119

Анонимен

преди 1 месец

На нея не й пука, защото ще се прибере в Брюксел при мъжа си, а е уредила да пращат мигрантите от там към нас. Очисти се некадърната чавка. Ето затова не трябва да се допускат из.роди с двойно гражданство в управлението. Те обслуват само чуждата страна.

118

Анонимен

преди 1 месец

На фона на цялата политическа порнография тия пък от МФ публикуваха закон за приемане на еврото хахахахаха не мисля, че ще влезе в сила скоро ...

117

Анонимен

преди 1 месец

ПРОЗРАЧНА ХАРВАРДСКА ПРЪДНЯ СЕ ПОНЕСЕ НАД ДОЛИНАТА СЪС СИЛАТА НА ДАДЕНАТА ДУМА И МУДЖАХИДИНИТЕ БРАДАТИ НАГЪЗИХА СЕ ЗА МЕТАН И ГНОМЧО СЕ ПРИМОЛИ ДА СТАНЕ ПРЕДСЕДАТЕЛ В БЛАТОТО,А ВСЕВИШНИЯТ НА КАМЪКА ПРИСЕДНА И ЗАГРИЖЕНО ПОКЛАТИ ГЛАВА - АХ КАКВА Е ТАЗИ МЪКА И ДОЛИНАТА В ОТЧАЯНИЕ ЗАМРЪКНА... НО УТРОТО ПО-МЪДРО Е ОТ ВЕЧЕРТА И РОДИ НИ В ГЛАВАТА МИСЪЛТА КРИЛАТА ДА ЩЕ ГЛАСУВАМЕ И СВЕТА ЩЕ ПРОМЕНИМ,ЗА ДА ПРЕСУШИМ ЖАБЕШКОТО БЛАТО ЗА БЛАГОТО НА ВСИЧКИ АГНЕТА ВЪВ ДОЛИНАТА - ТОВА Е МИСИЯТА НАША СВЯТА!!!...

116

Анонимен

преди 1 месец

По-добре.ГЕРБ трябва да изчезнат от политическата сцена.Ако има партия която толкова много да е отвратила обикновенния българин това е ГЕРБ.Брутални,арогантни ,продажни.Царят на времето не се огъна пред Хитлер и запази България като заплати с живота си.Борисов я продаде без да му мигне окото.Наистина България е обречена.Колкото повече ГЕРБ е в управление толкова края на България е по къс и по болезнен.Никога повече ГЕРБ.

115

sd

преди 1 месец

Пътната Карта на Путин. Как Бойко предаде България? - гледайте това видео.

114

Щирлиц

преди 1 месец

Поредната калинка отлетя временно извън терена.

113

Анонимен

преди 1 месец

За съжаление нищо не е толкова сигурно,колкото уж изглежда!!!

112

Анонимен

преди 1 месец

Ники ще пътува ли? За един преател питам...

111

Анонимен

преди 1 месец

Ура! ПП ДБ са чао аут нула!!! Така им се пада, след като излъгаха избирателите си и най-позорно направиха сглобка с ГЕРБ и ДПС!!!

110

пияница мистик

преди 1 месец

Какво значение има, че премиера ще е от ГЕРБ? Никакво! От ПП/ДБ искат всички министри до един да си останат техни. А в министрите е точно далаверата. Ножът и хляба. Те управляват де факто държавата, не премиера. Аз ротацията така не я разбирам. Разбирам я по слдния начин. Едните управляват половин мандат и после се махат до един и другите идват с техен екип. От премиер до министри

109

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен Съгласен, но като гледам де билните коментари е много много малко вероятно.

108

Анонимен

преди 1 месец

Ами на изборите ако ГЕРБ сподели съдбата на ИТН т.е. изчезне ще е главното постижение и първата проява на разум от българския народ!

107

На Боко Чекмеджето

преди 1 месец

Мара фана самолета. Писна и.

106

анонимен

преди 1 месец

Ало селяни,със селяни,какво означава ТОВА,партията на герп само едно лице ли има,очевидно е че "послушното момиче"на БУДА никой НЕ го иска,това и децата ГО РАЗБРАХА

105

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен A GERB да не би да са можачи? При тях БВП на България беше 64 млрд. $.

104

Анонимен

преди 1 месец

ЦИРКОВЕ ОТ ППДБ ПО ЗАПОВЕД НА ОЛИГАРСИТЕ- НАЛИ ЧУХТЕ ИЦАКА ПО ВРЕМЕ НА ПРОТЕСТИТЕ- ...АЛО МАДЖО....АМИ ТОВА БЕШЕ ОТИВАМЕ НА ИЗОРИ.

103

И колко пъти

преди 1 месец

ще го решавате това нещо за последните 10 дни?

102

Анонимен

преди 1 месец

ИТН са същите безполезни ***

101

Анонимен

преди 1 месец

Е, няма таква наглост, като тази на Киро просто! Никъде не пише, че министрите не могат да се сменят. Дотовориха се, когато Габриел поеме поста премиер, заедно с Денков да оценят работата на досегашните и който не е работил добре да бъде сменен. ПП,ДБ от самото ночало не са искали Габриел за премиер и не са имали намерение да сменят проблемните министри, въпреки явните им гафове. Искали са да прецакат ГЕРБ. Никога повече ПП, ДБ! Избори.

100

Винету

преди 1 месец

Ники няма да пътува ! Гнома няма да е председател на НС ! Про100 Киро си е *** ! Кокорчо да ме хване за Шлифера ! Лорерчо и жена му остават безработни ! АЗ КАЗАХ ХАУ !!!