154

Анонимен

преди 2 месеца

Слава на Брадска Украйна бийте миосковските *** Свобода за Казан русия на 1000 къса

153

путин

преди 2 месеца

застаряваш пасивен гей си търси надаревн активен за Жужа адрес кремъл 1

152

Анонимен

преди 2 месеца

руска офанзива няма да има загубиха много хора и техника а което остана и ренонт иска пере ги СНАРЯДЕН ГЛАД и като мкапак е РАЗПУТИЦА

151

обективен

преди 2 месеца

Укропия трябва и ще бъде заличена ,барабар с келявото НАТО и ФАЩ.Укровермахта ще последва съдбата на фашистка Германия."Путин-Русия-Победа" това е лозунга на нашите братя, руснаците.Пак ще ни освободят от краварския фашизъм и родните предатели от сглобката.СЛАВА НА РОССИЯ ,СЛАВА ,СЛАВА ,СЛАВА!!!

150

Ястреб Османлията

преди 2 месеца

Украйна я отпишете вече. След 2-3 години няма да има вече такава държава. И ако остане нещо от нея, вероятно ще е нещо като княжество около Киев.

149

Анонимен

преди 2 месеца

Офанзива със сигурност ще има. Русия ще бърза да приключи с Украйна преди ЕС да успее да приведе икономиката на военен режим както заяви оня ден някакъв европапагал. Врочем евраците продължават да дърпат опашката на дявола - печалбите от руски активи блокирани в ЕС да отивали за Украйна и още пакети санкции и тинтири-минтири ... И накрая, дай Боже да не видят в Европа голямата гъба ...

148

Анонимен

преди 2 месеца

русия губи войната колкото ми молгините да обрисуват алтренативна та си реалност

147

Анонимен

преди 2 месеца

укрите от Александър правят Олександър, също като измислените македонци от Че одим правят Ке одим - еднакви нацисти са!

146

Анонимен

преди 2 месеца

руснаците са хуососи за войници нестават

145

Анонимен

преди 2 месеца

зна4и от на4алото на годината русия е загубила 100 000 души убити и осакатени

144

ГНЕВЕН

преди 2 месеца

До Българин-Ти не си българин, а обикновен безполов укропитек-евроатлонтик-кравароблизец!Веднага можеш да тръгнеш към Оссрайната, заедно с навлеците-укропи ,които усмърдяха курортите ни.Започвай да се готвиш за война и проливай мизерната си кръв , вместо да цивриш на компа.Аман от третополови военнолюбци ,които се държат за джендърската ръка на Макроня, байДъня или Тагаренкото.Слава на Русия ,наш единствен приятел и брат в този продажен джендърски свят!Слава!

143

Анонимен

преди 2 месеца

Нов шок за родните ЛГБТ индивиди,според украинския генерал Русия владее инициативата. Тоест гърбинги като борчЕ длъжник. Муахахахахаааааа..

142

Анонимен

преди 2 месеца

б дакажем саберат там 100 000 пияндура мобилизират ги и после какво Бойна стоймост традиционо ниска руснак за войник нестава ( то което ставаше одавна е окопа или на тор )воени Специалности алкохолизам гледане на перви канал цалуване на гол путин под кръста и ренонт на АЗЛК армия не дават ))) оръжие от гребат от това дето се водеше Армий клас С ( в ссср ) третокласния запас ... офицери свръска и дори *** НЯМА И НЕБИДЕТ па ако ще путин да си смени пола от ново ))

141

банана

преди 2 месеца

А дано! От устата на а!!!лександър *** в ушите на Великия Путин.

140

Анонимен

преди 2 месеца

Тоест да разбираме ,това лято,, контранаступ '' няма да има. Муахахахахаааааа....

139

Анонимен

преди 2 месеца

още 100 000 русначета в месомелачката

138

Анонимен

преди 2 месеца

Скот Ритър или Дъглас Макгрегър каза, че спред него около 700 000 са подготвените войници за последният щурм срещу Бандеровският Райх. Ще изличат бандеровците физически от лицето на земята, а от Бандера и спомен няма да остане. Тепърва ще гледаме крокодилски сълзи и соп.оли по небръснатата мутра на Пан Бандеровският Президент.

137

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 135 и в ромската махала е така 1 към 1 сте с нея олгин

136

Анонимен

преди 2 месеца

Ръководителят на Европейската комисия изпрати писмо до лидерите на страните от ЕС, в което се казва, че на следващата среща на върха на ЕС те ще вземат решение за прехвърляне на икономиката на обединението на "военни релси".

135

Анонимен

преди 2 месеца

продаван путин на трупно месо