на стрелбата заключват вратите на залата и изключват пожарната система? Копейки, вие нещо да знаете от спуснатите ви опорки или още не са ги дали?

303

Все тая

преди 1 месец

Да добре, ама то свърши вече, а и тия правят от 2 години атентати всекидневни над украйна, така че да не пият много, нали имаше едно такова дето му викаме тука: каквото повикал такова се обадил..... Така че....

302

Анонимен

преди 1 месец

Россия - най-голямата психиатрична клиника в света!

301

Точно така

преди 1 месец

ръководството на специалните служби на Украйна, в това число ръководителят на украинското ГРУ Кирил Буданов, представлява законна цел на Русия.

300

Боби

преди 1 месец

Не сме се и съмнявали, че са те. Хубавото е, че и Русия го знае.Джони Инглиш се развихри.

299

Анонимен

преди 1 месец

Ами то е близко до акъла.. предупреждават защото са го поръчали

298

...

преди 1 месец

Значи САЩ предупреждават за атентат който готвят,а? Що не го предотвратихте бе драги крепостници? Нали сте много силни в тая част, за няколко часа разкрихте цялата схема, ама като трепаха крепостници вътре в залата никви ви нямаше.

297

Анонимен

преди 1 месец

Най накрая могат свободно да заявят за това!!! "публична тайна" беше, че щатите и Великобритания стояха зад целия терор в северен Кавказ.. набираха бойци от целия арабски свят обучаваха ги в лагери в Турция и през Грузия навлизаха в руските републики... Никой не забравя кой сътвори алкайда и съответно стои зад ИД

296

емо

преди 1 месец

заглавието на статията е сгрешено и то не случайно - бортников заявява, на въпрос на журналист дали сащ, великобритания и украина стоят зад терористичния акт, че мисли че това е така, което означава само, че предполага, с оглед все още началния етап на следствието.

295

Анонимен

преди 1 месец

До 311 рушофилска курваЕгатиТъпия софиискиПедал !

294

Анонимен

преди 1 месец

До 315 ясноЯсно ни е , че се надрусаш в ранни зори след като мъжът ти те напусна

293

Къв IP бе

преди 1 месец

Всички пишат от телефоните си - нъл се сещаш че тия работи със статичния IP отдавна ги нема , то и в локална мрежа да си пак не става така, тоя от старията яко е ритнал кофата гледа уплашено щот знае че е следващия - спал е и таджиките са подпалили мола и избили хората, след дъжд качулка

292

Анонимен

преди 1 месец

този атентат си го организира КГБ/фсб за да подгони природо-населението си на мобилизация (-убой - фарш).

291

рушофилска курва

преди 1 месец

Какво е това "тук". Земята не е плоска и някои от нас пишат от обратната страна на "плоската" земя, където образованието е табу за русофилите.

290

рушофилска курва

преди 1 месец

за IP адреси учих преди 30 години. А ти русофилскиДоленБоклук, кАгда чу за тях? Риторичен of course.

289

тъпомер

преди 1 месец

До Явно,забавлявам се с теб,защото се правиш на акълия,нали щеше да спиш,а кой е изпаднал в размисли не се знае,а съм дядо на две момчета,но за теб това е тъмна материя.

288

Явно

преди 1 месец

И сега си на село значи на гости.Пий квото си искаш,чети квото пожелаеш и се чувствай както щеш.Анализирай и принадлежността си.Казвам го понеже съм чувал че камъкът си тежал на мястото но щом мястото дето си си избрал е в село европа(по написаното по долу от теб)значи си обикновен селянин изпаднал в размисли и страсти.Е па ха наздраве.Сипи си още едно уиски българино,че ракията нъл е парцуца па и дедо ти все уиски е пил нъл

287

Защото

преди 1 месец

Нито са могли нито пък са искали понеже им изнася.Нали знаеш че на кремлингите винаги някои им е виновен а те са св вода ненаситен.И винаги нападат по слаби от тях.Това е то руско мъжество.И понеже са големи мъже до онзи ден жените им идваха тук на почивка но без мъжете си

286

тъпомер

преди 1 месец

До Явно,знаеш ли какво означава ЕС не,това е като да отидеш на село на гости,нито съм се отказал от България нито от произхода си,но за теб това е сложна материя.И не пия водка и парцуци.