53

Анонимен

преди 1 месец

Избират а накрая всичките служат при свети Петър.

52

Горящ Абрамс

преди 1 месец

Могат ли да си изберат да служат на слънчака ? Не ? Еми тогава, защо да се набутват

51

Барон Врангел

преди 1 месец

Където и да си изберат, чака ги гроба! Измъкване няма, или обръщайте оръжията и свалете корумпираното си правителство в Киев, или ви чака оня свят, нещастници с промити мозъци. Вие сте руснаци, няма никаква украинска нация!

50

СВОЙ

преди 1 месец

Да,да,ама не!Особено вече,99% от новобранците ги товарят от улици,магазини и къде ли не.И после му казват избирай в коя месомелачка Авдеввка или друго адско място.

49

Бай Дрън

преди 1 месец

Имах "късметЯ" да спра самолет с манивела, за малко пак в карцера. Какво съм виновен Аз, че ЗиЛ-палеше с манивела, нямаше изправен акумулатор. Нищо че бях и акумулаторчик, всяка нощ зареждах акумулаторите на поделението. Още два пъти съм отказвал самолети да кацат. Единия път не запали АПМа да го еа, а ония на тъмно нещат да кацат. Втория път некво АН24че зад гърба ни, кой да го чуе, че идва, хаха. Айде и оня заход, път иците сигурно са се наааакаали от страх.

48

Бай Дрън

преди 1 месец

А мен навремето ме взеха във ВВС, но по някое време ме изместиха в карцера. Съборих им кюнците на кюмбето и ме изгониха. Исках да стана ватман, ама ме направиха шофер на 3-4 камиона с различно предназначение. Общо взето шарех навсякъде из ВВС-то. Самолети приземявах, но най-вече им светих с КНС или АПМ. По едно време и радиостанция ми дадоха...само готвач не ме направиха да ги еа фаттмаците, затова сам си готвех прасетто като се махнеха.

47

Бай Дрън

преди 1 месец

Аз искам да се запиша готвач и да ми казват Куки. Само че не ща да съм готвач на франсета, че там живеят кратко. Предпочитам в рота с Т72, че за тях парични награди не дават руснаците, само за Абрамси, леопарди и чаланджъри.

46

ДО 39 И 40

преди 1 месец

Пише се дезертьори,а не дезертийори!

45

Шаши

преди 1 месец

Най-много молби има за кашавари. Всички искат да са кашавари на главно командващия.

44

Анонимен

преди 1 месец

Айде още един кьорфишек, нали само 31 хиляди урки бях умрели ? Предполагам автора на статията е забравил да напише за ротационна принцип на урките, как отиват на двумесечна почивка да стрелят по заблудени руснаци и после ги прибират да ги наградата за вярна служба.

43

Анонимен

преди 1 месец

Виждаме как украинците на улиците сами се натикват в багажниците на колите на мобилизиращите.

42

Анонимен

преди 1 месец

Трагедия е тази война... нищо не оправдава загиването на млади хора...

41

Българин

преди 1 месец

Все едно евреите да избират сами в кой концлагер да ги пратят...

40

Берлин

преди 1 месец

Само в Германия има повече дезертйори- 800 000 отколкото войници в Украинската армия

39

Берлин

преди 1 месец

800 000 украински дезертйори в Германия избраха да не служат изобщо, а да получават 2000 евро социални на месец без всякакви условия!

38

Кои, кои ???

преди 1 месец

ПИНЧАРИТЕ НА ДА ВИНЧИ ? След призрака над Киев и снайперистката Кукушка нова наивна и неспокопсана проаганда се налага , отново по много глупав и обречено неуспешен начин .

37

да бе

преди 1 месец

До БългарА не е ли правителството виновно че тръгва на война с държава, коато многократно го превъзхожда и числено и военно. Че няма никакви гаранции освен устни за помощ. Това си е самоубийство и не е длъжен народът да плаща, и да умрат всички, щото някой го било страх да не му потърсят отговорност за глупостите

36

Дзивко

преди 1 месец

Това може да го повярва само човек дето не е стъпвал в армията, един път взет в определен род войски, могат да те местят през ден където си искат, то така става, армията никога не е била концерт по желание

35

Пацифист

преди 1 месец

Слава на всеки избягал, укрил се, дезертирал или застрелял т.нар. си командир украинец, слава.

34

ФАБчето лекува

преди 1 месец

Помага при най-различни състояния на полова и политическа дезориентация. Лекува както новобранци така и по-опитни войници, както Украинци така и чужденци! Масовото производство на ФАБ-3000 започна. Лекът иде! Не се притеснявайте евроатланти, ще има за всички!!!