28

Въпрос

преди 1 месец

А какво им пречи на тези съдии и прокурори, които са се срещали с Нотариуса, да кажат, че и техните срещи са били служебни?

27

ХоХо

преди 1 месец

"Служебен контакт" в . . . ресторант !?!?! Уа у у у !

26

Анонимен

преди 1 месец

какво е научил при контактите си някой проверил ли е има ли някаква разработка явно не.

25

Не

преди 1 месец

Не е вярно това ! Въобще даже ! Има и там корупция и скандали и то големи. Явно не следите медиите и говорите наизуст! По-напред са, защото имаше лустрация, каквато тук Христо Иванов и Кирил Петков не допуснаха. ГЕРБ и ДПС не коментираме въобще, те са ясни нали така ?!! :) Нямало да мине пред ВС....каза Христо Иванов ! Ами тя и там не мина, а ама намериха начин ............Розови, корумпирани *** !

24

Диан

преди 1 месец

Много по-удобни са празнословието, клишетата и не правенето на нищо! И по - комфортни, както се вижда ! ;) Винаги там е била най-голямата корупция ! Винаги !

23

Дарко

преди 1 месец

Трябва да си наистина много ***, за да зададеш такъв въпрос. *** или платен. Едно от двете е ! Искаш ли за да не си хабим думите напразно, да се хванем на бас. Примерно ! Ако ти дам отговори с факти, че това всъщност е нещо много нормално и разпространено като практика в България и по сввета в сферата на разузнаването и полицията, ти да се залееш с помия и да си направиш селфи, което да публикуваш. Става ли ?

22

пасарела

преди 1 месец

Да ви имам власта за клеймото "гриф " служебно и да разполагате със данните на гражданите и да правя връзки с хора , които сега ги няма и да съм вода ненапита , е това е гьон сурат !!

21

адко

преди 1 месец

Тука сме ориенталска *** ДА, но не заради конткта на Янев, защото наистина е бил служебен и защото такива контакти има и ще има и тук на много места по света в сферата на полицията и разузнаването. *** сме, защото се позволи една доказана проститука на олигархията като Бакалова и един лихвар като мъжа и да бъда превърнати в емблема на борбата с корупцията. И всички тея дето им ръкопляскат като *** тук трябва да бъдат разгледани под лупа, за да се види колко са платени.

20

Анонимен

преди 1 месец

Основна Функция на МВР е да пази политиците да крадат и да бие всички останали които искат да променят статуквото ((( Разформировяане на тази Садистична организация в този си вид . Тук шефа на на Столична полиция си признава че МВР закриля и подкрепя измамите и рекета и затова не му дреме че някой щял да ги проверява (((Липсата на законно притежаване на калашници и снайпери от народа ни доведе до положението във което се намираме сега ...

19

Йордан

преди 1 месец

Сигурно и сегашния главен прокурор Сарафов служебно си е "контактувал" с Нотариуса. Я затвор за всички такива "служители на реда и правосъдието" до живот!

18

Анонимен

преди 1 месец

Има ли са важна 'СЛУЖЕБНА' работа хората бе кво ги тормозите? Какво ви влизан а вас в работата, какви работи си имат хората брее

17

Анонимен

преди 1 месец

Това служебно е е удобно на всички корумпета.

16

Observer

преди 1 месец

Докато другите екс соц страни са вече десетилетие пред нас, ние още тъпчем на едно място защото у нас всичко е корупция, измами, наши хора и ваши хора, кражби... и няма никакви изгледи за оправия. Аз още преди много години разбрах че за жалост в тая държава нищо не става. Живея навън, децат ми израснаха навън и се радвам че изобщо не разбраха нищо от тая по.мия. Не го казвам с злорадство а с много болка. Сами си съсипахме държавата, защото позволихме ТИЯ да ни управляват

15

тумба лумба

преди 1 месец

БЕЗКРУПОЛНИ И БЕЗЦЕРЕМОННИ отговори.

14

Андрешко

преди 1 месец

Служебен разговор просто са си говорели кой какъв гоблен си прави в свободното време. НАГЛИ И БЕЗОЧЛИВИ Обяснения удобно скрити по класическа схема за гриф

13

До прокуратурата

преди 1 месец

Този е недосегаем няма да го разследвате нали?Разследвате само кокошкари дето не ви снасят и по поръчка на политици НЕ ДЪРЖАВА А ГЕТО Е ТОВА

12

Нотриуса

преди 1 месец

Аз Хакнах "съд и прокуратура" в България хората които слугуват на мафията от години и вече до толкова ниско ниво са стигнали че и за открадната кокошка не могат да осъдят никой заменете ги с CHATGPT и ще бъдете доволни.

11

рендетУ

преди 1 месец

Тъй, де, тъй, само служебен "контакт"..., дет съ вика: Нищо лично, просто бизнес!!! -))) Бг Пародия на Съдебна система! Бг Мафията си има държава!!!

10

Сатир

преди 1 месец

И обясни, че с данни, с които разполага, става ясно, че контактът на Янев с Божанов е бил напълно служебен и не предполага абсолютно никакво назначаване на проверка. Кой ще обясни каква е служебната връзка между полицай и човек с куп неразследвани сигнали за измами???

9

Анонимен

преди 1 месец

Парите са в пликче и сичко е законно.