37

София

преди 1 месец

Допуснахте тези отпадъци да налазят София и сега имало проблем. Подобни проблеми има навсякъде във големите градове на запад. Вижте Моленбек , гетото на Брюксел и не питайте повече що сте прости.

36

Hoqsan

преди 1 месец

До Генерал ЛуковАйде, айде... така беше преди време, сега вече са само интегрирани и преходни, поразкараха ги малко по един или дръг начин. Точно около Лъвов Мост е типичен пример какво можеш да видиш в Европа - от всичко!

35

Генерал Луков

преди 1 месец

Региона около ЛЪВОВ МОСТ в столицата на България - София... Трудно може да се определи като Български! По - скоро "Малкият Кабул" или "Малкият Багдад"!!!!! Там през деня е неприятно преминаването. А направо не ми се мисли - По тъмно! Наистина ми е мъчно за БЪЛГАРИТЕ , които живеят в този регион! Прибират се - по тъмно... Или имат деца - ученици , които трябва да преминават през този затънтен АЗИАТСКО - АФРИКАНСКИ РЕГИОН!!!!!!!...

34

нн

преди 1 месец

Много злоба Варненец, ще хванеш някоя болест. Не живеем всички в такива сгради, не всички въвъ Варна живеят като в Максуда, по-полека

33

Анонимен

преди 1 месец

Докато Службата за мигранти е в центъра на София - какво друго може да се очаква?

32

Варненец

преди 1 месец

Алооооууу софиянци, вижте какви сгради и обитатели имате в скaпaната си нaсрaнa София и то в центъра й. И след това се биете в гърдите че сте столичани, а ние останалите едни изостанали провинциалисти. Жалки софийски oтрeпки!

31

Анонимен

преди 1 месец

Е това си е то! Супер държава сме! На нас терористи убийци не ни трябват. Справяме се отлично и сами!

30

Хмм...

преди 1 месец

Тая столица София верно почна да прилича на Бейрут! Ама то гледах миналата година как на един камион пишеше "продукти от Ливан", така че обяснимо е случващото се, но пък никак не подхожда на уж все още нашата столица!

29

Анонимен

преди 1 месец

В цяла Европа е забранена нацистката пропаганда и споменаването на Хитлер.Само тук коментарите стоят и не се трият.Нито комунистите,нито нацистите ще се справят с този проблем.Просто трябва да се задействат от общината и да ги гонят тези самонастанали се.

28

пияница мистик

преди 1 месец

На Женския пазар е фрашкано с такива полусъборени къщи. Обикновено тези къщи имат много наследници и не могат да се разберат за имота как да го поделят. Някои искат да се продаде, други пък не искат и затова са ги занемарили и оставили да се самосъбарят и разрушават

27

Това е реалното лице

преди 1 месец

На България,Комунизъм Простотия мрасотията Ченгесарщина корупция бежанци мутри проституция дрога трансове шимейли депутатите обират народа обрача от фирми местни феодали и заддунайси Ке н еф!

26

Нормално за

преди 1 месец

Малкия Бейруд познат сред простолюдието като София

25

Мигрант

преди 1 месец

А мое ли да се самонастаня в народното събрание

24

Анонимен

преди 1 месец

Аре, аре фотото е показателно строителната мафия ще си има нов обект.

23

Анонимен

преди 1 месец

Самонастанилите се да не са инженерите, лекарите и учените...онея знаете кои.

22

Анонимен

преди 1 месец

Благодарете на Йорданка.

21

До Евал

преди 1 месец

Ами чета днес в центъра на Брюксел се млатили турци и кюрди... и какво е по-различното в Брюксел от София. Нито една европейска столица вече не е това, което беше... Париж е почернял, Лондон бие на кафяво... ама друго си и да плюеш по София.

20

Ами гласувай за друг

преди 1 месец

Защо вече 3 години трае безхаберието на Общината. . . . . Защото все такива х х х избирате! Изберете си нормални, а не знаете, кои са нормални? Купете си въже и търсете по-високо дърво в София!

19

Сградите и улиците

преди 1 месец

В градовете са като транзисторите в процесора като се развалят много транзисторите и целия процесор трябва да се сменя с нов

18

Анонимен

преди 1 месец

Електората на герб никой не го закача, това е видно от години. Я някой друг да се самонастани където и да било, дали ще стане.