147

Анонимен

преди 1 месец

Тук, може би, визират опрощаване на дългове от страна на Франция към Хаити или нещо подобно. Все пак, Карибските държави, нямаше да са това, което са сега, без черното население.

146

Анонимен

преди 1 месец

Ей, нема отърване от к0мунистическата св0лач. Това ООН е бетер Коминтерна.

145

Анонимен

преди 1 месец

А за населението на нулираната Либия,а за народа на разграбената Сирия кво или черните станаха мнозинство вече

144

Анонимен

преди 1 месец

Гутериш си е част от комунистическата мафия!Той е еднин от тези които пробутаха "ковида"на света!

143

Мухаха

преди 1 месец

Обезщетете ги с безплатен билет до родната им Африка. И тук изниква един Въпрос: ТЕЗИ КОИТО СА ДОШЛИ В ЕВРОПА И АМЕРИКА ДОБРОВОЛНО ОТ АФРИКА СЛЕД КРАЯ НА " РОБСТВОТО" .... ТЕ СЪЩО ЛИ ЩЕ ПОЛУЧАТ ОБЕЗЩЕТЕНИЕ? И НА КАКВО ОСНОВАНИЕ?

142

До мухльо

преди 1 месец

До 138. ДО 135 ДО 135 . Обърни се към твърдокитковците от Турция и османската им империя!!!!!!!!!!!!!!! Атлантиците не са те цокали така както руснаците , искай и от руснаците !!!!!!!!!!!. . . . . При руснаците имахме ядрена централа с много блокове, армия с танкове и самолети, селско стопанство и индустрия с електроиндустрия! А сега къде са новопостроените взовири, пътища, канализации? Бива да си умствено изостанал, ама поне не го прави гласност! Какво образование имаш, та се щедър с препинат

141

Пижо

преди 1 месец

Това включва ли робството по света? Българските робини в Османската империя напримр? Или за робите на викингите? Или за робините на ИДИЛ? Всъщност робите по време на войни са стократно повече от тези в САЩ. И да се свързва робството само с тях е потресаващо престъпление спрямо милионите други роби!

140

Зелен

преди 1 месец

Поне безплатен обратен билет до прародината им, Западна Африка, биха могли да им осигурят.

139

Анонимен

преди 1 месец

144 когато британците "въртяха сопата" нападнаха България. Още в първата световна. При Дойран. Ти не си по различен от африканците за тях. Във втората световна бомбардираха София. След нея на западняците им се наложи да скъсат с колониализма. И сега са готови на трета световна за да го върнат понеже без роби не могат.

138

Анонимен

преди 1 месец

Този и той с комунизъм е закърмен. Все някой трябва да им дава. Обезщетението нека да е безплатен еднопосочен билет към родните места на предците им. Да видим колко ще се възползват.

137

Анонимен

преди 1 месец

ООН много отдавна е пробита организация, щом в нея членуват диктатори. Истината е, че англосаксонците сами си докараха проблемите. Когато въртяха сопата, всичко беше наред. Почнаха с либерализма, равенството и човешките права и маймуните им се качиха на главите.

136

Анонимен

преди 1 месец

Поредният изтрещял ляв либерал.И той ще освобождава африканците. Ейй не измреха ли тия?

135

Анонимен

преди 1 месец

Абе какво ви интересуват щатите, гледайте първо нашите държави да си оправим!

134

Анонимен

преди 1 месец

В западните държави, затова дават подкрепа, образование, ако се наложи и жилище или някакви програми, за да успеят да си стъпят на краката бедните или други хора отпаднали от обществото и отново се впишат в обществото и работят, ако не им дават подкрепа и помощи, ще скочи престъпността до небесата, щото глада е по-силен от тока.

133

Анонимен

преди 1 месец

134 какъв аспект като не си наясно въобще с историята. Най голямата територия по времето за което дрънкаш се казва Луизиана. Наречена на един "фермер" от Франция - Луи. Ето какво пише даже в уики In contrast to Metropolitan France, the government applied a single unified law of the land: the Custom of Paris for civil law (rather egalitarian for the time); the "Code Louis", consisting of the 1667 ordinance on civil procedure and the 1673"Code Savary" for trade;and the 1685 Code noir for slavery

132

Анонимен

преди 1 месец

До АнонименАко има дискриминация и не им дават образование и работа, как очакваш да работят тези хора? Нали затова събират данъци, за да подкрепят населението и инфраструктурата?

131

ДО 135

преди 1 месец

ДО 135 . Обърни се към твърдокитковците от Турция и османската им империя!!!!!!!!!!!!!!! Атлантиците не са те цокали така както руснаците , искай и от руснаците !!!!!!!!!!!

130

Анонимен

преди 1 месец

133 младите в Португалия пушат трева и не правят БВП. Сега обясни как Португалия с тези "напредничави" млади ще плати за робите си в Бразилия която е 200 милиона души. Ами много просто, ще ги вземат от теб къде си нямал колонии, но пък баща ти има земя, ако не вярваш питай Сакскобурготски какъв чип щял да ти сменя. Цяла азия шие дрехи още от колониално време, а африка бере памук, а отдолу един умник дрънка че колонистите с монархиите ги били обличали. Запада под дулоото на оръжие донесе и пороци

129

Анонимен

преди 1 месец

И в Южна Африка е имало сегрегация, знаем какъв е бил стандартът и редът в държавата по онова време. Сега вече няма сегрегация, но и държавата е на съвсем друго дередже.

128

Анонимен

преди 1 месец

Да попитам ЕвроПедеругАтлантиците колко пари ще изплатят на България за 5 вековното робство, как ще накарат Турция да ни плати за "поколенията на дискриминация". Чакам...или това важи само за АФРО-Американи-Европейци? България иска обезшетение за 500 години дискриминация!!! Хайде мекокитковиАтлантици ...плащайте!!!