114

Анонимен

преди 2 месеца

това е последната година в която путин ще е жив

113

Еврейн (Да де, ама..

преди 2 месеца

да де, ама укровермахтът да не се изненада, ако вместо 100 хил.руски войници му се стоварят точно толкова ФАБ-ове в диапазона от 150 до 5000 кила... Руснаците вече са казали, че дори в момента имат по един ФАБ приготвен за всеки укронацистит

112

ПРЕДИ ДА ИЗЛЕТЯТ

преди 2 месеца

Фашистката империя ФАЩ се заканва да изтреля рякетите си към територията на МАЙКА РУСИЯ. Но докато преди още краварските ракети да излетят, ФАЩ ще бъде изтрита от лицето на Земята.

111

Анонимен

преди 2 месеца

Казан е Български м осковския батостан на късове

110

Анонимен

преди 2 месеца

Рецесията, която е в Европа днес, е ясна и е ясно, че в западните страни има някакво ниво на недоволство и разбиране, че икономиката се срива и се мести в Америка. И тук има само един изход - да се опитат да стартират военно-промишлен комплекс, който да дръпне всичко след себе си. Друг е въпросът от къде ще намерят ресурси, полезни изкопаеми, суровини и енергоизтичници за военно производство.

109

Анонимен

преди 2 месеца

И ние я очакваме. Вперед, Россия ! Режимът на зеленото сърдито джудже е към края си.

108

Анонимен

преди 2 месеца

Времето работи за Русия. Русия не бърза. Русия разполага с мното време, докато ЕС се гърчи в икономически, социални и политически кризи.

107

Анонимен

преди 2 месеца

До НЯМА ЧУВАЛИ!!! не ни и трябват винаги може да ползваме кожата на убити московити

106

Какво следва

преди 2 месеца

За мир във Вашингтон и Брюксел засега никой не говори. На какво се надяват не е ясно.

105

Алов

преди 2 месеца

Със севжа кръв

104

до 102

преди 2 месеца

Да не пиеш много особени хапчета.

103

Анонимен

преди 2 месеца

Русия винаги води разточителни войни с големи загуби на жива сила и техника. За тях човешкия живот няма стойност след като така жертват младите мъже. В едно зомбирано общество е така.

102

тъпаците

преди 2 месеца

да четат по много пъти, от един път не разбират.

101

Анонимен

преди 2 месеца

САЩ могат да ударят с ядрени ракети и Москва, и Петербург, но преди ракетите да стигнат, цялата територия на САЩ ще бъде изтрита от географската карта.

100

НЯМА ЧУВАЛИ!!!

преди 2 месеца

Макарона щял да праща войски в Одеска област. Нашите предатели също май искат да пращаме. Ама как ще ги върнем тези войски? Няма чували!

99

До 99

преди 2 месеца

Това го четох преди 6 месеца, 1 към 1, със запетаите!

98

Анонимен

преди 2 месеца

САЩ столетия наред бяха морска крепост, никога не са воювали на своя територия, практически беше невъзможно някой да ги напада по вода с кораби. Вместо да харчат за отбрана, те харчиха военни средства да водят войни по целия свят. Но това вече не е така, днес в сравнение с военната мощ и военните технологии на Русия, САЩ вече не са остров крепост, ами малко островче, което може за часове да се превърне в пепел.

97

Ха-ха-ха

преди 2 месеца

До Анонимен 90 Сигурно е така както ти казваш и както се иска на всеки откачил от русофилство путинист. Ами като са толкова ербап твоите руснаци и като са сигурни че са толкова желани в Одеса нека опитат да я вземат та да видим и следващия резил на Русия.

96

До реално

преди 2 месеца

А Москва и Ст. Петербург, за колко минути?

95

Анонимен

преди 2 месеца

Колко са жалки и без помощни русофилите те си знаят само едно и също: тези ще бъдат унищожени онези ще бъдат унищожени за 1 минута с ядрена бомба това е несериозно и смешно звучи като изказване на дете в първи клас ,чувате ли какво говорите или толкова се изтрещели по тая русия и тоя путин ,че вече ви е замъглен мозъка.