Снимка: БГНЕС

Незавсимият депутат Радостин Василев заяви, че ГЕРБ повече не се нуждае от ПП-ДБ. В ефира на БНР той сподели и очакването си третият мандат да не бъде реализиран. “Няма нищо изненадващо и това е закономерно, Борисов счете, че е по-добре да приключва партньорите си“, каза Василев.

Според Радостин Василев, Кирил Петков днес е направил „едно емоционално несвързано изказване, което допълнително убеждава депутатите  и хората, че този човек наистина е изгубил почва под краката си и не трябва да им се делегира никаква държавна отговорност, след това предателство, което направиха с ГЕРБ“.

Бившият министър каза, че желанието за власт от страна на партиите, е неистово. Аз разчитам това действие като отчаян ход, който да им гарантира последни месеци за последно участие във властта. Но това няма да се реализира, защото бяха използвани 9 месеца и унищожени от Борисов и Пеевски със съдействието на Христо Иванов, който стоеше отзад и буташе Кирил Петков и Асен Василев напред“, коментира Радостин Василев.

Радостин Василев добави, че очаква да има корупционни скандали, свързани с управлението на ПП. Според него след изборите Пеевски ще има по-сериозна роля в парламента и, че пак ще се заформи сглобка. За своята партия МЕЧ, Василев каза, че ще бъде парламентарно представена партия, която ще обърка сметките на останалите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase