52

Анонимен

преди 1 месец

Путин ще се съгласи. Той не иска, но народът иска смъртно наказание и той ще се съгласи. Както генерал Гном каза, че "народът не искал избори".

51

Анонимен

преди 1 месец

В България също трябва да се върне смъртното наказание!

50

Хмм

преди 1 месец

Аз като гледам как вървят нещата, то смъртното наказание си го има в Русия, къде новичок, къде зимен лагер на север.... който трябва не излиза. Какво да връщат като то не си е тръгвало.

49

Анонимен

преди 1 месец

В САЩ не си избиват опозицията. Правете разлика.

48

Анонимен

преди 1 месец

Не знам за Русия, но ако го върнем тук, България ще стане Швейцария за 3 дни!

47

Анонимен

преди 1 месец

По време на Ковид в Русия умираха по 1000 човека всеки ден, това може да се провери. Данните са подадени от Русия. Във войната в Украина според неофициални данни са починали над 500 000 човека и още толкова са ранени, освен това унищожени са десетки градове и стотици села.Над 10 милиона са останали без домове и са мигрирали.Хубаво е да се въведе смъртното наказание в Русия.След войната може да се наложи много Руснаци да бъдат наказани.

46

Анонимен

преди 1 месец

Нали били лоши в САЩ понеже имало смъртно наказание. В САЩ са лоши ,а копират МОЛове, копират Ситихолове, сега искат да копират и смъртното наказание. Това не променя нищо към добро,а ще става още по-зле в Русия. Представете си как лесно ще избиват всички опозиционни политици, всеки с различно мнение. Махнете си тоталитарния режим и започнете с демокрацията.и тогава няма да има нужда от подобни мерки.Русия избра много погрешен път.

45

Анонимен

преди 1 месец

И в българия трябва да се върне смъртното наказание и наркозависимитегендари да се евтаназират

44

Анонимен

преди 1 месец

До 53 АнонименКолкоБезмозъчни същества има в скапана софия ! То ежедневното друсане води до обезмозъчаване типична черта на софииските евроатлантици

43

Анонимен

преди 1 месец

Режима на руския диктатор така или иначе избива който си иска в Русия. Разликата е, че сега ще могат да си устройват зловещи процеси, в които да въвличат и "нормалното" общество, докарвайки го до пълно сатанизиране и оскотяване - точно както в средните векове.

42

АнонимеН

преди 1 месец

ТО СИ ИМА И СЕГА! НАРИЧА СЕ ТРОМБИ И СЕ ИЗПЪЛНЯВА ЗА ПРОТИВНИЦИ НА НЕЛЕГИТИМНИЯ РЕЖИМ ТАМ :D ИНАЧЕ МАСОВИ УБИЙЦИ СЕ ПУСКАТ НА СВОБОДА СТИГА ДА СЕ БИЯТ ЗА РЕЖИМА

41

пияница мистик

преди 1 месец

А, то пък сега щото няма :)))))))))

40

Така е ..

преди 1 месец

Най големия терорист е Владимир Путин. Дали ще въведе закон против себе си ?В залата избите 200 човека , а във войната избити над 600 000.

39

Сълза и смях

преди 1 месец

В руски ,а и щатски затвор мисля че доживотна присъда е по-тежко наказание от смъртна...особено в руски затвор.Там доживотната ще е няколко месеца или години в най-добрия случай за тия *** от Таджикистан.Така че не виждам много смисъл от това предложение..

38

ФАБ доказано лекува

преди 1 месец

Помага при най-различни състояния на полова и политическа дезориентация. Лекува! Масовото производство на ФАБ-3000 започна. Лекът иде, не се притеснявайте евроатланти, ще има за всички!!!

37

Айде пимислете

преди 1 месец

Ако това се случи в САЩ какво щеше да е наказанието? Доживот в Гуантанамо? Или отровна инжекция! *** демократична ха ха ха

36

Анонимен

преди 1 месец

Лекарството е ФАБ, руският ВПК премина към масово производство на планиращи и управляеми ФАБ-3000. Какво следва? Да кажа или сами искате да се сетите?

35

Анонимен

преди 1 месец

Паланчиката ти си я обърнал отдавна Емилио. В САЩ в половината щати има смъртно наказание, но там предателството се поощрява. Типичен пример са зоните без всякакъв контрол CHOP и CHAZ след нападението и палежа от черните върху полицейският участък и редица магазини и сгради и се наложи да се вика гвардията. Освен това и корупцията е легална, наричат го лобизъм. За наркотиците и гейовете да не споменавам. Тръмп като беше даже обяви извънредно заради над милион на хероин.

34

Анонимен

преди 1 месец

38, троляяяк, в любимата ти америка що прилагат смъртно наказание в повечето щати?! Ама това е демократучно? *** сте!

33

Лекарството е ФАБ

преди 1 месец

Средно на всеки час някъде на територия 404 пада по едно ФАБ-че. Това е лекарството, което доктор Вова изписа. Помага безотказно за денацификацията!