12

До зАз

преди 1 месец

Докато Възраждане плашат със завой към Русия,тези от ПП ще ги има.Не си мислете ,че в България са само русофили.

11

Анонимен

преди 1 месец

На избори ПП, и да си ходите на Канада ,сащ ,Израел вън и далече от България

10

Re:до зАз

преди 1 месец

Колкото и да не ми се иска, но по-добре Герб пред алтернативата на агентите на ЦРУ с двойно гражданство Киро Т. и Асан Ококрения. Най-вероятно, Герб ще спечелят (надявам се ПП-ДБ да се срине тотално), ДПС и Възраждане ще се борят за второ и трето място, БСП и ПП-ДБ за четвърто и пето място! Уви, Коалицията между Герб и ДПС е неизбежна, но това е моята прогноза, каква ще е реалната конфигурацията в парламента ще покажат изборите!

9

Анонимен

преди 1 месец

До зАз Тази държава е обречена, именно поради това че не дава власт на образованите и можещи. ПЪЛНА власт поне за мандат. Дали им 25% процента от гласовете - ама що си с шапка, що си без шапка, ууууу - реакция на безмозъчни. Явно на хора като вас - един Путин или Живков и така докато сте живи. Да ви доят, да ви галят, да ви наказват като роби.

8

Анонимен

преди 1 месец

До зАз Я кажи КОЙ трябва да се окаже първи или втори според тебе.

7

Анонимен

преди 1 месец

До до 3 Това са яловите хибридки на кукупейките. С хора като вас не може да се разговаря изобщо. Вие сте поели по пътя, от който няма завръщане.

6

баба мара

преди 1 месец

всички икон групировки които смятат да участват в изборите да помислят добрекого ще впишат в листите ако са стари му-цу-ни изб активност пада катастрофалнокоито има бизнес няма работа в нс които има петна в биографията си изобщо дане си помисля не може 30 години едни и същи да управляват българия видяхме всичкитекакво представляват

5

до 3

преди 1 месец

"""""Няма как с 63-*** да диктуваш в парламента и да изпълниш програмата си. Направиха каквото можаха за 9 месеца.""""" --- Каква програма, да огробят държавата??? Е, за 9 месеца се справива отлично, оставаше да ни вкарат и във войната на 4.0.4 и програмата им щеше да бъде реалзирана на 101%!!!

4

зАз

преди 1 месец

Ако на предстоящите избори ПП-ДБ отново се окажат първа или втора партия, значи тази държава е обречена да прекрати своето същесвувание!!!

3

Анонимен

преди 1 месец

До аха Ами не. Логиката е точно обратната. Хората трябваше да дадат пълна подкрепа на ППДБ, за да не се сърдят след това. Няма как с 63ма да диктуваш в парламента и да изпълниш програмата си. Направиха каквото можаха за 9 месеца. И все пак по-добре от колкото да бяхме отишли на нови избори. Това е като продължен живот на човек с критично заболяване. 9 месеца са си 9 месеца живот. Сега идва лошото.

2

Анонимен

преди 1 месец

Този евтин нескопосан цирк подмина по пошлост дори публичните изказвания на Кирцата и Бойко.

1

аха

преди 1 месец

Предполагам, че накрая всички евроатлантически партии ще се обединят около тезата, че за предсрочните избори са виновни от Възраждане. Или в краен случай тези от ИТН. Но истината е, че когато и да бъде свалена от власт ППДБ, все ще е късно. Надявам се този път да са го осъзнали достатъчно хора. Ще трябва също така да се премахне задължителното машинно гласуване. Политиците ни не са дорасли за такива неща.