306

ГЛАСОПОДАВАТЕЛ

преди 1 месец

ДОАНОНИМЕН 321, ИПУТИН ДА СИ ГИ ПРИБЕРЕ ТЪКМО ИЗ БЪЛГАРИЯ ЩЕ НАМАЛЕЯТ НА 80 % ДРОГИРАНИТЕ,ПИЯНИТЕ И ПРОСТИТУТКИТЕ.

305

Анонимен

преди 1 месец

Нали на зелето е наредено - бой до последния украинец. Та като свършат - няма вече накъде. Почват французи, немци, холандци ит.н. САЩ винаги воюват на чужзда територия и пращат за разстрел чужди граждани - от колониите.

304

Анонимен

преди 1 месец

БЕЗУСЛОВНО БУДЕТ ЗА НАМИ!

303

Анонимен

преди 1 месец

НАШЕ ДЕЛО ПРАВОЕ. ВРАГ БУДЕТ РАЗБИТ. ПОБЕДА БУДЕТ ЗА НАМИ!

302

Анонимен

преди 1 месец

Колкото до У*раiна я изкара до изборите в САЩ я не изкара!

301

реалист

преди 1 месец

едно е да викаш слава украина из европа друго да се биеш на фронта хиляди украинци избягаха време е европа да депортира избягалите от украина !!!!!

300

Анонимен

преди 1 месец

Хмм... чудя се защо им липсват хора... Да не би да са избити и емигрирали?

299

Анонимен

преди 1 месец

Язък, че Путин няма да доживее избирането на Тръмп, язък!

298

Анонимен

преди 1 месец

Наивните копейки чуха една лъжлива реплика от Тръмп и започнаха да му се радват, все едно едно от него зависи отпускането на военната помощ. ;)

297

Анонимен

преди 1 месец

До Но уей - друго си е викаш, Рижия Шумкар Тръмп, който все по очевидно е на верижката на ПуSSин? Е, изчакай малко! Шоуто ще започне когато самите американци изтрезнеят и видят на къде ги е повел Клоуна. Тогава ще имаме първия овалян в катран и перушина Президент. Но пък каква "мощ" е Русия, а! За да победи 8 пъти по малка страна с 4 пъти по малко население се нуждае и от Американска помощ!

296

Анонимен

преди 1 месец

До Факт Забрави да споменеш с колко е намаляло населението на Русия откъм убити войници (и пияни моряци:) ) . Не е здравословно да се приема желаното за действително. Това е най-прекият път към Карлуково.

295

Анонимен

преди 1 месец

До ГЛАСОПОДАВАТЕЛ да си прибере Путин дезертьорите от Русия и ето че направил над 460 000 нови полка.

294

Факт

преди 1 месец

От 46млн преди 2014 населението на Украйна е спаднало под 30 млн. (някои казват и под 27).Тоест перспективи за задържане на повече от 60% от територията НЯМА. Да се надяват да дойде Тръмп и да приложи сирийския сценарий(тоест-докъдето са стигнали руснаците остава тяхно, а останалото за САЩ), че остане ли Байдън, с Украйна е свършено. Да остане само Лвов, примерно.

293

До Боби

преди 1 месец

от Фактите говорят. Добре, да бъде по твоему. Над 50 % руснаци НЕ подкрепят християнството. И нашите копейки харесват това, бидейки юдеисти, будисти и мюсюлмани.))))

292

Обективен

преди 1 месец

До Анонимен 307.Нацистите от Азов и други подобни формирования,дроги с промити мозъци мразят руснаците!!!Почти всички войници са насилствено изпратени на фронта да се бият за интересите на глобалистите от ФАЩ!!! Когато Тръмп дойде на власт всичко окончателно превключва!ЕС няма да се справи с Русия, Макрон само се перчи,Шулц го е страх, Унгария и Словакия са против помощта за Укрия,в Австрия нащата също отиват натам.... пп-За каква партизанска война ми говориш,ако няма кой да финансира!?!!

291

Боби

преди 1 месец

До 306 - Бъркаш понятията. Да 2022 има над 800 000 излезли извън границите на РФ хорица. Да основно са млади хора. НО ЗАЩО? 1. Обявената мобилизация - почти всички вече са се върнали обратно. 2. Лъвския пай обаче е от Либерали. През 2022 най-накрая в пълна сила влязоха в РФ законодателната база за хорицата чуждестранни агенти. НПО и либералите спонсорирани от Запада започнаха да напускат защото нищо хубаво не ги чака ако властите решат да се заядат персонално дори в рамките на закона -> Нефелни

290

Боби

преди 1 месец

До Фактите говорят сами Фактите изглежда пропускат факти... Извинявайй къде изчезнаха хорицата в РФ които изповядват Йодаизъм, Будизъм, разните там Тюркски и степни религии?

289

Анонимен

преди 1 месец

Напротив влязоха с танковете в Киев!

288

Но уей

преди 1 месец

Няма никакъв начин Украйна да си върне земите. Никакъв шанс! Но разни такива военни експерти подтикват към изпращане на жива сила от НАТО на фронта е тагава вече ще стане мазало. Но докато едно бостанско плашило с деменция е на власт - нищо добро

287

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 311 - Паралелната реалност? Руската армия никога не е влизала в Киев!