99

В 102

преди 1 месец

да се чете "НС потвърди изразеното ....

98

Тенденциозно заглави

преди 1 месец

Коректното заглавие е "НС изразеното решение на Мария Габриел да обяви изпълнението на мандата след проведените преговори между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ за неуспешен"! НС не е гласувало за премиер или за правителство!

97

Хах

преди 1 месец

По-важно е кой ще бъде посочен като служебен премиер според домовата книга, както го каза Радев.

96

Анонимен

преди 1 месец

Е, няма таква наглост, като тази на Киро просто! Никъде не пише, че министрите не могат са се сменят. Дотовориха се, когато Габ иел поеме поста премиер, заедно с Денков да оценят работата на досегашните и който не е работил добре да бъде сменен. ПП,ДБ от самото ночало не са искали Габриел за премиер и не са имали намерение да сменят проблемните министри, въпреки явните им гафове. Иклскари са са предават ГЕРБ. Никога повече ПП, ДБ! Избори.

95

Анонимен

преди 1 месец

И *** от ППДБ са неможачи, и Костя Копейкин и сие са също неможачи - само дават празни обещания. Нито спасиха Българския Лев, нещо съществено не направиха

94

Анонимен

преди 1 месец

Колкото повече ППДБилите се унижават и се молят на всяка стъпка да има правителство, толкова повече доказват, че Възраждане са били прави, че тези неможачи няма да вземат и 10% на следващите избори .

93

предложение

преди 1 месец

да се направи партия на пенсионерите - ще спечели!

92

До 94

преди 1 месец

Какво мислите за ПП "Възраждане"? Костя Копейкин в едно видео се скара вулгарно на една жена, която е изразила критично мнение към него и партията му, а не се е съгласила с тезите му. Този нищо не е направил, само обещания и нищо повече. БСП имат повече достойнство от него.

91

Стамболов

преди 1 месец

Необяснимото разминаване между думи и дела говори само за едно. Друг му спуска решенията !

90

Анонимен

преди 1 месец

Нови избори,рестарт!Без ПП-ДБ и Възраждане,а ИТН само за смях в залата от време на време!

89

До И аз да кажа

преди 1 месец

Ходи да правиш кавали на американците и турците, ***. Няма как да премахнеш истината, че благодарение на Русия има България на картата на Европа и света, ***!

88

И аз да кажа

преди 1 месец

България ще се оправи когато се изхващат всички руски кавали от Царя до Падаря Пълна ДЕКАВАЛИЗАЦИЯ Нито един руски кавал да не остане на държавна служба

87

Анонимен

преди 1 месец

ПП ДБ и Радев са виновни за дъното на което сме в момента.Натресоха некадърници да ни управляват!Асен Василев е един виден измамник,кмета на София не става и за домоуправител,...Мошеници

86

Анонимен

преди 1 месец

Браво! Това е добра новина! Не може тая феминистка да бъде начело глава на държавата. Тая с болните си амбиции за власт ще досъсипе държавата! Добре , че я премахнаха! За каква се мисли тая?

85

Анонимен

преди 1 месец

Габриел може да си вдига полата и да си прибира при мъжо си в ЕНПто.

84

rambaldievskievich

преди 1 месец

"Решено! Габриел няма да е премиер, правителство няма да има" Ние, пък, няма да ходим на избори, докато тези, които се поставят на челните места (на избираемите места) в листите не бъдат премахнати и заменени с други. данчо ментата, например, не е излизал от парламента с десетилетия. шиши - и той откакто е вътре не е излизал; високият рус генерал - също; стрината - и тя. И т. н., и т. н. 'баси! кирчовци, кокорчовци, тиквунчовци, тошковци, копейковци, стрини, баджанаци... - не! Аре - баста!!!

83

Ердоган

преди 1 месец

Аз ще ви спася от изборите! Като Дунавският Вилает се върне под сянката на Тюркие Джумхюриети ще има само един султан - Ердоган!

82

Вярващ

преди 1 месец

Благодарим ти, Боже! Спаси ни от голямо зло!

81

Анонимен

преди 1 месец

оТИВАМЕ НА ИЗБОРИ,ЗАЩОТО СЕ ЗАДАВА СВЕТОВНА ВОЙНА.

80

до 82

преди 1 месец

До Анонименда бе,най-бедната страна с най-богатия народ,българите до един са милиардери,но не с работа ,а с крадене,с мноооого крадене