34

Анонимен

преди 1 месец

Албански реотан - загрява бавно!

33

Анонимен

преди 1 месец

Осъжда, но ще дава каски, патрони и оръжия срещу Рассия!

32

А защо Правителствот

преди 1 месец

Мълчи? Иначе осъждат терористичен акт по света! Само в Русия не..

31

Георги Илиев Митев

преди 1 месец

": Крадеца вика , дръжте крадеца ! " . Уважаемия лицемер , който е отлично запознат с терора и практиките на колегите си и на войниците, които са втората година в казармите от неговото време до 1988 година се прави на много жалостив . Днес ни управляват и неговите съмишленици, които с действията си показват , че ще тероризират българските граждани и най-вече тези слоеве от населението , които сме най-бедните и хората, които сме с нулеви доходи , но това не са пенсионери и инвалиди с пенсии ...

30

България загива

преди 1 месец

Но сме на първо място по измиране заедно с братска Украйна. ВНИМАНИЕ - КГБ ви записва!

29

Анонимен

преди 1 месец

Радев е за мирни преговори между Русия и Ислямска държава.

28

Анонимен

преди 1 месец

Радев, Русия е терористическа държава и сега си плаща за стореното по света. Хитрата сврака с двата крака в батака.

27

Радееев!

преди 1 месец

Как не те е срам! На половината свят президентите още през нощта изразиха съболезнования на Русия, ти пишеш в Телеграм по обед на английски?! Кой ще ти го чете, страхливецо?!

26

Не го чух

преди 1 месец

да осъди атаката в Мариупол .

25

Анонимен

преди 1 месец

До Коки Аз мисля също, че България е на този хал, но по съвсем други причини. И докато в Ню Йорк могат да си поднасят цветя по принцип, защото "така се прави", ние в България знаем, че руските престъпници мамят целия свят и една от целите им е точно това - да предизвикват съчувствие. Всичко това за сметка на бъдещите още по-гнусни репресии, които ще произведат в следствие на инсценировката си. Де факто лъжата ще им послужи като трамплин за нови престъпления.

24

Коки

преди 1 месец

От коментарите става ясно защо България е на този хал,мнозинството от хората са злобни, зависими и с ниска култура! Дори в Ню-Йорк множесто граждани поднасят цветя пред руското консулство. Но защо Радев пише в социалните мрежи и то на английски, не трябва ли по официален път да изрази съболезнованията си?

23

аде де

преди 1 месец

Буци осъди ли атентата, или е зает с магнолията у Банкя?

22

Анонимен

преди 1 месец

Вън мръcнитe глобалисти! Нов нюрнберг е критично необходим!!

21

Анонимен

преди 1 месец

Генерал решетников го е активирал...

20

Анонимен

преди 1 месец

Браво!

19

Любопитен

преди 1 месец

Добре де, абсолютно никой ли не знае на каква информация се базира изказването му, че в Русия е имало "терористична атака"? Виждам, че темите за тоя "атентат" са пълни с коментари, моля ви, осведомете ме откъде Чорапа знае, че в Русия е имало атентат?

18

122

преди 1 месец

След като марионетното Бг правителство мълчи и не дава съболезнования, което се прави при всеки терористичен акт, това означава само едно, зад тероризма стоят САЩ и Украйна. Първите са дали парите. Вторите са го организирали, а Ислямска държавй е просто изпълнител за пари. Русия ще отмъсти на всички!

17

Анонимен

преди 1 месец

Зелен чорап и пенция и заплата влачи :)))

16

Анонимен

преди 1 месец

никаква съпричастност към тия варвари, все пак си избраха най-големия световен терорист за президент, така че каквото са си избрали това получават

15

Жълтопаважници

преди 1 месец

Вместо да коментирате, стягайте се за нов Народен съд, гответе си последните речи. Не че това ще промени нещо, но все пак надеждата умира последна. 1989 НРБ - 9 000 000, 2024 РБ - 5 000 000. Чист геноцид.