40

Точно

преди 1 месец

Граничи с лудост направо!

39

Прозрение

преди 1 месец

Неистово е желаниато на палячото Радостин Василев да клевети Кирил Петков и Асен Василев.

38

Размисли

преди 1 месец

Този Па,ра,зит и предател Василев, не знае ли, че целта на всички партии е да вземат властта, за да водят определена политика?! Никой не влеза впарламенга, за да си бърка в носа като него ори да се внедряна в дадена партия, за да шпионира като таен агент и да прави тайно записи, за да злепоставя тези, които са му се доверили.

37

Мдааа

преди 1 месец

Който е предал веднъж, пак ще предаде.

36

То е ясно

преди 1 месец

Предателят Руди Гела по своята природа е *** с маска!

35

Леманс

преди 1 месец

Предателството слага край на доверието, а без доверието не може да има партньорство. Да простиш Предателство е все едно да простиш на някого, че ти играе театър в който театър пред теб се прави, че те уважава, а реалното му отношение или цел е съвсем друго.

34

По-точно

преди 1 месец

Вълкът козината си мени, но нравът не. Веднъж предател, винаги предател. Това някой да стане друг човек и да преживее катарзис, го има по филмите, в живота не става.

33

Реалист

преди 1 месец

"Този, който поне веднъж е предавал, без колебание ще предаде отново." - Андре Нортън

32

Г557дт

преди 1 месец

Преди да простите на предател, прочетете тази историята за Чингис хан, коъто обсадил Бухара! Който извърши предателство веднъж, ще предаде и втори път. Нямайте доверие на предателите!

31

Истината

преди 1 месец

На Радостин Василев му липсва едно ценно качество - лоялност! Това е един мазен предател, днес се преструва, че е с теб, а утре вечу те плюе кото ти научи тайните!

30

Мръсни игри!

преди 1 месец

Който извърши предателство веднъж, ще предаде и втори път. Не мога да си обясня как ПП-ДБ се довери на тази къртица Радостин Василев. Шефът му просто го внедри в ПП-ДБ да подслушва, да прави записи, да вади компромати и да злапоставя ПП-ДБ!

29

Истината

преди 1 месец

Радостин Василев е веднъж предател - цял живот предател! Това е подлец!

28

Независим

преди 1 месец

Не бе, питайте Гербаджийте, според тях само ПП са алчни....Излагайте достоверно фактите, че ми писна да се разминавам с хора сипещи псувни и глупосто без да са прочели и вникнали в истината. Отновни всичките им изяви ви гарантирам, че нито ДПС, нито ПП, нит Герб никой няма да е коректен. Герб и Баце си смени мнението в един ден 3 пъти....ПП-ДБ са като ветропоказател, накъдето духа, натам говорят. ДПС, ИТН и останалите почти безсмислени партии само пълянт места и взиамат заплати........

27

Алекс

преди 1 месец

Радостин да не се прави на много праведен.От същото котило е-Шарлатанин.

26

северозападО

преди 1 месец

А бе верно, че и тоя не е цвеке за мирисане, аама в сравнение с Кирчо и Кокорчо си е направо читав!

25

Me

преди 1 месец

Не виждам какъв е смисъла от една партия, ако тя не иска да е на власт! Много ясно, че всички искат власт, това по принцип е целта на една партия! Това не е лошо, обратното щеше да е по-скоро странно

24

Паню Баирски

преди 1 месец

Жалък папурчо!

23

Паню Баирски

преди 1 месец

Този *** става за смях пред цял народ.

22

дедо от село

преди 1 месец

ПП-ДБ наистина имат неистови апетити за цялата власт, но това е така защото зад тях са едни"обидени" и "засегнати" олигарски с много пари като русенските братя и разградското розовобузо момче...те още не могат да простят,че ги разследваха и им развалиха далаверите и искат да мачкат наред...с цялата власт

21

аноним

преди 1 месец

Умен е,много е умен този млад мъж.Но доста хора не го разбраха.Просто не е харесвал начините и способите ,употребявани в машинациите на групите,и е имал смелостта да ги загърби.Колкото до тия жадни за власт-те не само за Власт-но и за пари,и за това-по цял ден да се люлеят на столовете,и да ядат евтини кюфтета.Много са облагите,за които искат да са там.