27

ДААА

преди 2 месеца

Защо всички ревете за тока, Йетел от февруари са вдигнали таксите с 10 % и всички мълчите. Тока не е скъп просто много се краде в Държавната енергетика Визирам: ТЕЦ, най-много В ТЕЦ СОФИЯ 930 лв за мВ ...... и стига ревахте не е проблем цената. Проблема е в кражбите на държавните дружества и от там на партиините хранилики.

26

Всички,

преди 2 месеца

от БАН са се продали...тази е поредната, която ни убеждава, че всичко се върши за наше добро...първо хомеопатия, сега либерализацията на ток, после червеи и принтирано месо, ИИ и дигитализация...Явно много ни мразят...

25

е нали еврохолд

преди 2 месеца

искат и те големи заплати , като парното , църквата, а да ги вземат е редно от цената . Затява я вдигнаха 40 процента . Нови 20-30 са им нужни за заплати от по 10-15 бона . експертите са хазартен тип полит съветници на хранилка в нпо , клуб за анализи и разни американофилски организации .

24

На 1 Юли

преди 2 месеца

Никой те иска да управлява! Ще обвинят служебната правителство!

23

Анонимен

преди 2 месеца

Жената казва истината, токът няма да поскъпне на 1-ви Юли. Ще поскъпне на 2-ри.

22

Анонимен

преди 2 месеца

Въпросния експерт явно за него няма значение премахването на нощната тарифа, това си е увеличение в пъти и грабеж най-вече за бедните пенсионери съсипани от държавата, за жалост и нас ни чака същата съдба!

21

Очвевидно

преди 2 месеца

подготвят почвата за голямата секира от януари '26

20

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен Кой ни затвори и АЕЦ Белене

19

Нане

преди 2 месеца

Само я вижте къе работи тая грантаджийска слугиня и, ще ви станат ясни нещата... Център за изследване на демокрацията... ===)))

18

Анонимен

преди 2 месеца

Боко плаши, че без него потоп...,но така са мутрите :)))

17

Св

преди 2 месеца

Е то за мен вече скочи. С 25% т.к. премахват нощната тарифа. А аз основно се стремях и харчех нощно време (загряване на бойлер, готвене, пералня, сушилня, климатици). Сега всичко ще ми е с 25% нагоре. На 200 лв. ток, 25% не са малко, дори и нищо да не се повишава.

16

Анонимен

преди 2 месеца

До девойки В градовете са най-много пенсионере. 60 % от населението е над 50 г. и не се регсистрират безработни в бюрата по труда, защото стоят безработи и там.

15

девойки

преди 2 месеца

Никакъв народ няма да скача. Народа е - 2/3 качествени българи, 1/3 мишмаш. От тези 2/3 над 85% са презадоволени с пари, имоти .Всички по градовете сме на ТЕЦ , тока да скача и да хвърчи все тая. Имаме малка консумация. Проблема са пенсионерите и маргиналите щото висят на държавата.

14

българина

преди 2 месеца

цената г жо Умнице се формира така, ще купуваш ток от борсов посредник, който ше я купува от единствения определен доставчик за региона, в България има три ерп та! отделно на какъв принцип и кой ще решава за микса в цената между аец тец вец солар? всичко е такава мъгла и измама с 10 посредника, и скачането на цената е абсолютно сигурно! всичко качено на борсата има една посока, нагоре, особено без конкуренция когато е

13

Анонимен

преди 2 месеца

Народа е свикнал с -200 ще бере банани у гватемала наесен

12

Анонимен

преди 2 месеца

Не ви мърда гражданска война . Дори в момента хората като си платят сметките и храната остават без пари .

11

Анонимен

преди 2 месеца

Скочи ли тока, скача всичко и народа ще скочи

10

Анонимен

преди 2 месеца

Затворете ВЕИ и цените ще паднат. Излизане от ЕС също е добре за да не плащат милярди за емисии.

9

Анонимен

преди 2 месеца

Той като скочи тока скачат и храните поне дяойно на тока

8

Анонимен

преди 2 месеца

Кой ни затвори блоковете на АЕЦ Козлодуй и защо още не е осъден за престъпление срещу държавата ?