258

Поли

преди 1 месец

ПП-ДБ се издъниха жестоко

257

Апел към ГЕРБ-СДС

преди 1 месец

Невъзможно е да работите повече с палячовците от ПП-ДБ! Лошото е, че освен палячовци са и насилници, изнудвачи, мошеници и шарлатани! БОЙКО БОРИСОВ, РУМЕН ХРИСТОВ И ВСИЧКИ ЧЛЕНОВЕ НА ГЕРБ И СДС ИЗПРАВЕТЕ СЕ ГОРДО И ИМ БИЙТЕ ШУТА! Изпратете записите на всички членове на групата на ЕНП, на посланиците на ЕС и САЩ,за да придобият пълна представа какви хора са от ръководството на ПП-ДБ!

256

Анонимен

преди 1 месец

И тая ще е премиер от калибъра на предшественика й - неграмотника Денков. Ама от брюкселска хуртизанка какво да сеочаква

255

Аз

преди 1 месец

Сглобков кабинет ще има, със или без Габриел, но ще има! Вече има индикации, че пак ще съберат и ще се споразумеят в името на личното оцеляване! А прецани отново ще са наивниците, дето вярват, ту на Боко, ту на подмянаджиите! Жалко за България, тя просто е обречена да загине дори и като територия!

254

Анонимен

преди 1 месец

КО ИЗМАЧЕНА МУТ"РА НА ФОТОТО.

253

Анонимен

преди 1 месец

265 Уау,уау!! Човече, намали другата! Габриел носеше смешния бутафорен сламен човечец, с рибешкия поглед, на гърба си. Денков и хабер си няма от външна политика, от политика изобщо. Той само казва това, което други му подават. Габриел е уважаван политик в Брюксел и не само. Тя е на светлинни години пред Денков, дори е неуместно да я сравняват с този безличен човек и кариерист. От типа "чиновникът Плюшкин".

252

Анонимен

преди 1 месец

Някаква *** от съмнителната социологическа агенция "Катар", твърди, че ГЕРБ била етикетирана като европейска мафия"? Без да уточни кой е направил това етикетиране. Явно, мафиотите от шарлатанската коалиция ПП,ДБ/ДС, са го направили.

251

Не разбирам!

преди 1 месец

Щом се изнесе пред всички, че Габриел е от мафията, защо академик Денков я търпя досега. Вместо да я вкара в затвора. Можеше ътрешния министър да я арестува и да я вкарат в Сливенския женски затвор. Щеше да лежи поне 5 години на топло.

250

Горе главата!

преди 1 месец

Представете правителство на малцинството и каквото сабя покаже! То с ръководството на ПП не може да се преговаря, те са истерици, лъжци и измамници!

249

ПП-ДБ развързаха

преди 1 месец

ПП-ДБ развързаха торбата с парите и коментарите бяха налазени от ниско грамотни писачи! Това е положението, плява! После се чудим защо сме все на края! Предлагам на ГЕРБ-СДС, ако няма някакво решение до сряда да са готови с кабинет на малцинството, пък каквото стане! По-добре от съюз с долнопробни мошеници каквито са хората от ръководството на ПП!

248

Makedon

преди 1 месец

Abe Bojko Borisov ne e vo ZATVOR..?... kakvo cekate be od NEGO... sut vo debeloto dupe na Bojko be...

247

Анонимен

преди 1 месец

Буци е играч, мръсен, но играч. Мара за нищо не става, освен за брюкселска снаха.

246

Така е ..

преди 1 месец

Съдбата на кабинета е пределно ясна. Отиваме на избори , ГЕРБ печели пълно мнозинство , прави самостоятелно правителство и си връщаме нормалността в държавата.

245

Анонимен

преди 1 месец

Кирил Петков трошил бутилки след въпрос като каква Лена отивала на преговори, та както и тя казва мили ми Просто Киро и Лена - "Не се прави така!".

244

Не е сериозно

преди 1 месец

До Анонимен Глупавите девойчета не вземат синовете на шефките на Астра Зенека. Глупавите девойчета работят в шивашки цехове, докато останат без очи или на 40 години все още са сервитьорки.

243

Анонимен

преди 1 месец

Киро чупи чаши в главата на Борисов и ония му козирува .Това е пример как се унищожава една държава с компромати

242

Анонимен

преди 1 месец

Едно македонско девойче от Гоце Делчев някакси станало еврокомисар , и в един момент се вързало на примамката на мутрата Боко Тиквата да става премиер на България ?! Много, много глупаво македонско девойче ...

241

Хмм

преди 1 месец

До Анонимен Точно за това, няма да има избори, референдуми и всякакви други глезотии. Каквото кажат на Баце, това ще прави. Ако нямаше външен натиск, няма причина да стига до такова самоунижение. Права си е Нинова. Това е върха на човешкото падение. Но, нямат избор. Заповеди изпълняват.

240

Анонимен

преди 1 месец

Единственият вариант за излизане от кризата е,не" да седнат на масата на преговорите",ами да се пръждосат възможно най-бързо от властта и да отиваме на избори,докато предателите от сатанинската сглобка не са затрили съвсем РОДИНАТА и НАРОДА ни!!!

239

анализатор

преди 1 месец

Банкянската разбойническа организация е толкова престъпно-брутална в поведението си,че като нищо ще извърши противоконституционни неща.За да се спаси крадливия шебек от банкя от затвор,са готови да извършват престъпления.Пародията на човек от банкя, трябва да бъде вкаран доживот в затвора.