286

Фактите говорят сами

преди 2 месеца

Християните в Украйна са 87, 3 % от населението, а в Русия са 47, 3 % (под 50 процента). Извод: копейките подкрепят исляма.

285

Анонимен

преди 2 месеца

До до 306 - 310 - има маааалка разлика! В Украйна се води война. Там падат бомби и ракети! Нормално е да има бежански поток. Руския бежански поток обаче има друг характер - както ти каза колегата - това са основно млади руски мъже "ентусиазирани" да бъдат разкъсани от украински снаряди заради болната амбиция и клюмналата пФишка на Император ПуSSин I Тhe Great!

284

Анонимен

преди 2 месеца

Както добре знаете Руската армия влезе в Киев в началото на войната но след това се изтегли. Някой може ли да отговори защо?????

283

до 306

преди 2 месеца

От Украйна колко са избягали ?

282

Анонимен

преди 2 месеца

До ГЛАСОПОДАВАТЕЛ - и за Путин важи! Много млади руснаци и то с лъскави возила се мотат тук. Още пет полка и за Путин! Не ги искаме тук!

281

Анонимен

преди 2 месеца

До ГЛАСОПОДАВАТЕЛ Нека Путин, като по-Биг Брадър даде пример, като си прибере руските дезертьори. )))

280

Анонимен

преди 2 месеца

До Обективен - споделяш ни копейкаджийската си мечта ли? Не бързай да се "облекчиш"! Още мноооого стомашни киселини те чакат. Война се води по много начини. А партизанска такава особено до момента никоя армия не е спечелила. Украинците минаха в отбрана. Пестят и се отбраняват. Европа все пак помага. А Щатите все някой ден трябва да разрешат тая ситуация. Оня който брани Родината си няма какво да губи! Най трудно е да се биеш срещу отчаян човек който те мрази. Така че, запази търпение!

279

Анонимен

преди 2 месеца

Извън Русия живеят 135 млн души, предимно в загнилия Запад. От желание да се бият за Путин и великата му мисия, само през 2022 г. Русия са напуснали 822 000 души. За толкова е признало руското правителство. Неофициалните данни вероятно са тройно повече. Бягат от хубавия живот, не ги е срам. Щяха да се разколебаят, ако бяха се допитали до нашенските копейки, ама като не слушат, нА сега.

278

стига бе

преди 2 месеца

Истината е, че на Украйна и липсва всичко, тя е на системи. Няма хора, няма оръжия, няма пари. С милиардите от ЕС се плащат пенсии и заплати. Умират, задлъжняват и си съсипаха държавата заради националните интереси на САЩ. Жалкото е, че и управляващите ЕС са васали на САЩ и съсипаха ЕС пак в интерес на САЩ.

277

ГЛАСОПОДАВАТЕЛ

преди 2 месеца

ДА СИ ПРИБЕРЕ ЗЕЛЕНСКИ ДЕЗЕРТЬОРИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ И ЕТО ЧЕ НАПРАВИЛ 5 / ПЕТ / ПЕХОТНИ ПОЛКА

276

Анонимен

преди 2 месеца

В Украйна живеят между 20 и 30 млн етнически руснаци. Интересно защо ли не отиват да станат граждани на бащицата Путин, освен насилствено. Май освен копейките други желаещи няма. Ама и те предпочитат ЕС. Африканците *** от глад и въпреки улеснените визи, не отиват в прекрасния рашистански рай. Много странно!

275

Анонимен

преди 2 месеца

Статията е за украинците,не за руснаците! Без злоба моля!

274

Анонимен

преди 2 месеца

Да се чуди човек на руснаците, които са с толкова неизпрани мозъци, че са тор и глина в алчните имперски ръчички на джуджешкия си ламтурник. Вместо да си оправят Блатное государство, те все гледат в паничките на другите държави. От ситост, задоволеност и просперитет ще да е.

273

Анонимен

преди 2 месеца

Проблема е че украинците ни бяха толкова гладни и жадни,за да си разбият държавата за да влязат в два нови съюза! И въпреки прането на мозъци,на много от тях не им се мре за идеи и за уж демократични местни олигарси!

272

Анонимен

преди 2 месеца

Украинците по Черноморието вземат пример от руснаците по Черноморието, които се блъскат да се бият за Путин. ))

271

Анонимен

преди 2 месеца

Да разчиташ на Тръмп е все едно да чакаш от у.м.р.я.л писмо.

270

Анонимен

преди 2 месеца

Путин Акбар! е новият боен вик на руската войска и българските копейки. Путин се бори с християнството по предлог, че се бори с нацизма. Заради възлюблените си ислямисти се старае да оневини ИДИЛ пред руснаците. Затова ИДИЛ е с развързани ръце да си бомби рашките, къде си поиска.

269

Анонимен

преди 2 месеца

Тръмп много лъже. Каквото каже, прави обратното. Раша да му мисли.

268

Анонимен

преди 2 месеца

Тръмп идва, така че войната приключва! И pобите от европа никой не ги пита!

267

Анонимен

преди 2 месеца

Украинците,които използваха войната за да получат възможност и да духнат на Запад вече няма да се върнат! Освен след години,като гости! Има и огромна група,които биха го направили,но нямат възможност!