280

Sata NATO

преди 1 месец

Нощеска Въоръжените сили на Украйна са разнесли руската военноморска база в Севастопол, па Путин нека си кудкудяка как щял да остъклява тоя-оня...

279

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен , Лъжеш! Ахмат силааааааааааа!

278

Анонимен

преди 1 месец

До fighterДа и затова Украйна им е осигурила коридор да избягат след атентата и убийствата, нали? По-скоро Зеленски или властите в Киев, са забъркани в тази история!

277

fighter

преди 1 месец

Целия свят разбра,че това нагласена работа от Путин и службите му.

276

Sata NATO

преди 1 месец

Когато Путин избиваше европейски държавници в самолетни катастрофи и организираше атентати в Шарли Ебдо и Батаклан и когато пращаше прапорщиците от ФСБ да вилнеят из Марсилия и да провалят футболното първенство... и когато фалшиви руски туристи палеха горите из Южна Европа, тогава им беше весело на русняците. И на Хитлер 8 години му е било весело, а после си е платил с лихвите.

275

Анонимен

преди 1 месец

"Откриха огън и стрелба с автомат.." N.C.

274

Анонимен

преди 1 месец

Всички се мотаят с Украйна, но истината е доста по различна. Терористът путин провежда "Специална Терористична Операция", накратко война за заграбване на територии от съседна държава. В тази "благочестива" дейност, за пушечно месо се използват най-беззащитните и покорни хора от републиките на РФ, обикновено вярващи в Аллах. Путин се страхува от мобилизиране на войници, етнически руснаци! Логично е ИД да действа за отмъщение, за 300 000 жертви на мобилизирани граждани на РФ!

273

Пророк

преди 1 месец

Киев ще гори.

272

Хахо

преди 1 месец

СЕГА УКРАЙНА ЩЕ БЪДЕ СМЛЯНА

271

Анонимен

преди 1 месец

08.03.2024 г. Посолството на САЩ в Русия предупреди за възможни терористични атаки в Москва днес и утре. Американските граждани да избягват големи събирания в руската столица, съветват от мисията.

270

Remake

преди 1 месец

На 13 ноември 2015г 130 души загинаха и над 400 бяха ранени в Париж в няколко последователни атаки в бистра и в зала Батаклан. Отговорност тогава пое терористичната организация Ислямска държава.

269

IQ 3.14

преди 1 месец

е го, братушките откриха огъня и стрелбата с автомат, ние тука още мъчиме да откриеме на гонзо дипломата.

268

Анонимен

преди 1 месец

Помним терористичният акт на Дубровка- наречен на мюзикъла Норд Ост- 23 окт 2002г- когато 40 въорражени терористи искат изтегляне на Руската армия от Чечня- като отговор Путин им пуска зарин- загиват 170 човека.

267

Анонимен

преди 1 месец

Баси озверелите путинофили. От преди 3 седмици руснаците имат информация, че ще има терористична атака. Русия не рядко е обект на ислямистки атаки. Същите дето мрънкат, че на всеки все Русия му е виновна сега обвиняват Украйна за всичко от цената на обувките до озоновата дупка. С нищо не сте по-различни. Обикновени отчайващи фанатици. Язък за цивилните хора.

266

###

преди 1 месец

Бог да ги прости невинните хора, но това много прилича на времето когато късокраия фюрер дойде на власт и му трябваше повод за да нападне Чечня! Най вероятно сега ще намери претекст за ядрени бомби срещу Украйна!

265

Анонимен

преди 1 месец

До ТАЙНИТЕ СЛУЖБИТи от единиците ли си, вай колко си бил умен?

264

Анонимен

преди 1 месец

Сега видяхте ли защо Владимир Путин започна специалната военна операция срещу режима в Киев. Гнездото на украинския тероризъм и нацизъм трябва да бъде ликвидирано. Украйна трябва да бъде възпряна да извършва повече такива терористични актове срещу мирното население!

263

История даге

преди 1 месец

Преди да изравнят Чечня със земята също имаше атентат с неизвестен извършител....

262

ТАЙНИТЕ СЛУЖБИ

преди 1 месец

СЪЗДАВАТ ПРОБЛЕМА, ЗА КОЙТО ОБВИНЯВАТ ВЪНШНИЯ ВРАГ, ПРЕЗИДЕНТЪТ РЕШАВА ПРОБЛЕМА КАТО МОБИЛИЗИРА И КОНСОЛИДИРА ОКОЛО СЕБЕ СИ НАЦИЯТА НА ВОЙНА СРЕЩУ ВЪНШНИЯ ВРАГ !!! ТОЗИ БЕЗКРАЙНО ТЪПномер ЗА СЪЖАЛЕНИЕ Е МИНАВАЛ И ПРОДЪЛЖАВА ДА МИНАВА МНОГО ХИЛЯДОЛЕТИЯ !!! САМО ЕДИНИЦИ СЕ УСЕЩАТ И АКО СЕ ОБАДЯТ, БИВАТ ОБЯВЯВАНИ ЗА ЧУЖДЕСТРАННИ АГЕНТИ И НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ !!!

261

Анонимен

преди 1 месец

Укро пите ще бъдат разпрани този път.Няма да има прошка.